Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

QUOTE(aaiissttyyttee @ 2010 06 17, 13:52)
Niu smagu girdeti kad taip viskas gerai sekes ,ir kaip pavydziu kad jau esat atkenteje tuos vargus ir jau dziaugiates naujomis nosytemis  blush2.gif

o po kiek dieneliu ir kaip pradejai valytis nosyte?
Papildyta:
QUOTE(Proud_Mommy @ 2010 06 17, 13:47)
Man po operacijos pirma savaite tikrai sunki buvo - silpna, skauda. Bet emociskai nebuvo sunku, dziaugiausi, nes maciau jau po gipsu, kad nosyte zymiai trumpesne  thumbup.gif

aistyte, po savaites kai nueisi istrauks siuliukus kur po nosimi, ir nuims gipsa. Bent jau man tikrai nieko daugiau nedare, nosytes nekrapste smile.gif Nes as jau prasivaliusi ja buvau, kad galejau kvepuoti normaliai smile.gif
Man va rytoj reiketu vaziuot po menesio apziurai, bet ryt neiseis, tai gal kita savaite.

po kiek laiko ir kaip valeisi nosyte?as dar bijau liest ja.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aaiissttyyttee @ 2010 06 17, 13:10)

po kiek laiko ir kaip valeisi nosyte?as dar bijau liest ja.... unsure.gif

tai tau nepapasakojo? antra diena gryzusi purskiau juros vandeni..jis isbegdavo beveik visas, bet vistiek purskiau. trecia diena jau reikia su aliejuku valyti. tiesiog ilasinti ji i nosi arba pamirkyti ausu krapstuka ir kisti i nosyte..zinau, baisu ten net prisiliesti..bet po truput i po truputi viskas atmirksta ir ima valytis..as kokius 5 kartus per diena uzsiimdavau tuo..mirkiau su aliejuku, tada juros vandeniu ir kaskart vis issikrapstydavo kazkiek..

sekmes! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gryzau ir as i sia tema ax.gif
priminsiu, kad liepos 12d operacija pas Jankuna..
mano pertvara kreiva i abi puses, sunkiai kvepuoju, todel visada turiu siokia tokia sloga.. :/ jauciu turesiu normaliai problemu po operacijos su ta savo sloga.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Obviously @ 2010 06 17, 15:30)
jauciu turesiu normaliai problemu po operacijos su ta savo sloga..  verysad.gif

tai kaip tik neturesi 4u.gif kam tas blogas nusiteikimas? pamatysi, kaip viskas pageres 4u.gif
Atsakyti
o kodel as cia nerandu jokiu nuotraukyciu ? :-(
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2010 06 17, 11:34)
Gerai, kad paskaičiau, kad kramtyti negalėjot po op iškart, o aš jau buvau susiruošus duoniukų ir sausų pusryčių pakramsnoti įsidėti po op lotuliukas.gif
O kaip su skaitymu po op po kiek dienų galėjote skaityti?

o as buvau nusivezusi cipsu, riesutu, kazkokiu sausainiuku kietu su sezamo seklom pagriauzti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif maniau, ka gi as ten veiksiu visa para... bent valgyti turesiu biggrin.gif
pasirodo, kad po op su tamponais vos vandens gurksni gali nuryti, o as cia pasiruosiau doh.gif lotuliukas.gif net juokas dabar ima...

kita diena ryte siule psuryciu, tai as grudeta varske ir arbata pasirinkau, vos ne vos nurijau keleta sauksteliu... biggrin.gif labai bijaojau, kad paspringsiu... net man geriant skyscius, kol buvo tamponai neisimti, rodes, kad prigersiu!!!!! slykstesnio jausmo negali buti, bent jau man.... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(mukuki @ 2010 06 17, 16:11)
o kodel as cia nerandu jokiu nuotraukyciu ? :-(

biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -DolceVita-: 17 birželio 2010 - 16:27
Gerai, kad yra sm, o tai tampyčiau be reikalo maistą iš Kauno į Klaipėdą lotuliukas.gif
Reikia, kai kursim sekančią temą, į 1 psl.parašyti didelėm raidėm, kad nuotraukų bet kam nerodom biggrin.gif
Atsakyti
O kaip jus jautetes po narkozes?ir ar po operacijos visi pazystami pastebejo pokycius? smile.gif
Atsakyti
nieko cia juokingo nera kad paklausiau kur nuotraukytes blush2.gif verysad.gif ir man idomu pasiziureti i rezultatus, nes siaip pati kartais pagalvoju kad noreciau savo nosyte pasisiaurinti tik nz ar to reikia ? na siaip tai nera butina, bet cia del bendros prekines isvaizdos butu visai gerai patobulinti savo nosyte blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Blogytė @ 2010 06 17, 15:34)
Gerai, kad yra sm, o tai tampyčiau be reikalo maistą iš Kauno į Klaipėdą  lotuliukas.gif
Reikia, kai kursim sekančią temą, į 1 psl.parašyti didelėm raidėm, kad nuotraukų bet kam nerodom  biggrin.gif

na tai cia reik suprasti kad nuotraukos skirtos tik isrinktodioms verysad.gif oi labai gaila verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mukuki @ 2010 06 17, 16:42)
nieko cia juokingo nera kad paklausiau kur nuotraukytes  blush2.gif  verysad.gif ir man idomu pasiziureti i rezultatus, nes siaip pati kartais pagalvoju kad noreciau savo nosyte pasisiaurinti tik nz  ar to reikia ? na siaip tai nera butina, bet cia del bendros prekines isvaizdos butu visai gerai patobulinti savo nosyte  blush2.gif
Papildyta:

na tai cia reik suprasti kad nuotraukos skirtos tik isrinktodioms  verysad.gif oi labai gaila  verysad.gif

Čia reikia ilgiau pabendrauti, nes ne visoms iš karto leidžiam žiūrėti nuotraukas, reikia tik kantrybės 4u.gif
Atsakyti
na gerai pabandysiu uzsitarnauti jusu palankuma,aciu kad bent paaiskinot kaip galima tiketis pamatyti nuotraukeles gal kada leisit ir man savo nosyte cia ikisti ir jums pasirodyti 4u.gif aciu dar karta
Atsakyti
QUOTE(brunetka25 @ 2010 06 17, 16:35)
O kaip jus jautetes po narkozes?ir ar po operacijos visi pazystami pastebejo pokycius? smile.gif

man po narkozes skaudejo galva, bet nezinau nuo ko, ar nuo pacios narkozes, ar nuo lengvu "padauzymu" biggrin.gif gal pastebejo ir visi, bet ne visi pasake, kad pastebejo smile.gif
Atsakyti