Man visi meistrai kaip susitarę patarė nepirkt įmontuojamu bakeliu, nes labai daug pradėjo žmonėms gest, daužo sienas...
Šiaip jei nenorit brangaus, apie 300-400 litų siūlė žiūrėt čekiškus.
QUOTE(Aga @ 2010 08 10, 20:07)
Man visi meistrai kaip susitarę patarė nepirkt įmontuojamu bakeliu, nes labai daug pradėjo žmonėms gest, daužo sienas...
nu va, pas mus kaip tik pakabinamas unitazas turi but, nes blokelis jau imontuotas

gal kas atsiliepimu turi apie tuos cekiskus JIKA UNITAZUS???
Aš tokį Jika turiu 7 metai, priekaištų neturiu.
Yra ir geru i siena montuojamu potinkiniu bakeliu. Pvz. Friatec, Viega, Schell, Geberit ir pan. Dabar, kai visi skaiciuoja, rinkoje atsirado ir nelabai kokybisku lenkisku, kinisku gaminiu. Gali buti, kad Jusu meistrai yra susidure su tokiais.
O siaip, jeigu kokybiskas remas, geras nuleidimo mechanizmas, tinkamai sumontuotas, tai tikrai ilgiai tarnauja ir sienu dauzyt nereikia

Kas liecia cekiskus, JIKA unitazai visai normalus (pvz. JIKA Olymp, JIKA Baltic, JIKA Mio). Uz 300-400 Lt tikrai nusipirksite. Tikrai geriau tarnauja negu lenkiski.
Kad va sakė prieš kelias dienas daužė vileroy ir bosh už kelis tūkstantėlius įdėta ir pusmetį atlaikiuosį...
QUOTE(Aga @ 2010 08 10, 20:47)
Aš tokį Jika turiu 7 metai, priekaištų neturiu.
tai jau ir nusprendem, kad toki pirksim

QUOTE(mamakarolina @ 2010 08 10, 21:12)
Mes irgi JIKA praita savaitele pirkom, nes - kiek ziurejom - tai geras pasirinkimas kainos ir kokybes atzvilgiu. Visi giminaiciai, kas turi - neturi jiems nusiskundimu

Pas mus irgi ir baldai, ir unitazas, ir vonia Jika. Kol kas viskas užsakyta, dar nesumontuota, laukiu su nekantrumu, ar patiks man. Dušo kabinos dureles irgi lyg iš Jikos imsim

QUOTE(Aga @ 2010 08 10, 20:28)
Kad va sakė prieš kelias dienas daužė vileroy ir bosh už kelis tūkstantėlius įdėta ir pusmetį atlaikiuosį...
Ginkit lauk tokius meistrus

QUOTE(zujka @ 2010 08 11, 11:15)
Ginkit lauk tokius meistrus
Villeroy&Boch prekiauja keramika, o potinkiniai bakeliai pas juos Geberitas, kuris yra lyderis toj srity. O be to jokiu sienu griauti nereikia, cia tik atmazai, nes daugiau darbo ir kruopstumo reikalaujantis darbelis. Visa kas gali sugesti, tai viduje nuleidimo mechanizmas, kuris per mygtuko skyle kuo puikiausiai pasikeicia. Aisku kalbu ne apie kiniskus 

visiškai pritairiu

Pagrinde genda mechanizmas viduje, todėl reikia rinkti patikimos firmos, o ne lenkiškus ar kinietiškus. Norint suremontuoti tikrai nieko nereikia griauti