Įkraunama...
Įkraunama...

VGTU studentės, vienykimės III d.

QUOTE(batas @ 2010 09 16, 13:38)
Sveikos wink.gif
norejau kad padetumete apsispresti smile.gif esu finansu valdymo ketvirtakurse ir reikia issirinkti baigiamojo darbo vadova. gal cia yra baigusiu vgtu finansu valdyma? smile.gif

sveika!
mano drauge rase pas Rutkauska, visai neblogai, taciau rasai pati, jis mazai laiko turi konsultacijoms smile.gif
Atsakyti
O gal is aplinkos inzinieriu studijavusiu kas zino kaip reikalai su Baziene? Ji man paskirta baigiamojo darbo vadove smile.gif
Atsakyti
Gal kas galetu papasakoti apie destytoja Davidaviciene? Korsakiene? Smaliukiene? Antanaviciene? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutyte:) @ 2010 09 20, 15:24)
Gal kas galetu papasakoti apie destytoja Davidaviciene? Korsakiene? Smaliukiene? Antanaviciene?  ax.gif

Davidaviciene tai tokia visai nieko wink.gif dabar desto internetini marketinga ... siaip sakyciau gana noriai padeda ir paaiskina jei kazkokios pagalbos reikia .. kaip ten su egzais pas ja bus matyt semestro pabaigoj ...
Atsakyti
gal kas turi
Vadyba" S. Stoškus, D. Beržinskienė???
Atsakyti
Sveikos mergaites,
Studijuoju marketingo vadyba nuotoline forma ir pasirinkau rasyti bakalaurini darba pas B.Melnika. Gal galite pasakyti atsiliepimu apie ji? Kadangi studijuoju nuotoline forma, su juo teko susidurti tik per viena paskaita... tai daug sneka ir nieko nepasako... idomu kaip bakalaurinio vadovas?
Atsakyti
QUOTE(Renatačka @ 2010 09 26, 10:18)
Sveikos mergaites,
Studijuoju marketingo vadyba nuotoline forma ir pasirinkau rasyti bakalaurini darba pas B.Melnika. Gal galite pasakyti atsiliepimu apie ji? Kadangi studijuoju nuotoline forma, su juo teko susidurti tik per viena paskaita... tai daug sneka ir nieko nepasako... idomu kaip bakalaurinio vadovas?

Specifinis VGTU dėstytojų bruožas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2010 09 26, 11:22)
Specifinis VGTU dėstytojų bruožas  lotuliukas.gif

thumbup.gif pastebejau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, norėjau pasiteirauti gal yra studijuojančiu transporto inžinerinę ekonomiką ir vadybą ? smile.gif
Atsakyti
Sveikos, studentės smile.gif

Studijuoju verslo vadybą, projektus 4tam kurse ir jau staigiai reikia pasirinkt baigiamojo temą ir vadovą. O aš visiškam pasimetime sad.gif gal kas baigė neseniai ir gali pakomentuoti kokį vadovą turėjo, kas patiko, kas nepatiko ir pan. Pati noriu reiklaus, bet žmogiško biggrin.gif
Atsakyti
O gal kartais yra verslo vadybos magistranciu? rasiusiu pas Bivaini kursini? Padekit, labai prasau smile.gif reikia pavyzdzio smile.gif Kam negaila, atsiuskit i simas.mimas@gmail.com smile.gif elektroninio verslo tema geriausia butu.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simas.mimas: 17 spalio 2010 - 14:56
Sveiki,
Ka gero ar blogo galite pasakyti apie destytojas: A. Miečinskienė ir V. Stasytytė 4u.gif Kaip pas Jas egzaminai ? 4u.gif
Atsakyti