Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

QUOTE(MonikaG8 @ 2010 06 10, 14:09)
Sveiki. Esu naujokė

SVeika, butinai pasiskaityk sita foruma, ir suprasi kad visos mes isgyvenom panasiai. Beje pooperacine depresija nera ir toks retas variantas, ir atrodo kad tu irgi papuoli i ta buri. Zinok, kad viskas nuo siol tik geres. Sarvuokis kantrybe... Sekmes 4u.gif
Papildyta:
[quote=-DolceVita-,2010 06 10, 15:52]
Dolcevita,

As tau nei dienos daugiau nei 23 metu dabar neduociau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aida13 @ 2010 06 10, 20:47)

Dolcevita,

As tau nei dienos daugiau nei 23 metu dabar neduociau smile.gif

oi dekui labai, kad dar taip ir jausciausi, butu pasaka!!! biggrin.gif
Atsakyti
Katik nusifotkinau ir imeciau i pasta nuotrauku, laukiu patarimu, gal verta ja ir trumpint, ne tik pertvara ir kuprele salint? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maat`e @ 2010 06 10, 22:29)
Katik nusifotkinau ir imeciau i pasta nuotrauku, laukiu patarimu, gal verta ja ir trumpint, ne tik pertvara ir kuprele salint? 4u.gif

As tai tavo vietoje nesioperuociau, nebent tu del kvepavimo turi problemu. man tai visiskai i aki nekrentanti nosis (cia geraja prasme)
Atsakyti
Su kvepavimu yra problemos nes ziema vasara slogos..
Atsakyti
Kokios grazios jusu nosytes po op:) Nors kai kurios man atrodo buvo visai grazios ir pries op. Idejau ir as pora savo foto.
Desert, pas koki chirurga tu operavaisi?L
Atsakyti
QUOTE(Aida13 @ 2010 06 10, 20:48)
As tai tavo vietoje nesioperuociau, nebent tu del kvepavimo turi problemu. man tai visiskai i aki nekrentanti nosis (cia geraja prasme)

as irgi neliesciau, nebent pertvara jei yra problemu, o ka isoreje reiktu keisti, neizvelgiu unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Myllia @ 2010 06 10, 21:08)
Kokios grazios jusu nosytes po op:) Nors kai kurios man atrodo buvo visai grazios ir pries op. Idejau ir as pora savo foto.

Bus ir tavo grazute, neliudek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angelinka @ 2010 06 09, 23:06)

Desert papecki pamirsai itraukti lotuliukas.gif Jis tikrai nevertas buti itrauktas i chirurgu sarasus,nebent i mesininku ir vagiu blink.gif

Uhu, netraukiaiu blush2.gif ziuriu vis kazkas uzsikabina uz zemos kainos, gal jisai ir gerai operuoja kitas kuno vietas, nezinau, bet tik ne nosytes schmoll.gif

QUOTE(Maat`e @ 2010 06 10, 22:29)

Jai nori tiesios nosytes, tai gali trumpinti, nes kuprele yra maza, nelabai matysis pasikeitimai, bet jai bus riesta ir mazyte, kazin ar tiks tau prie veido g.gif
O siaip, sutinku su merginom, kad geriau nieko nesidaryti 4u.gif
QUOTE(Myllia @ 2010 06 10, 23:08)

Pas S.Viksraiti 4u.gif
Myllia, tavo nosyte maza yra, tik kuprele salinciau, daugiau nieko smile.gif
MonikaG8, laikykis 4u.gif 4u.gif dar pora savaiteliu, patinimai ir melynes praeis, bus daug lengviau. Sunkus tas pooperacinis periodas, bet aciu D viskas labai greit praeina mirksiukas.gif
Atsakyti
Mane domina dar kiek laiko galima pabuvoti operuojant pas V.Jankūną ligoninėje iš karto po operacijos ilgiausiai?
Atsakyti
QUOTE(Vandelonas @ 2010 06 11, 01:15)
Mane domina dar kiek laiko galima pabuvoti operuojant pas V.Jankūną ligoninėje iš karto po operacijos ilgiausiai?

mane laike nuo ketvirtadienio iki 1dienio rolleyes.gif manau, jei reikia ir ilgiau palaiko, bet optimaliausia 4-5 paros mirksiukas.gif antra para traukia tamponus, jei liecia pertvara.
Atsakyti
QUOTE(Maat`e @ 2010 06 10, 23:07)
Su kvepavimu yra problemos nes ziema vasara slogos..

Sveika,na bent jau is situ foto neatrodo,kad nosis butu ilga,didele ar su kitais trukumais,tavo vietoje nesidaryciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrie @ 2010 06 11, 01:32)
mane laike nuo ketvirtadienio iki 1dienio rolleyes.gif  manau, jei reikia ir ilgiau palaiko, bet optimaliausia 4-5 paros mirksiukas.gif antra para traukia tamponus, jei liecia pertvara.

Aišku, labai patogiai.
Kiek tu jau ilgai po operacijos esi?
Manau tau dar tik mažės, gal kelios savaitės tik?
Atsakyti