Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario dizainas ir santechnika

QUOTE(Aga @ 2010 08 04, 20:17)
Gal kas turit tokią g.gif
Dabar akcija didelė, nu bet tie pribumbasai man nereikalingi, bet be jų nerandu nieko už normalią kainą doh.gif

O kur čia didelė nuolaida jai ir kokios ji firmos g.gif kurioje pardėje? Nu ji man visai nieko , tik kažin kaip jos priežiūra, na kad tamsus vidus jos? O tie pribombasai tegul būna, norėsit naudositės jais, norėsit ne mirksiukas.gif Jei gera firma ir kaina atitinkamai prieinama, tai viskas thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(perla30* @ 2010 08 07, 14:13)
O kur čia didelė nuolaida jai ir kokios ji firmos  g.gif  kurioje pardėje? Nu ji man visai nieko , tik kažin kaip jos priežiūra, na kad tamsus vidus jos? O tie pribombasai tegul būna, norėsit naudositės jais, norėsit ne  mirksiukas.gif Jei gera firma ir kaina atitinkamai prieinama, tai viskas  thumbup.gif

Šiaip jos kaina yra 1500, dabar 1099 moki veži. Firma Venus.
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2010 08 05, 19:54)
Lemynai žadėtos mūsų dušo nuotraukytės  4u.gif

bigsmile.gif labai paprasta grazi, jauki ir sviesi thumbup.gif wub.gif labai jums graziai gavosi

as tai nezinau kodel bet man norisi vonios kambari zalvos spl. nes naujam bute ji nera didele norisii sviesenses

user posted image

Papildyta:
QUOTE(Aga @ 2010 08 04, 18:17)
Gal kas turit tokią g.gif
Dabar akcija didelė, nu bet tie pribumbasai man nereikalingi, bet be jų nerandu nieko už normalią kainą doh.gif

o kur jai nepaslaptis tokia radot, nes ir as viena suziziurejau kaina buvo gera ispardavimo, tik delto zusiziurejau nes didelis padeklas gilus, ir patogios rankeneles kabinos , bei aukstis mums tiko, nes gipsokartonu padarytas dekoras neleidzia kito aukscio, tik del to ji irgi su pribumbasais kuriu mums nereikia, bet kaina patraukli , o jusu kur nuziureta?
Atsakyti
taigi žinutę aukščiau rašiau kur yra - Moki veži, neatidžiai skaitot. Aukštis jos 215, aukštesnių jau nebūna beveik, būna žemesnės.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2010 08 08, 16:39)
taigi žinutę aukščiau rašiau kur yra - Moki veži, neatidžiai skaitot. Aukštis jos 215, aukštesnių jau nebūna beveik, būna žemesnės.

Moki vezi ir as nusiziurejau bet butent sio modelio nebuvo Ateites g. 4u.gif
Atsakyti
Aš ketvirtadienį ateities mačiau, penktadienį skambinau perpiet turi dvi ir 8 sandėlyje.
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2010 08 04, 11:09)
itariu, kad pas mus toks is ORAS g.gif man patogu. siaip pradzioje buvo keista, kad toks maziukas, bet naudotis tai visai netrukdo 4u.gif

Ačiū už atsakymą. Aš irgi jau įsigijau tokio tipo, kaip oras, kur srovė į viršų mažiau kreipiasi. Pabandžiau - naudoti patogu, srovės pakreipimo užtenka. Na, kitokio jau nepabandysiu, nebent šitas neilgai veiktų (tphu kad neprisikalbėčiau).
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2010 08 08, 18:43)
Aš ketvirtadienį ateities mačiau, penktadienį skambinau perpiet turi dvi ir 8 sandėlyje.

nu reiks nulekti dar syk, nes nemacia jos ten doh.gif beto vistiek plyteles pirksime ant grindu is ten tai dar syk perziuresiu, o butent ten dabar geras laikas apsipirkti nes Nuolaidu daug, kaipt tik ana savaijte issigyjom sodo baldus tik uz 899 lt kurie kainavo 2999 lt bigsmile.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2010 08 07, 16:15)
Šiaip jos kaina yra 1500, dabar 1099 moki veži. Firma Venus.

Panašaus tipo, bet be jokių pribumbasų: stiklinės galinės sienelės ir kampe dušo stovas mačiau šeštadienį Ermitaže. Kaina buvo virš 1000 lt.
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2010 08 04, 22:44)
Patarkit prašau... ieškome pigiau maišytuvo voniai montuojamo ant vonios krašto...
Kainos žudančios....  doh.gif pusę vonios kainos kainuoja...  doh.gif Nepasidomėjom kainų prieš klijuojant plyteles ir nepadarėm vamzdžių sienoj ties vonia.
Kažkaip už maišytuvą mokėti 700-1000 Lt brangoka  g.gif Galėčiau ebay už kokius 400 lt nusipirkt, bet nepaciupinejus nesinori ismest visai pinigų į balą...

Kal kas matė kur galima pigiau įsigyt... bo kažkokios prabangios firmos kaip ir nereikia, tik kad normaliai funkcionuotų  4u.gif

Būčiau labai dėkinga bigsmile.gif

Siaip maisytuvai, montuojami ant vonios krasto visi yra brangesni, negu is sienos. Kokybiski ir palyginus nebrangus yra ispaniski Tebisa maisytuvai. Pvz. http://www.boileriai...0801099-16.html

Dar yra toks neblogas, pigesnis Hansgrohe variantas: http://www.boileriai...-focus-e-2.html Cia papildomai reikia nusipirkti zarnele, galvute ir laikikliuka.

Arba galima nusipirkti maisytuva voniai is sienos ir prie jo pritvirtinti kampines jungtis (nerandu po ranka paveiksliuko). Cia irgi papildomai reikalinga dar galvute, zarnele ir galvutes laikiklis.
Atsakyti
sveikos 4u.gif

kokiame aukstyje nuo grindu reikia kabinti veidrodi g.gif visiskai pasimeciau doh.gif ir mazdaug kokio aukscio g.gif

reik deliotis plyteles,nes reik suskaiciuoti kiek tiksliai reikia- tai stringu doh.gif
vat kaip pasipaisiau:
user posted image

cia gaunasi veidrodis 1.35 aukstyje,o pacio veidzrodzio aukstis 63cm ...kazin normalai g.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2010 08 09, 10:54)
Panašaus tipo, bet be jokių pribumbasų: stiklinės galinės sienelės ir kampe dušo stovas mačiau šeštadienį Ermitaže. Kaina buvo virš 1000 lt.

Aš Kaune smile.gif

Nusipirkau šiandien kabiną clap.gif tikiuos atlaikys bent trejetą metelių tongue.gif

Liko wc ir kriauklė su maišytuvu, bet čia jau ne tokia bėda su jais.
mamulka, ateities nebeturi, paradvė jau, pirkau šiandien Veiverių, tai turi nemažai.
Atsakyti