Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje

QUOTE(pelargas @ 2010 07 07, 21:45)
na cia del tos burejos is jeruzales rajono.. gal josios ten ir nebera.. tik zinau kad ji apsistojus buvo priesais restorana "medziotojai"... nei vardo nieko nezinau... kadangi yra geru atsiliepimu, ir konkreciai pranasauja labai noreciau suzinoti apie ja... jei kazka girdejot..ar abejojat ar cia ta pati apie kuria teiraujuosi..pasidalinkit mintimis

Toj pačioj pusėj, aukščiau tik, gyvena Irena. Bet jos kaina doh.gif Buvo 100LT
Ji yra ir psichologiją baigusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lorette: 07 liepos 2010 - 21:09
QUOTE(Lorette @ 2010 07 07, 21:07)
Toj pačioj pusėj, aukščiau tik, gyvena  Irena. Bet jos kaina doh.gif  Buvo 100LT
Ji yra ir psichologiją baigusi.

Tik ne pas Ireną. Lai būna tik mano asmeninė nuomonė, bet Irena daugiau iš manęs išgavo informacijos , nei pati suteikė. Išėjusi iš josios dar ilgai sėdėjau mašinoje , negalėdama suvokti - ko ten ėjau...Ir pinigų pasidarė gaila, ir sugaišto laiko, ir net savęs. Čia mano asmeniniai išgyvenimai verysad.gif
Atsakyti
tai jei ne Irena gal yra kita bureje??
nes kaip supratau ji pati viska nuspejo pranausaujant moterims?. merginos. gal ka girdoejot??/ aciu

Atsakyti
Pasiulikit kokia gera uzkalbetoja ar pan., vienam zmogui labai sunku, reiktu padeti, bet nerandu pas ka kreiptis
Atsakyti
Sveikos,

merginos, gal galite patarti kokia bureja Vilniuje, Lazdynu rajone?

Aciu is anksto.
Diana
Atsakyti
Sveiki!

Gal kas nors neseniai lankėtės pas Vidą iš Pašilaičių? Sakykit, kokie įspūdžiai? Ar ji buria taro kortomis ar iš delno? Nelabai daug pasisakymų randu pastarosiose temose apie šią būrėją.. Būčiau dėkinga už atsakymus. 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Beje, dar vienas klausimas: ar pas Galiną iš Žaliųjų ežerų nėra labai sunku nusigauti viešuoju transportu? smile.gif
Ir gal galima jos tel. nr, nes rastas ankstesnėse temose lyg ir neveikia smile.gif
Atsakyti
As galiu rekomenduot ne bureja, bet aiskiarege, tiesa sakant net nezinau kaip ja pavadinti smile.gif g.gif Jinai kalbasi kalbasi su tavim ir staiga uzmiega laugh.gif net knarkia, sako gauna info is kosmoso blush2.gif
Jos vardas Klava, tai senyvo amziaus motriske, kalba ir lietuviskai, nors yra armene.
Kol kas kas turejo issipildyt pagal ja , taip ir ivyko. Net nama pasake uz kiek parduosim, namo net nemate, nei kur jis, nei koksai, suklydo tik 20000lt, kai kalba eina apie puse milijono rolleyes.gif
Ir dar kas man patiko jinai pasako 2-3 variantus kaip susiklostys gyvenimas pasirinkus vienoki ar kitoki kelia thumbup.gif
Atsakyti
Musik, laukiam jos kontaktų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2010 07 26, 22:49)
Musik, laukiam jos kontaktų smile.gif

O sicia galima rasyt? blush2.gif g.gif
Jei moderatoriai istrins, kreipkites i AZ mirksiukas.gif
8687 49275
8650 64327

Kainu nezinau, nes mes su ja kalbejom "tarp kitko" prie kavos puodelio kavinej biggrin.gif Su mano mama irgi restorane jinai buvo....
Atsakyti
QUOTE(musik @ 2010 07 26, 22:35)
As galiu rekomenduot ne bureja, bet aiskiarege, tiesa sakant net nezinau kaip ja pavadinti  smile.gif  g.gif  Jinai kalbasi kalbasi su tavim ir staiga uzmiega  laugh.gif  net knarkia, sako gauna info is kosmoso  blush2.gif
Jos vardas Klava, tai senyvo amziaus motriske, kalba ir lietuviskai, nors yra armene.
Kol kas kas turejo issipildyt pagal ja , taip ir ivyko. Net nama pasake uz kiek parduosim, namo net nemate, nei kur jis, nei koksai, suklydo tik 20000lt, kai kalba eina apie puse milijono  rolleyes.gif
Ir dar kas man patiko jinai pasako 2-3 variantus kaip susiklostys gyvenimas pasirinkus vienoki ar kitoki kelia  thumbup.gif

Na nežinau, ar verta pas ją eiti...
Atsakyti
Gytare, būtų įdomu paskaityti Tavo pamąstymus smile.gif klok viską, ką apie tai manai.
Atsakyti