Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių foto albumai - 9 tema

man atrodo, visai gerai smile.gif yra ir reportažinių nuotraukų, ir pozuotų, ir "specefektų".. labiausiai man patiko žiedų nuotraukos, tokių gražių dar nesu mačius rolleyes.gif kitos nuotraukos nei geresnės, nei blogesnės už daugumą, kurias merginos čia deda smile.gif linkiu surasti savo stilių
Atsakyti
Man irgi Balandžių foto visai normalios ax.gif juk ir kaina ne 3000lt ar daugiau, keldama neprabangias vestuves, ir nesureikšmindama tų foto tikrai pasirinkčiau gal ir šį fotografą ax.gif juk svarbiausia ne nuotraukos, o santuoka, dienos akimirkos, kurios šiuo atveju pateikiamos šiek tiek paprastesnėje formoje ar kaip čia išsireiškus, o ne meninėse aukštumose...
Sėkmės kūryboje
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 10 20, 09:58)
man atrodo, visai gerai smile.gif yra ir reportažinių nuotraukų, ir pozuotų, ir "specefektų".. labiausiai man patiko žiedų nuotraukos, tokių gražių dar nesu mačius rolleyes.gif kitos nuotraukos nei geresnės, nei blogesnės už daugumą, kurias merginos čia deda smile.gif linkiu surasti savo stilių

drinks_cheers.gif ypac kur ziedai ant geliu ziedu smile.gif Juokingai atrode foto, kur uzfiksuota operatoriaus kamera smile.gif Ir 100proc pritariu del komentaru po nuotraukomis - nedekite ju visai mirksiukas.gif O siaip reziume foto tikrai neblogos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Balandziai @ 2010 10 19, 23:32)
Pristatau Jums net keturis vestuvinius albumus (tiksliau po gabaliuką kiekvieno iš jų).

Nuotraukos gan neblogos, bet jau labai vienodos blush2.gif visos vėstuvės eiga ta pati, pozos tos pačios blush2.gif norėtųsi truputį daugiau įvairovės 4u.gif
Atsakyti
Man irgi komentarai uzkliuvo, ju tikrai nereikia irnesakyk.gif , o siaip paskutinieji albumai man labiau patiko, nei pirmieji. Kokybe nuotrauku, rodos, gera, bet gal labiau ties kompozicija reiktu padirbti (nelabai as suprantu tos fotografijos, bet kai kuriuose nuotraukose visko per daug, sunku suprasti, kas svarbiausia, i ka fotografas norejo atkreipti demesi), nuotraukose matosi grazus, laimingi zmones, bet tie jausmai "nepersiduoda", todel truputi neidomu ziureti...
Na, pradzia, sakyciau, gera, bet tobuleti yra kur, tad kantrybes, ikvepimo ir entuziazmo Jums mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 10 20, 09:59)
Nuotraukos gan neblogos, bet jau labai vienodos  blush2.gif  visos vėstuvės eiga ta pati, pozos tos pačios  blush2.gif  norėtųsi truputį daugiau įvairovės  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Balandziai @ 2010 10 20, 00:32)

man visai patiko nuotraukytes, aisku kai kurios gal tokios nelb, bet visuma tai sauni 4u.gif
Atsakyti
Man Balandžių foto visumoje patiko - kai tiek daug nuotraukų pateikta, nereikia tikėtis, kad visos būtų superinės smile.gif BET tikrai rekomenduočiau vengti nuotakos padelkų biggrin.gif fotografavimo, bent jau man tai labai užkliuvo
Atsakyti
[quote=Balandziai,2010 10 19, 23:32]
Pristatau Jums net keturis vestuvinius albumus (tiksliau po gabaliuką kiekvieno iš jų).

Vestuves pradėjau fotografuoti šiais metais, todėl priekaištų pats sau turiu, bet kitų nuomonė man taip pat svarbu. Kuris gražiausias? Kas patiko/nepatiko labiausiai?

Na, nuotraukos, kaip pradedanciajam, mano nuomone, nera blogos. Kartais ir seni vilkai ne ka geriau padaro.

Bet siaip, mano nuomone, reiketu vengti standartiniu ir nelabai vykusiu klisiniu nuotrauku. Pvz, kaip kelyje balsuojancios merginos. Sita reiketu pamirsti amziams, tai taip pat nuvalkiota kaip vaiksciojimas po rugiu laukus, balti balandziai ir panasus dalykai, kuriu yra kas antrame vestuviu albume. Zinoma, jei to nori patys jaunieji, cia kitas dalykas. Be is esmes Jus esate sviezias ir tam, kad taptumet geru fotografu reikes sugalvoti kazka origanalesnio nei minetosios klises. Geri fotografai ir yra vertinami del to, jog sugeba kiek imanoma nesikartoti. O siaip, aisku, technika susipirksit per laika, kaip ir ismoksit kuriuo rakursu, kas geriausiai atrodo. Sekmes wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikela @ 2010 10 20, 20:23)
nuvalkiota kaip vaiksciojimas po rugiu laukus, balti balandziai ir panasus dalykai, kuriu yra kas antrame vestuviu albume. Zinoma, jei to nori patys jaunieji, cia kitas dalykas.

Oi, bet kiek jaunuju butent to ir nori.. smile.gif nes mate pas draugus, jiems patiko, nori ir jie smile.gif zinokit, jeigu nenoretu, tai paciose vestuvese isvis nebutu nei tu balandziu, nei tu rugiu lauku biggrin.gif

O siaip, Balandziai, nuotraukos tikrai gana neprastos. Turit ideju, einat teisinga linkme mirksiukas.gif aisku, reikia praktikos su blykste, siek tiek nuotrauku apdirbimu.. Bet iranga turit nebloga, mokat ja naudotis, ideju turit - pirmyn mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pitchy @ 2010 10 20, 00:39)
jei mano fotografas butu man tokias nuotraukas pateikes buciau tikrai  nusivylusi..

Na, jeigu moketumet >2000, tai faktas, ir as nusivilciau smile.gif
Bet jeigu zinociau, kad tai vieni pirmuju to zmogaus darbai, ir nepaisydama to patikeciau jam iamzint savo svente - tikrai likciau maloniai nustebinta.
Atsakyti
Man irgi visai patiko Balandzio nuotraukos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 21, 22:33)
Man irgi visai patiko Balandzio nuotraukos  ax.gif

man irgi visai patiko drinks_cheers.gif
Atsakyti