Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš EBAY ir ne tik

Sveikutes gal kas uzsakinejo is sio puslapio?
http://www.wholesale...s-g1170306.html
idomu kokia jos kaina litais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ineffable @ 2011 03 30, 17:03)
O kaip atrodo tie legalumo zenkleliai? Kaip vadinosi tas puslapis kur siuntetes suknele?  rolleyes.gif As jau labai daug praziurejau ir outlet'u vadinamu, nes visada isivaizdavau, kad "all rights reserved" reiskia patikimuma, taciau, pasidomejus islenda, kad siunama Kinijoj...

Nebepamenu tiksliai kuriame forume ta radau (tai buvo pernai), bet ten buvo minimi keli legalumo atskyrimo variantai. Puslapyje, is kurio as siunciausiu yra vienas ju "BBB acredited business", toks melynas staciakampiukas, be to jei ivesit tam tikros kompanijos deltales - pavadinima, vadovo varda ir pavarde http://central-weste...siness-Reviews/ , Jums mes, ar ta imone akredituota... Visu niuansu ir paaiskinimu as nelabai beatsimenu, bet kam aktualu, manau ir be mano pagalbos pasidomes mirksiukas.gif . Galu gale per google anglu kalba galima isivesti kokia paieska apie tai...
Beja, pernai ieskodama pastebejau, kad itartinose imonese labai sunku rasti tikslius kontaktus, o normaliose isparduotuvese jie buna pateikti keliose vietose... Plius, manau verta tame paciame facebooke meginti rasti ta imone, turetu buti realiu atsiliepimu...
O as jau daug sykiu rasiau, kad pirkau is cia: http://www.mydress4less.com/home.php , bijau nusibosti kai kurioms forumo dalyvems blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jollicasa: 30 kovo 2011 - 18:24
QUOTE(mazulkaa @ 2011 03 30, 17:47)

na gal kas pasakys kokia kaina litais sios sukneles?
Atsakyti
Sirdingai dekoju, jollicasa rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

na, o mazulkaa, dabar doleris beveik 2.5 Lt man rodos, siandien Lietuvos bankas 2.45, kiekviena ryta gali pasitikrinti ten smile.gif as permeciau ta puslapi, bet neradau nieko apie pristatymo kaina... tai kazkiek dar tikrai turetu prisipliusuoti... o vien sukneles kaina tai beveik 100 Lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazulkaa @ 2011 03 30, 18:47)

Kaip matau tam puslapyje siuntimo kaina priklauso nuo svorio ir kompanijos, per kurią siunti. Pvz FedEx kilogramo kaina į Lietuvą 45,73$, o kiekvienas papildomas 500g po 8,91$. Čia galima pažiūrėti

Pigiausia kaip matau paštu. Pirmas 100 g 2$ , o kiekvienas papildomas po 1$ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hopegirl: 31 kovo 2011 - 14:34
QUOTE(mazulkaa @ 2011 03 30, 19:31)
na gal kas pasakys kokia kaina litais sios sukneles?

na gi matot sukneles kaina doleriais, padauginat is 2.45 (dolerio/lito kursas) ir gaunate apie 94 litus (matematiko pamokele doh.gif )

man tik tokios kainos atrodo daugiau nei keistos.. bus arba kokybe labai prasta, arba dar koks niuansas.. na nemanau, kad galima geros medziagos pasiuta vestuvine suknele isigyti uz maziau nei 100 litu. Nors ir Kinijoje siuta..
Atsakyti
as mokejau beveik 400 lt...irgi is kinieicu siunciuos...man atrode tai jau maza suma,bet 100lt tikrai kelia itarima... bet nepabandes nesuzinosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Carinaa25 @ 2011 03 31, 19:04)
as mokejau beveik 400 lt...irgi is kinieicu siunciuos...man atrode tai jau maza suma,bet 100lt tikrai kelia itarima... bet nepabandes nesuzinosi  mirksiukas.gif

Butinai praneskit kaip sekes ir kokia suknele gavot smile.gif o is kokio puslapio siuntetes? rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
su wholedress bučiau atsargi. Mano kelios draugės iš ten pirkosi drabužius ir batus. Net skuduram netiko, o batuku kulnas klijais buvo priklijuotas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ViolaViva @ 2011 03 22, 10:00)
O mano patirtys siuntimo iš ebay tragiška, dabar ieškau kur pigiau nuomotis verysad.gif

Sveikos. As dar neistekejau, bet mano pora druagiu pernai siuntesi sukneles is Ebay, tai abi bego likus savaitej iki vestuviu nuomotis. Negavo sukneliu, neatgavo ir pinigu. blush2.gif atrodo drauges ne blondines, kad butu kazka netaip padariusios, bet geriau nesisiuskite sukneliu. pigu bet nepatikima. nuejai issinuomoti ir rami galva. cia tik mano nuomone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(busima jaunoji @ 2011 03 31, 21:32)
Sveikos. As dar neistekejau, bet mano pora druagiu pernai siuntesi sukneles is Ebay, tai abi bego likus savaitej iki vestuviu nuomotis. Negavo sukneliu, neatgavo ir pinigu.  blush2.gif  atrodo drauges ne blondines, kad butu kazka netaip padariusios, bet geriau nesisiuskite sukneliu. pigu bet nepatikima. nuejai issinuomoti ir rami galva. cia tik mano nuomone  smile.gif

reikia zinoti, kad paypal duoda apie 40 dienu pareikalavimui (dispute) grazinti pinigus mirksiukas.gif Jei negaunate sukneles per kokias 35 dienas iskart reikia atidaryti dispute, visi pinigeliai 100proc. bus grazinti thumbup.gif Turejau daug situaciju, paypal visada palaiko pirkeja.
Bet pastebejau, kad daug merginu uzsisakineja likus menesiui iki vestuviu, cia juk vestuves, net pries pusmeti jau reiktu apsispresti
Atsakyti
QUOTE(saule19841984 @ 2011 03 31, 23:44)
reikia zinoti, kad paypal duoda apie 40 dienu pareikalavimui (dispute) grazinti pinigus  mirksiukas.gif  Jei negaunate sukneles per kokias 35 dienas iskart reikia atidaryti dispute, visi pinigeliai 100proc. bus grazinti  thumbup.gif  Turejau daug situaciju, paypal visada palaiko pirkeja.
Bet pastebejau, kad daug merginu uzsisakineja likus menesiui iki vestuviu, cia juk vestuves, net pries pusmeti jau reiktu apsispresti

tai cia reikia jau issistudijuoti viska, jei tik vienam kartui naudojasi ebay paslaugom tai is kur ten zmogus gali zinoti ka atidaryti blush2.gif biggrin.gif
maziau nervu, nueini ir issinuomoji smile.gif

o batus bandet siustis?
Atsakyti