Įkraunama...
Įkraunama...

VGTU studentės, vienykimės III d.

_ne_svetima_ o tu jau kaip besimokanti galetum gal patart ka pasirinkti meno istorija, europos studijas ar etika? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iewy: 26 rugpjūčio 2010 - 11:19
QUOTE(iewy @ 2010 08 26, 12:16)
o tu jau kaip besimokanti galetum gal patart ka pasirinkti meno istorija, europos studijas ar etika? smile.gif

Mano programoje tokiu pasirenkamu dalyku nebuvo, taip kad sunku tau kazka pasakyt.
Atsakyti
QUOTE(iewy @ 2010 08 26, 12:16)
_ne_svetima_ o tu jau kaip besimokanti galetum gal patart ka pasirinkti meno istorija, europos studijas ar etika? smile.gif

Aš mokiausi visus tris, kadangi buvo pasirinkimai kiekvienam semestre, tai šiuos ir ėmiau. O kokie dėstytojai? Nuo jų nemažai priklauso ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2010 08 26, 15:16)
Aš mokiausi visus tris, kadangi buvo pasirinkimai kiekvienam semestre, tai šiuos ir ėmiau. O kokie dėstytojai? Nuo jų nemažai priklauso  ax.gif

Meno istorija-Nekrošius Liutauras
Europos studiju ivadas-Srėbalius Jonas
Etika-Briedis Mindaugas
gal zinote? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(iewy @ 2010 08 26, 14:40)
Meno istorija-Nekrošius Liutauras
Europos studiju ivadas-Srėbalius Jonas
Etika-Briedis Mindaugas
gal zinote? smile.gif

Srėbalius man dėstė etiką. Toks trenktas ir fainas seniokas biggrin.gif Paskaitas geriau lankyt, bet jų metu nieko nedarėm, tik klausėm jo marazmų. Kuo daugiau su juo diskutuosi, tuo didesnis bus galutinis pažymys. Pati disciplina yra viskas apie ES, jos institucijas, veiklą ir t.t. Šiaip gana įdomu ir visai naudinga.
Apie Briedį girdėjau visokių atsiliepimų, ir kad trenktas labai, ir kad įdomus, ir kad sunku pas jį... Bet irgi iš tų, kur apie antrą galą šneka vis smile.gif Kokios bus paskaitos, nežinau, etika - tokia disciplina, kur priklauso daugiau nuo dėstytojo, o ne nuo programos biggrin.gif
Apie Nekrošių nieko negaliu pasakyt, bet jeigu patinka menas, tai rinkis smile.gif
Tik dabar pamačiau žinutę, tikiuos ne per vėlai komentarai blush2.gif

O man gal kas galit pakomentuot V.Keršulienę (teisė)? smile.gif

Nesitikiu sulaukt teigiamo atsakymo, bet gal kuri turėjot reikalų ir su Notkum bei Dulinsku (specialiųjų statinių katedra)? rolleyes.gif
Atsakyti
4u.gif su naujais mokslo metais!
Atsakyti
Sveiki
esu 2 kurse, verslo vadyba, ka galit pasakyti apie siuos destytojus? Kaip egzaminai, lankomumas?

J.Bivainis - vadybos pagrindai
Čyras - Inzinerijos pagrindai
Šukeliene - dalykine komunikacija
S.Danilenko - Tikimybiu teorija ir matematine statistika

ir del ponios Ginevicienes, is pirmo kurso turiu pas ja dvi skolas...
Atsakyti
QUOTE(Gabriele1204 @ 2010 09 08, 11:55)
Sveiki
esu 2 kurse, verslo vadyba, ka galit pasakyti apie siuos destytojus? Kaip egzaminai, lankomumas?

J.Bivainis - vadybos pagrindai
Čyras - Inzinerijos pagrindai
Šukeliene - dalykine komunikacija
S.Danilenko - Tikimybiu teorija ir matematine statistika

ir del ponios Ginevicienes, is pirmo kurso turiu pas ja dvi skolas...

o tai kaip i antra kursa perkele? kiek zianau jei pirmam kurse skola, tai netgi is sarasu pries pora metu braukdavo...

Cyras deste laborus, tai toks vidutinis pasirode, bet kai bus pagrindinis neaisq ka parodys.
Danilenko- nepiktybine, nepersekioja, bet super saziningai ir super konkreciai viska skaiciuoja. Siulau bent jau lankyti, ir stengtis per kolius, issisprest namu darba, tada per egza vien teorija bus galima rasyt. Nes pas ja viskas konkreciai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledine_saule: 08 rugsėjo 2010 - 15:07
Labutis 4u.gif
Gal kas pagelbėtų.Reika patarimo. Negaliu išsirinkti iš keleto temų vienos.
Gal kas rašėte kursinius ar baigiamuosius pas kurį nors iš šių dėstytojų:
K. Kalašinskaitė
R.Korsakienė
G.Dudzevičiūtė
Pas ką geriau rašyti?

Jeigu turite info apie dėstytojus pas kuriuos rašėte baigiamuosius irgi labai praverstų išgirsti Būtų lengviau išsirinkti temą, nes dabar neapsisprendžiu kuria tema rašyti g.gif .Galite rasyti i AZ ax.gif . Išanksto ačiū labai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sensoria: 09 rugsėjo 2010 - 09:04

Cyras deste laborus, tai toks vidutinis pasirode, bet kai bus pagrindinis neaisq ka parodys.
Danilenko- nepiktybine, nepersekioja, bet super saziningai ir super konkreciai viska skaiciuoja. Siulau bent jau lankyti, ir stengtis per kolius, issisprest namu darba, tada per egza vien teorija bus galima rasyt. Nes pas ja viskas konkreciai...
[/quote]

aciu uz info smile.gif
dabar leidzia 3 skolas tureti
Atsakyti
Sveikos.

Jungiuosi prie studijuojanciu VGTU. Siais metai istojau i istestines verslo vadybos studijas. Atsiprasau uz nelietuvskas raides. Apipyliau klaviatura kada ir neveikia virsutiniai simboliai.
Norejau paklausti gal turit knygele Bussines for extramural students paskolinti kopijom pasidaryti, arba pigiau parduoti?
Atsakyti
Sveikos wink.gif
norejau kad padetumete apsispresti smile.gif esu finansu valdymo ketvirtakurse ir reikia issirinkti baigiamojo darbo vadova. gal cia yra baigusiu vgtu finansu valdyma? smile.gif
Atsakyti