Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje

QUOTE(Eglaitė 32 @ 2011 04 29, 08:58)
Dar noriu pasakyt apie Galina ir Zoja. Abi jos yra geros moterys - teigiamai buria, teigiamai nuteikia, bet su realybe ju burimai neturi nieko bendro. Gerai nuteikia, suteikia optimizmo, bet jei tai nesipildo ar pildosi viskas atvirksciai, tai gal geriau nueit pas psichologa ar gera drauge issipasakoti.

Virginija sneka tiek daug, kad labai sunku atsirinkti. Sneka, kad net galva iskausta. Truksta konkretumo.

Kaip minejau labai konkrecios yra Aldona is Virsuliskiu ir Valentina is Visagino, pastaroji gal labiausiai, nes be burimu uzsiima baltaja magija, nuima neigiamas energijas jei jos buna.

Tiesa, Aldona kartais megsta isgert, tai jei jus pajusite alkoholio kvapa, tai gal atsisakyt burimo ir susitart kitai dienai.

Apie ejima/nejima pas burejas - vaikscioti daznai tikrai nereikia, bet jei nueisit 2 kartus per metus pas tikrai gera bureja - nieko blogo nuo to nenutiks. Jei buna koks svarbus klausimas, tai jus be jokio mokescio (jei pries tai buvote pas jas) galite paklausti telefonu.

Geriau investuokit i taro kortas (maximoj mini kainuoja 30 lt) ir pacios pasideliokit. Argumentai: zymiai paprasciau, pigiau, tobulejama jei norima save geriau pazinti, visiskai saugu "nerpsisivaikscioti ko nors" is bureju biggrin.gif Apskritai jokio skirtuma balta ar juoda magija uzsimineja, o jei dar tai deklaruoja, tai vistik siulau vistiek nepamirsti kad tai MAGIJA. Jei nuima negera energija - paklauskit kur padeda smile.gif ar norit perleist savo negatyvus kitiems zmonems? o apie baltus norus - tai gal isivertinkint fraze: norai pildosi, tik ne taip kaip noretumet biggrin.gif zodziu...nu o jei vistiek norisis "burtis" tai gal jau geriau tadu eit pas teigiamus zmones, kad ir galina.. bet kaip kazkas minejo - kartais optimistiskasvaizdas irgi trukdo [asisaugot ar isvengt ko smile.gif
Atsakyti
as noreciau nueiti pas bureja.
bet gal zinote tokia, kur is ranku bura.
arba taro kortom.bet be jokiu tuscio i kiaura puilstymu.konkreciai ir aiskiai.
Esu is vilniaus,
Atsakyti
QUOTE(Ezokvantė @ 2011 05 02, 14:41)
Geriau investuokit i taro kortas (maximoj mini kainuoja 30 lt) ir pacios pasideliokit. Argumentai: zymiai paprasciau, pigiau, tobulejama jei norima save geriau pazinti, visiskai saugu

Turiu Taro kortas, išsitraukiu kartais po vieną "kaip seksis", bet visiškai nesuprantu, ką jos man sako. Turiu aiškinimus, bet jie visiškai neatitinka mano situacijos. Taigi darau išvadą, kad nesuprantu šiame reikale nieko. Įdomumas gal tik toks, kad labai dažnai išsitraukiu vis tas pačias 2-3 kortas, kad ir kaip būnu išmaišiusi krūvelę g.gif Man tiesiog įdomiau, kai buria žaidimų kortom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazasisagurkelis @ 2011 05 02, 12:59)
as noreciau nueiti pas bureja.
bet gal zinote tokia, kur is ranku bura.
arba taro kortom.bet be jokiu tuscio i kiaura puilstymu.konkreciai ir aiskiai.
Esu is vilniaus,

silvija buria
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 05 02, 13:27)
buvau kelis kartus pas silvija, pas aldona ir kazkokia dar rusaite is pasilaiciu.
tai galiu pasakyti, kad ta is pasilaiciu isvis kazkokias pievas bure, is to ka sake aldona - niekas neissipilde, ir irgi bure pro sali, ypac apie praeiti, dabarti. pas ka buriausi, tai silvija labiausiai atitiko.
labai reikia nueiti pas bureja, truputi kryzkeleje esu, tai mastau, ar vel rinktis silvija, ar pabandyti kuria kita g.gif  mano vienas draugas uzsikabliaves su ta silvija, ka jam nusako tikrai tiksliai issipildo.

Kiekvienai , matyt, reikia atrasti savo būrėją smile.gif nes, pasiskaičius matyt, kad kuri vienom tinka, kitom visai nieko nepataiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorette @ 2011 05 02, 22:47)
Kiekvienai , matyt, reikia atrasti savo būrėją smile.gif nes, pasiskaičius matyt, kad kuri vienom tinka, kitom visai nieko nepataiko smile.gif

zinoma drinks_cheers.gif butu 1 universali, nereiketu tiek bureju biggrin.gif
Atsakyti
Dekui, kad pasisakete apie Aldona bigsmile.gif

Gal kuri pasidalintumet ir kontaktais? 4u.gif Veliau atsiliepima cia parasyciau kaip man sekesi rolleyes.gif

Ir Silvijos kontaktu butu neblogai, jei kartais pas Aldona reikiama diena nepakliuciau 4u.gif

Parasykit merginos cia, arba i Az. Aciu labai!
Atsakyti
Sveiki, labai reiketu patarimo...
Ar kas yra susidures su tokiu Nikolajum is Vilniaus, kuris anksciau dirbo sentikiu cerkvej?
Istorija tokia. Paskutiniu laiku mano tevukas labai blogai jautiesi +per paskutinius 2 men. musu seima tiek visokiausiu negandu uzpludo- cia gal nesiplesiu ypatingai. Visa tai "vainikavo" teva istikes keistas priepolis, kuris buvo labai panasus i epileptini, neteko samones. Gulejo ligonineje, taciau diagnozes aiskios taip ir nera, jauciasi dabar ypatingai silpnai+ svarbiausia kazkokios neurologines/psichologines pasekmes- jaucia pastoviai didziausia nerima, baime, krecia drebulis ir t.t.
Zodziu, prisimenem, kad kazkada turejom reikalu su ekstrasense Kristina, gyvenancia netoli Kauno. Pries 3 metus ji labai padejo tevukui su sveikata- siaip as pati nesu ypatingai tikinti i visokius "parapsichologinius' dalykus, bet tada susiduriau su realiu poveikiu. Siandien jai paskambinom, kad uzsirasyti. Ir staiga isgirdom labai keista dalyka- kad visos tos problemos yra "atsiustos" kazkokio mano anksciau mineto Nikolajaus. Atseit, ji ta Nikolaju pazista, kazkada pati turejo su juo reikalu. Ir kad kazkas tam Nikolajui "uzsake" va tokius negerus dalykus blink.gif Pati susiskambino su juo, ir tas pasake kad reikia tevui pas ji ateiti, kad bandys kazkaip nuimti savo paties "darba"
Na ir dabar mano klausimas- kaip i visa tai reaguoti? Man asmeniskai visa tai kvepia kazkokia nesamone. Jeigu teoriskai patiketi, kad tikrai cia galejo buti to Nikolajaus poveikis, negi jis pats uzsiimines to poveikio "nuemimu"? g.gif
Zodziu, labai-labai reiketu man patarimo is ismanancio zmogaus, kaip i visa tai reaguoti ir kaip elgtis unsure.gif
Aciu!
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2011 05 02, 17:05)
Turiu Taro kortas, išsitraukiu kartais po vieną "kaip seksis", bet visiškai nesuprantu, ką jos man sako. Turiu aiškinimus, bet jie visiškai neatitinka mano situacijos. Taigi darau išvadą, kad nesuprantu šiame reikale nieko. Įdomumas gal tik toks, kad labai dažnai išsitraukiu vis tas pačias 2-3 kortas, kad ir kaip būnu išmaišiusi krūvelę g.gif Man tiesiog įdomiau, kai buria žaidimų kortom  ax.gif

Tai jei reiksmiu info is lietuviskos serijos nieko nuostabaus smile.gif siulau pradeti nuo taro temu skaitymo, tada susidelios vizija kas kaip kur kame ir info ten pradziai epr akis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ezokvantė @ 2011 05 03, 16:27)
Tai jei reiksmiu info is lietuviskos serijos nieko nuostabaus smile.gif siulau pradeti  nuo taro temu skaitymo, tada susidelios  vizija kas kaip kur kame ir info ten pradziai epr akis smile.gif

Taip, taip, iš lietuviškos blush2.gif nelabai rimtai ten. Buvau užmetus akį į temas, bet ten merginos labai pažengusios, trūksta kantrybės viską skaityt. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2011 05 03, 14:56)
Sveiki, labai reiketu patarimo...
Ar kas yra susidures su tokiu Nikolajum is Vilniaus, kuris anksciau dirbo sentikiu cerkvej?
Istorija tokia. Paskutiniu laiku mano tevukas labai blogai jautiesi +per paskutinius 2 men. musu seima tiek visokiausiu negandu uzpludo- cia gal nesiplesiu ypatingai. Visa tai "vainikavo" teva istikes keistas priepolis, kuris buvo labai panasus i epileptini, neteko samones. Gulejo ligonineje, taciau diagnozes aiskios taip ir nera, jauciasi dabar ypatingai silpnai+ svarbiausia kazkokios neurologines/psichologines pasekmes- jaucia pastoviai didziausia nerima, baime, krecia drebulis ir t.t.
Zodziu, prisimenem, kad kazkada turejom reikalu su ekstrasense Kristina, gyvenancia netoli Kauno. Pries 3 metus ji labai padejo tevukui su sveikata- siaip as pati nesu ypatingai tikinti i visokius "parapsichologinius' dalykus, bet tada susiduriau su realiu poveikiu. Siandien jai paskambinom, kad uzsirasyti. Ir staiga isgirdom labai keista dalyka- kad visos tos problemos yra "atsiustos" kazkokio mano anksciau mineto Nikolajaus. Atseit, ji ta Nikolaju pazista, kazkada pati turejo su juo reikalu. Ir kad kazkas tam Nikolajui "uzsake" va tokius negerus dalykus  blink.gif Pati susiskambino su juo, ir tas pasake kad reikia tevui pas ji ateiti, kad bandys kazkaip nuimti savo paties "darba"
Na ir dabar mano klausimas- kaip i visa tai reaguoti? Man asmeniskai visa tai kvepia kazkokia nesamone. Jeigu teoriskai patiketi, kad tikrai cia galejo buti to Nikolajaus poveikis, negi jis pats uzsiimines to poveikio "nuemimu"? g.gif 
Zodziu, labai-labai reiketu man patarimo is ismanancio zmogaus, kaip i visa tai reaguoti ir kaip elgtis  unsure.gif
Aciu!

As tau siulyciau neiti nei pas viena.i..Nes manau jie tavimi manipiliuoja..
O kam tavo tevui kazka daryti, senyvas zmogus ir tiek...
Plius, mao nuomone, nepagalvojat , kad del kreipimosi pas ta ekstrasense taip ir atsitiko...Is pradziu geriau, bet po to pradejo viskas blogeti...
Apraizge savo keista energetika ir pradejo eiti nuo jos ant Jusu visokios nesamones, nes pati jau nezino kur ka deti...
Jos is to gyvena, o Jums gyvenimas griuna...
Manau reikia labai atsargiai su jais visais....
panasia istorija isgyvenau ir manau vien del to, kad pas juos kreipiausi
Ypatingai neimti jokiu daiktu is ju, paveiksliuku ir pan...
Per juos labai gerai jie gali uzmetineti toliau viska..
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2011 04 18, 21:42)
Siūlyčiau išvis neiti pas būrėjas, bet jei labai reikia... ax.gif  Virginija bent jau nieko blogo nesako, neužprogramuoja negatyviems dalykams. 4u.gif

Labukas atsimenu ja, buvau , gal 2 val. murmejo, isejau su skaudancia galva lotuliukas.gif ji moteris maloni, teigiama, bet man ji netiko schmoll.gif
Atsakyti