Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario dizainas ir santechnika

patarkit, kur ir kokie unitazai yra geriausi? ax.gif
Atsakyti
Man visi meistrai kaip susitarę patarė nepirkt įmontuojamu bakeliu, nes labai daug pradėjo žmonėms gest, daužo sienas...

Šiaip jei nenorit brangaus, apie 300-400 litų siūlė žiūrėt čekiškus.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2010 08 10, 20:07)
Man visi meistrai kaip susitarę patarė nepirkt įmontuojamu bakeliu, nes labai daug pradėjo žmonėms gest, daužo  sienas...

nu va, pas mus kaip tik pakabinamas unitazas turi but, nes blokelis jau imontuotas doh.gif tai siandien vazinejom ziurejom, tai tie cekiski ir pigiausi 4u.gif butumem jau nusipirke, bet kazkaip pabijojau rolleyes.gif galvoju pigiausi, ar nebus prasciausi g.gif

gal kas atsiliepimu turi apie tuos cekiskus JIKA UNITAZUS???
Atsakyti
Aš tokį Jika turiu 7 metai, priekaištų neturiu.
Atsakyti
Man visi meistrai kaip susitarę patarė nepirkt įmontuojamu bakeliu, nes labai daug pradėjo žmonėms gest, daužo  sienas...

Yra ir geru i siena montuojamu potinkiniu bakeliu. Pvz. Friatec, Viega, Schell, Geberit ir pan. Dabar, kai visi skaiciuoja, rinkoje atsirado ir nelabai kokybisku lenkisku, kinisku gaminiu. Gali buti, kad Jusu meistrai yra susidure su tokiais.
O siaip, jeigu kokybiskas remas, geras nuleidimo mechanizmas, tinkamai sumontuotas, tai tikrai ilgiai tarnauja ir sienu dauzyt nereikia thumbup.gif

Kas liecia cekiskus, JIKA unitazai visai normalus (pvz. JIKA Olymp, JIKA Baltic, JIKA Mio). Uz 300-400 Lt tikrai nusipirksite. Tikrai geriau tarnauja negu lenkiski.
Atsakyti
Kad va sakė prieš kelias dienas daužė vileroy ir bosh už kelis tūkstantėlius įdėta ir pusmetį atlaikiuosį...
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2010 08 10, 20:47)
Aš tokį Jika turiu 7 metai, priekaištų neturiu.

tai jau ir nusprendem, kad toki pirksim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamakarolina @ 2010 08 10, 21:12)
tai jau ir nusprendem, kad toki pirksim  thumbup.gif

Mes irgi JIKA praita savaitele pirkom, nes - kiek ziurejom - tai geras pasirinkimas kainos ir kokybes atzvilgiu. Visi giminaiciai, kas turi - neturi jiems nusiskundimu smile.gif
Atsakyti
Pas mus irgi ir baldai, ir unitazas, ir vonia Jika. Kol kas viskas užsakyta, dar nesumontuota, laukiu su nekantrumu, ar patiks man. Dušo kabinos dureles irgi lyg iš Jikos imsim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2010 08 10, 20:28)
Kad va sakė prieš kelias dienas daužė vileroy ir bosh už kelis tūkstantėlius įdėta ir pusmetį atlaikiuosį...

Ginkit lauk tokius meistrus doh.gif Villeroy&Boch prekiauja keramika, o potinkiniai bakeliai pas juos Geberitas, kuris yra lyderis toj srity. O be to jokiu sienu griauti nereikia, cia tik atmazai, nes daugiau darbo ir kruopstumo reikalaujantis darbelis. Visa kas gali sugesti, tai viduje nuleidimo mechanizmas, kuris per mygtuko skyle kuo puikiausiai pasikeicia. Aisku kalbu ne apie kiniskus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zujka @ 2010 08 11, 11:15)
Ginkit lauk tokius meistrus  doh.gif  Villeroy&Boch prekiauja keramika, o potinkiniai bakeliai pas juos Geberitas, kuris yra lyderis toj srity. O be to jokiu sienu griauti nereikia, cia tik atmazai, nes daugiau darbo ir kruopstumo reikalaujantis darbelis. Visa kas gali sugesti, tai viduje nuleidimo mechanizmas, kuris per mygtuko skyle kuo puikiausiai pasikeicia. Aisku kalbu ne apie kiniskus 4u.gif

visiškai pritairiu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti

Pagrinde genda mechanizmas viduje, todėl reikia rinkti patikimos firmos, o ne lenkiškus ar kinietiškus. Norint suremontuoti tikrai nieko nereikia griauti schmoll.gif Užtenka nuima nuleidimo mygtuką ir per tą skylę sutvarkyti. Tikriausiai meistras prie tinginių, nes norit pastatyti tokį unitazą daugiau reikia darbo įdėti mirksiukas.gif
Atsakyti