Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš EBAY ir ne tik

QUOTE(zirnaite @ 2011 03 25, 12:58)
jeee 4u.gif  super, kad viskas pavyko kuo geriausiai:) as nerimastinga shirdimi laukiu savosios:) balandzio pacioj pradzioj turetu jau buti, tai jei netiks, turesiu dar menesiuka sugalvoti ka nors kitka:)

Laikau kumščius, kad viskas būtų ok smile.gif O širdis labiausiai daužosi pakuojant biggrin.gif
Atsakyti
www.beautifulbridaldress.com visai ziuriu yra graziu sukneliu ...as niekaip neradau savosios ,nu visos negrazios budavo internete ziurint ,o sitam psl.ziuriu visai graziu yra wink.gif isteku ziema,tad dar turiu laiko pasidairyt biski ..
o jus pries uzsisakant ,eidavot matuotis kazko panasaus i salonus ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dr. @ 2011 03 25, 16:21)
www.beautifulbridaldress.com visai ziuriu yra graziu sukneliu ...as niekaip neradau savosios ,nu visos negrazios budavo internete ziurint ,o sitam psl.ziuriu visai graziu yra wink.gif isteku ziema,tad dar turiu laiko pasidairyt biski ..
o jus pries uzsisakant ,eidavot matuotis kazko panasaus i salonus ? g.gif

As buvau keliuose salonuose. Iš pradžių man net minties nebuvo siųstis, bet kai pamačiau, kokios kainos salonuose, ypač gražesnių suknučiu, tai man plaukai pasišiaušė doh.gif Tada pradėjau knistis internete ir atradau savo suknytę. Šiaip į salonus labai gerai pavaikščiot, kad pamatytum kaip su kokio silueto suknele atrodai - lengviau apsispręsti ax.gif
Atsakyti
as nusiziurejau sitas...bet db mastau ...gal nelabai tiks ,nes ziema tuoksimes ,noresis paltuko ,neatrodys labai issiputusiai g.gif ?
1
2
Atsakyti
QUOTE(dr. @ 2011 03 26, 13:34)
as nusiziurejau sitas...bet db mastau ...gal nelabai tiks ,nes ziema tuoksimes ,noresis paltuko ,neatrodys labai issiputusiai  g.gif ?
1
2

man pirma asmeniskai grazi thumbup.gif thumbup.gif wub.gif , o sukneles pustumas priklauso nuo pasijonio mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dr. @ 2011 03 26, 12:34)
as nusiziurejau sitas...bet db mastau ...gal nelabai tiks ,nes ziema tuoksimes ,noresis paltuko ,neatrodys labai issiputusiai  g.gif ?
1
2

pirmoji wub.gif o jei dailus kailinukai, tai isvis nerealiai galima atrodyti wub.gif
Atsakyti
1
2

man asmeniksai pirma patiktu jeigu butu be gelyciu:) kazko kitko lyg ir noretusi, o gal ir visiskai nieko:)
Atsakyti
QUOTE(dr. @ 2011 03 26, 12:34)
1
2

Pirma labai graži 4u.gif
Atsakyti
1
2

Man taip pat pirmoji gražesnė.
Ir dar apie antrąją, tuokiantis žiemą manau, kad nelabai patogu turėtų būti su tuo dideliu kaspinu po kailinukais. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hopegirl: 28 kovo 2011 - 15:25
sveikos būsimos nuotakos, vis skaitau ir galvoju, gal reiktų bandyti ir man užsisakyti vestuvinę suknelę... tačiau niekaip neapsprendžiu iš kurio puslapiuko, nesinori nusivilti kokybe.. Gal galite pasidalinti tikrai patikimais internetiniais adresais 4u.gif blush2.gif
Papildyta:
1
2

oj ta pirmoji tai tikrai graži thumbup.gif, tik vat ir man įdomu ar ten su pasijoniu kokiu, ar natūraliai ji tokia išsipūtusi ? g.gif
Atsakyti
1
2

abi labai fajnos wink.gif ziemai gal ta su bantu grazesne, balti kailinukai salia wub.gif tikra princese smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Classique @ 2011 03 28, 16:56)
sveikos būsimos nuotakos, vis skaitau ir galvoju, gal reiktų bandyti ir man užsisakyti vestuvinę suknelę... tačiau niekaip neapsprendžiu iš kurio puslapiuko, nesinori nusivilti kokybe.. Gal galite pasidalinti tikrai patikimais internetiniais adresais  4u.gif  blush2.gif
Papildyta:
oj ta pirmoji tai tikrai graži  thumbup.gif, tik vat ir man įdomu ar ten su pasijoniu kokiu, ar natūraliai ji tokia išsipūtusi ?  g.gif

tikrai dedai pasijonis su lankais, gal net kokiais 3. bet taip yra kur kas lengviau, ne tik judeti,. bet ir svori nesti.
Atsakyti
aciu uz nuomones 4u.gif
Atsakyti