Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje

QUOTE(Gytarė @ 2011 05 12, 22:19)
Labai blogi.

Gal galima konkrečiau? bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kas zino kiek Zoja ima uz konsultacija?
Atsakyti
QUOTE(Kukarača @ 2011 05 13, 09:34)
Gal kas zino kiek Zoja ima uz konsultacija?

Kainos ji nesako, kiek duosi,tiek.
Atsakyti
QUOTE(Eivilė32 @ 2011 05 12, 16:29)
Vidos iš pasilaiciu tel. 8 684 31589

as skambinu siuo 8602 89441 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Gal kuri nors galit man padeti rasti bureja, deja nezinau jos vardo. Buvau pries kokius 12 metu, viskas issipilde 100 %. Tada ji dirbo Gedimino pr., reikejo uzeiti i lauko kavine netoli dramos teatro ir tada pas ja palidedavo. Dabar jau ir tos kavines nebera, tad nezinau kaip ieskoti. Kiek atsimenu buvo stambi, tamsiauplauke, apie 50 metu (o gal ir jaunesne ax.gif ). Gal kuri nors pas ja anksciau buresi ir zino kur galima ja dabar rasti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelena.R @ 2011 05 13, 16:05)
Sveikutes  4u.gif  Gal kuri nors galit man padeti rasti bureja, deja nezinau jos vardo. Buvau pries kokius 12 metu, viskas issipilde 100 %. Tada ji dirbo Gedimino pr., reikejo uzeiti i lauko kavine netoli dramos teatro ir tada pas ja palidedavo. Dabar jau ir tos kavines nebera, tad nezinau kaip ieskoti. Kiek atsimenu buvo stambi, tamsiauplauke, apie 50 metu (o gal ir jaunesne  ax.gif ). Gal kuri nors pas ja anksciau buresi ir zino kur galima ja dabar rasti?  blush2.gif

Ryškiai Regina biggrin.gif Ir aš pas ją buvusi, ir mano draugės, vienai išsipildė labai labai thumbup.gif nors atsiliepimų apie ją yra visokių. Kaip dabar ją rasti nežinau, bet gal tiek padėjau, pasakydama, ko ieškote 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noriu_padovanoti: 13 gegužės 2011 - 15:28
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2011 05 13, 16:27)
Ryškiai Regina  biggrin.gif Ir aš pas ją buvusi, ir mano draugės, vienai išsipildė labai labai  thumbup.gif nors atsiliepimų apie ją yra visokių. Kaip dabar ją rasti nežinau, bet gal tiek padėjau, pasakydama, ko ieškote  4u.gif

aciukas 4u.gif vardas jau labai daug, bus lengviau ieskoti smile.gif
Atsakyti
Net as susidomejau ta Regina, kuri, kaip nemazai cia sako, neblogai ir gana tiksliai buria. Parasykit jos kontaktus i az ar tiesiog cia wink.gif
Atsakyti
Čia forumietės rašė, kad ji Antakalnyje lyg tai gyvena, o gal ir priima. Daugiau aš nžn. unsure.gif
Atsakyti
Paskaiciau as apie Regina, tai man labai panasu, kad butent pas ja ir buvau pries 12-13 metu. Dabar atsitiko vienas jos ispranasautas ivykis (nors ji minejo, kad mato apie 10 metu i prieki), tai galvojau, kad tas neivyks, bet ivyko. Dabar man reikia jos patarimo, ka sitoj situacijoj daryti, nes pati jau nebesugebu valdyti situacijos, o ji ja numate pries tiek metu doh.gif
Jeigu kas turit kontaktus, labai, labai prasyciau i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Min* @ 2011 05 12, 23:31)
Gal galima konkrečiau? bigsmile.gif

Apie Vaivą daug kartų buvo rašyta - paieškokit.
Atsakyti
Gal galite ir man Reginos kontaktus imesti i Az. Buciau labai dekinga.
Taip pat noreciau suzinoti Aldonos is Virsuliskiu telefona. Aciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oxxik: 14 gegužės 2011 - 09:11