Įkraunama...
Įkraunama...

Lituanisčių sambūris...

Kalbos viktoriną, beje, pati ir rengiau.
Jau mokslo metams į pabaigą, kai kursas baiginėjamas, bet nebūtinai.
Sukviečiau tarkim visas 5 kl. paprašyta sudaryti iš klasės komandą (po 4-5 vaikus), jie atstovaus klasei. kiti - stebėtojai, sirgaliai, bet irgi uždirbs taškų, nes visą tą laiką spręs kryžiažodį. kiek išpręs teisingai, tiek + taškų gaus jų klasė. O grupėms pateikiama atitinkamai įdomių užduočių, klausimų, galvosūkių (turiu jų), skiriamas tam tikras laikas užduočiai atlikti, po to surenkama. taškai rašomi lentoj, didinamas azartas. vesti ir taisyti padėjo vyresnės mokinės (8kl.), dalyvavo kaip komisijos narė ir pavaduotoja. pabaigoj sumuojami taškai, tikrinamas kryžiažodis. skelbiami nugalėtojai. apdovanoti padėkos rašytais VISI dalyviai smile.gif, laimėjusieji paskatinti mažyčiais priziukais (gal pieštukai, trintukai, tušinukai, atšvaitai...)
Atsakyti
Sveikutės, kaip matau vis darbinėmis nuotaikomis gyvenate, aš irgi. Rezgu tą mokymo programą ir jau nebežinau už ko griebtis, o taip norisi laimėt tą darbo vietą, nors pernai nepasisekė doh.gif aš užklasinį skaitymą darau vieną kartą į mėnesį, paskutinį mėnesio penktadienį, atsiskaitymo forma įvairi, bet privaloma trumpai pristatyti žodžiu. daug vardo, bet efektyvu ir naudinga. Kai pradėjau dirbti, tai pasiūliau pavaduotojai tokį konkursą "Moku rašyti be klaidų" ir prigijo, jau du metus rengėm ir mokiniams patiko
Atsakyti
4u.gif
O ant sąsiuvinių galima trumpinti, pvz., Tos ir tos vid. m-klos?
Atsakyti
QUOTE(gabija2000 @ 2010 07 29, 15:44)
4u.gif
O ant sąsiuvinių galima trumpinti, pvz., Tos ir tos vid. m-klos?

Kiek žinau, gali

Kas šiemet be manęs 12 kl turės? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2010 07 29, 16:22)
Kiek žinau, gali

Kas šiemet be manęs 12 kl turės?  blush2.gif

blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2010 07 29, 12:45)
Laba,
paklaust norėčiau. Žodžiu, iš po paskutinio pokalbio su administracija, darosi aišku, kad jie tikisi, kad grįžusi pratrykšiu kokiais renginiais, šventėmis (mol, puikias sąlygas sudarome, bet ir reikalavimai dideli). Gal galėtumėt pasidalint, kokias, pvz, šventes mokykloje ruošia lituanistai? nebūtinai tradicinės, gal kokias spontaniškai darėte?  g.gif  g.gif (scenarijų neprašau, tiesiog norisi idėjų, minčių, už ko užsikabint galėčiau)..... 4u.gif  4u.gif  4u.gif

nagi nagi blink.gif . kokias jie sąlygas sudaro renginiams?
sakiau, jog šiemet net piršto nepakrutinsiu renginių organizavime. jei esu atsakinga dėl scenarijaus parašymo, pasirodymų sudėliojimo (kurį ponios sugeba sumakaluoti savo ,,oi, šito neberodysiu. oi, čia nespėjam" renginio metu, nors viskas būna suderinta iš anksto) iki technikos sujungimo, vedančiųjų nuolatinio konsultavimo, jų aprengimo... kam man to reik? pamatė, jog galiu, tai ir ariu.
špygą taukuotą iš manęs begaus. cool.gif
DANGIUK, NEPASIDUOK.
P.S. jūs man šiuos pažadus priminkit, kai eilinį kartą rašysiu scenarijų.
Atsakyti
QUOTE(Jurginė @ 2010 07 29, 16:23)
nagi nagi  blink.gif . kokias jie sąlygas sudaro renginiams?

DANGIUK, NEPASIDUOK.

ne renginiams, man. 4u.gif

Negaliu. Neturiu kur dėtis. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rasike @ 2010 07 29, 15:51)

ir aš mirksiukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mandra Sandra: 30 liepos 2010 - 12:38
QUOTE(Mandra Sandra @ 2010 07 30, 13:32)

Kas čia per šypsenėlės g.gif

Ką slepi????
Atsakyti
La...

Na, vis tikiuosi dažniau čia užsukti, ale per darbus ir bėgiojimus apleidžiu temutę...

Apie palnus tyliu, dar nei piršto dėl jų nepajudinau unsure.gif

Dėl renginių - dariau kažkada "Pasakorių konkursą" (žinau, kad pasakorius nevartotinas žodis, bet kitaip negražiai skambėjo rolleyes.gif ) Vaikai patys kūrė pasakas, buvo gražuuu.....

Dar galima gal kokį vieno autoriaus kūrinių renginuką suregzti....

Beje, ar tau tik kaip lituanistei reikia, ar apskritai?
Atsakyti
QUOTE(Tarškutė @ 2010 07 30, 14:22)
La...

Na, vis tikiuosi dažniau čia užsukti, ale per darbus ir bėgiojimus apleidžiu temutę...

Palauk,pradėsi dirbt, atsiminsi ir mus tongue.gif
Atsakyti