Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

QUOTE(Maat`e @ 2010 06 18, 20:04)
Na ka, jau po siandienines konsultacijos pas V.J  ir esu labai patenkinta:jis skyre tiek laiko kiek atsake i man rupimus klausimus, parode kompini varianta kaip mano nosis atrodys ( o Papeck. nesugebejo to padaryt tik papaisyt ir dar prie mano smakro prikibt 4u.gif  Kadangi mano pertvara iskrypus, tai kartu su V.J operuos ir Dirzauskiene. Operacija vyks uz triju savaiciu..Belieka tik sulaukti. 4u.gif

saunuole 4u.gif thumbup.gif Dirzauskiene super thumbup.gif , tai Jankunas jau po atostogu, taip?
Blogyte, kita savaite vaziuoju i Vilniu pasibaigti sesija ir grizusi iskart pas Jankuna biggrin.gif o tada ir foto paprasysiu doh.gif o siaip na nesikeicia man ta nosis jau atrodo..aisku nervina tie kaubureliai, bet jie taaaip letai mazeja..bet viliuosi, kad susigules 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrie @ 2010 06 18, 20:31)
saunuole 4u.gif  thumbup.gif  Dirzauskiene super thumbup.gif , tai Jankunas jau po atostogu, taip?
Blogyte, kita savaite vaziuoju i Vilniu pasibaigti sesija ir grizusi iskart pas Jankuna  biggrin.gif  o tada ir foto paprasysiu doh.gif o siaip na nesikeicia man ta nosis jau atrodo..aisku nervina tie kaubureliai, bet jie taaaip letai mazeja..bet viliuosi, kad susigules  4u.gif

Aha, Jankunas po atostogu..o Dirzauskiene isties faina, kaip moteris tokio amziaus labai miela ir grazi ax.gif Man belaukiant prie manes prisedo dvi merginos krioms nosis operavo,tai tokios kaip apsvaigusios, suvargusios...Kiek laiko po operacijos laiko ligonineje? O ten valgyt atnesa? blush2.gif Nes as vegetare,tai savo galima isidet? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
antradieni operavausi nosyte ir sake po triju dienu nosyte pradet valyt bandziau siandien bet baisu man net silpna pasidaro kai pradedu valyt su krapstuku tarp tu mesu i vidu kisu kraujuotu:( po kiek jum laiko issivalet nosyte? iki tvarscio nuemimo? isivalet?bijau as kad jei neissivalysiu nuejus i konsultacija man prades krapstyt ten brrrrrrrrrrrrrr net bijau...
o kaip merginos jum siulus eme ilgai?
bijau///
Atsakyti
QUOTE(Maat`e @ 2010 06 18, 20:54)
Aha, Jankunas po atostogu..o Dirzauskiene isties faina, kaip moteris tokio amziaus labai miela ir grazi ax.gif  Man belaukiant prie manes prisedo dvi merginos krioms nosis operavo,tai tokios kaip apsvaigusios, suvargusios...Kiek laiko  po operacijos laiko ligonineje? O ten valgyt atnesa? blush2.gif Nes as vegetare,tai savo galima isidet? 4u.gif

mane laike nuo 4tadienio iki 1dienio , tai manau pakankamai 4u.gif valgyt duoda..bet maistas tai ligonines biggrin.gif buna ir mesos, tai gal geriau isidek ka, kad nereiketu badauti, nors alkis tai nelabai ima, bet zinai, o gal praalksi biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
maat'e, kada tavo operacija? man irgi jankunas ir dirzauskiene.. smile.gif
Atsakyti
merginos gal parodytumet nuotraukyciu kad depresinei pooperacinei nuotaikai pagerint? g.gif as ir ideciau nuotraukyte pries operacijos ir po to kai tvarsti nuims aptartume kaip jum kaip man? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Obviously @ 2010 06 18, 21:39)
maat'e, kada tavo operacija? man irgi jankunas ir dirzauskiene.. smile.gif

Man operacija nusimato liepos 8d,bet minejo kad gal anksciau iseis smile.gif o tau?
Atsakyti
sveikos paneles,
as taip pat dariausi operacija pas jankuna ir dirzauskiene .nueme kuprele ir pertvara operavo,bet mano nosis dar ir kreivoka buvo ,jau beveik 2 men praejo .veidas atrodo pasikeites,net bruozai atrodo pasikeite,bet nosies kreivumas liko sake turetu kazkiek patieseti su laiku,bet pasidarius tokia operacija atrodo norisi kad viskas iskart butu idealu,bet gydytojas sake kad nevisada idealiai gaunasi ir reikia pakartotinos operacijos.siaip gydytojai labai malonus ir beveik neskausminga bent jau man buvo.
PS gal galit parasyt kaip foto paziuret nes as nerandu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dijux @ 2010 06 18, 23:10)
sveikos paneles,
as taip pat dariausi operacija pas jankuna ir dirzauskiene .nueme kuprele ir pertvara operavo,bet mano nosis dar ir kreivoka buvo ,jau beveik 2 men praejo .veidas atrodo pasikeites,net bruozai atrodo pasikeite,bet nosies kreivumas liko sake turetu kazkiek patieseti su laiku,bet pasidarius tokia operacija atrodo norisi kad viskas iskart butu idealu,bet gydytojas sake kad nevisada idealiai gaunasi ir reikia pakartotinos operacijos.siaip gydytojai labai malonus ir beveik neskausminga bent jau man buvo.
PS gal galit parasyt kaip foto paziuret nes as nerandu  schmoll.gif

Sveika, jei ne paslaptis kiek sumokejai? O nosies galiuko kreivumas ar visos nosies,ar tik pertvaros? unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, buvau vakar pas V. Kaikari. As pasimetusi visiskai! Jis man pasake, kad jei loristai sako kad mano pertvara tiesi (jam reikia israso arba mane apziures ju loristas) tada operacijos metu jis man pertvaros nelies, nes tai nieko bendro su kupreles nuemimu ir visu kuo kitu neturi. Tokios op metu, pjuvis daromas visai kitoje vietoje ir pertvaros net nesimato. Pirmadieni einu pas ju lorista. Bet as taip susinervinau.. nebezinau kuo tiketi. Siaip kol kas is visu triju chirurgu jis man labiausiai patiko. Gal siek tiek prigasdino tik:) Ka jus mano vietoje darytumet?
Atsakyti
QUOTE(Maat`e @ 2010 06 18, 23:19)
Sveika, jei ne paslaptis kiek sumokejai? O nosies galiuko kreivumas ar visos nosies,ar tik pertvaros? unsure.gif

sumokejau 4500
buvo kreiva visa kartu su kuprele, o dabar liko kreivumas tik kur kremzle yra .atrodo kad galas pasisukes.
Atsakyti
QUOTE(dijux @ 2010 06 19, 11:40)
sumokejau 4500
buvo kreiva visa kartu su kuprele, o dabar liko kreivumas tik kur kremzle yra .atrodo kad galas pasisukes.

Sveikute wink.gif tai tau tik kremzle kreivoka kol kas yra?O pats galiukas simetriskas?Nera vienoje puseje labiau idubes nei kitoje? unsure.gif Kazkuri is paneliu kazkokius pleistriukus nakciai naudojo,kad simetrija greiciau atsirastu. O su pirstais svelniai suspausti ar pamasazuoti (nezinau kaip pavadinti blush2.gif ), kad randeliai greiciau susileistu, neleido? Nes juk buna ta antisimetrija,del vidiniu randu, o jie kiekvienai ar kiekvienam susiguli skirtingai: vienoms greiciau, kitoms leciau mirksiukas.gif
Atsakyti