Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių foto albumai - 9 tema

QUOTE(pim @ 2010 09 30, 12:38)
Ar spenelius smalsu pamatyt? user posted image Graži nuotaka, suknelė taip pat, tik šiek tiek krūtinė perdaug iškelta, tai kai kuriose nuotraukose ne kaip atrodo, bet visumoj nuotaka graži wub.gif
P.S. Jokių spenelių nesimato schmoll.gif

lotuliukas.gif as irgi nemaciau speneliu lotuliukas.gif virsus juodas tai nepersimato, o pre virsu neislipo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 09 30, 13:38)
Ar spenelius smalsu pamatyt? user posted image Graži nuotaka, suknelė taip pat, tik šiek tiek krūtinė perdaug iškelta, tai kai kuriose nuotraukose ne kaip atrodo, bet visumoj nuotaka graži wub.gif
P.S. Jokių spenelių nesimato schmoll.gif

as ne vyriskis, kad butu man smalsu pamatyti juos dirol.gif hihihi.gif
Tiesiog siaip man smalsu pamatyti, ka tiek diskutavo merginos smile.gif
Atsakyti
man tai įdomu pamatyti kažko naujo, kad va las vegase ir pan. Labai norėčiau kad autorė dar parodytų ir nekreiptų į šnekas čia
Atsakyti
QUOTE(Spurguciuke @ 2010 09 30, 16:04)
man tai įdomu pamatyti kažko naujo, kad va las vegase ir pan. Labai norėčiau kad autorė dar parodytų ir nekreiptų į šnekas čia

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jelenuska,nors nemėgstu žiūrinėti kitų foto,bet šį kartą taip jau nutiko,kad čia užklydau ax.gif
jei tekėčiau dar kartą tai norėčiau atrodyti taip kaip jūs.Tokia monro stiliaus,kaip iš senų gerų filmų.
Gražuolė nuotaka 4u.gif
Sėkmės Jums abiems.
Atsakyti
Uoj kaip man butu idomu pamatyti vestuviu foto is Vegaso bigsmile.gif Nors mes pasirinkom ceremonija ne koplytelej, bet labai idomu kaip ten viskas is tikro vyksta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2010 10 05, 13:54)
Uoj kaip man butu idomu pamatyti vestuviu foto is Vegaso  bigsmile.gif Nors mes pasirinkom ceremonija ne koplytelej, bet labai idomu kaip ten viskas is tikro vyksta  ax.gif

Na aš iškart labai labai atsiprašau nuotraukų savininkės, bet... kai išgirdau kad vestuvės buvo Vegase, mano vaizduotė iškart pradėjo matyti visokius ne lietuviškų nuotraukų elementus, kažką toookio bigsmile.gif bet blush2.gif kad ten absoliučiai nieko kas bylotų apie Vegasą blush2.gif
Na bet savaime suprantama - užtat matosi laimingi jaunieji wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gintarelele @ 2010 09 25, 19:01)
labai grazu, taip zaismingai, bet romantiskai 4u.gif

drinks_cheers.gif labai gražu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Svajone_25 @ 2010 09 10, 10:15)
O nuotakos grazumas... Labai labai 4u.gif  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 10 05, 13:44)
Na aš iškart labai labai atsiprašau nuotraukų savininkės, bet... kai išgirdau kad vestuvės buvo Vegase, mano vaizduotė iškart pradėjo matyti visokius ne lietuviškų nuotraukų elementus, kažką toookio  bigsmile.gif  bet  blush2.gif  kad ten absoliučiai nieko kas bylotų apie Vegasą  blush2.gif 
Na bet savaime suprantama -  užtat matosi laimingi jaunieji  wub.gif  4u.gif

As irgi jau paziurejau smile.gif Man irgi dvelkia meile tarp dvieju zmoniu, ir nieko kito nesinori thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2010 10 05, 20:48)
As irgi jau paziurejau  smile.gif Man irgi dvelkia meile tarp dvieju zmoniu, ir nieko kito nesinori  thumbup.gif

O kaip tu pažiūrėjai, jei ten prašo paswordo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bellezza @ 2010 10 05, 20:51)
O kaip tu pažiūrėjai, jei ten prašo paswordo?  g.gif

taigi parasykit i a.z. jai ir paprasykit mirksiukas.gif
Atsakyti
*monikute*
Prajuokino mane jusu postas :)Gaila ,kad nuotraukos nepatenkino jusu vaizduotes lukesciu rolleyes.gif Asmeniskai as tuokdamasi vegase nieko ispudingo ir nesitikejau ir nieko neisivaizdavau per daug, miestas baisus kokiu reta -pastatai, keliai,kalnai,sausuma , marios apsvaigusiu zmoniu ir tiek tai ka ten fotkint,turim savu fotkiu iamzinom kas patiko ir kas primintu kelione ,o ikeliau tik ceremonijos ft smile.gif Butu mano valia tuokciausi Lietuveleje ,menu kai sakiau saviskiui niekada nesituoksiu vegase,o va kaip gavosi taigi posakis niekada nesakyk niekada pasiteisina mano gyvenime. hi.gif
Kaip bebutu, linkiu visom busimom nuotakom grazios sventes,prie visu planu nepamirskite svarbia diena pasipuosti sypsena
ok.gif clap.gif
Atsakyti