Kiek savaičių mokosi 5 kl. ir kiek 7kl.?
QUOTE(ernoja @ 2010 08 13, 12:54)
O kodėl abejoji?

Olgalaikius pradėjau daryt, tai stop, nes nežinau, kiek skirt pamokų.
5 kl. -32 savaitės
7 kl. - 36. taip
7 kl. - 36. taip
QUOTE(ezra @ 2010 08 13, 13:53)
O kodėl abejoji?

Nepamenu tiksliai. Va Sandra parašė

man taip sakė pavaduotoja, aš taip ir suplanavau
O 10 kiek savaičių mokosi? Jiems patikros būna birželio mėn., bet vis tiek turbūt mokosi 36 savaites
?

QUOTE(Raimondulee @ 2010 08 13, 15:04)
O 10 kiek savaičių mokosi? Jiems patikros būna birželio mėn., bet vis tiek turbūt mokosi 36 savaites
?

34, kaip ir dvyliktokai. Šiemet patikra jiems prasidėjo gegužės mėn ir paleidžia juos nuo birželio 1.
QUOTE(Mandra Sandra @ 2010 08 13, 13:55)
Dėkui.
Ernoja klausė: Gal kuri turit šių metų pakartotinės sesijos teksto suvokimą? 
[/quote]
Deja, turiu tik pakartotinės rašymo užduotis... Suvokimas irgi pravertų

[/quote]
Deja, turiu tik pakartotinės rašymo užduotis... Suvokimas irgi pravertų

Pagaliau pasidariau 9 klasei planą pagal ,,Tėvynė tai kalba" ir I.Kanišauskaitės, N. Šervenikaitės, S. Žuko literatūros vadovėlį. Nusiunčiau į paštą, gal kam tiks, o gal kas dar mane pakonsultuos. Pirmą kartą dirbsiu su 9 klase
O gal turi 10 klasei planą? Pagal tuos pačius vadovėlius kaip 9 ? Būčiau labai dėkinga.

O gal turi 10 klasei planą? Pagal tuos pačius vadovėlius kaip 9 ? Būčiau labai dėkinga.
QUOTE(Raimondulee @ 2010 08 13, 21:48)
Pagaliau pasidariau 9 klasei planą pagal ,,Tėvynė tai kalba" ir I.Kanišauskaitės, N. Šervenikaitės, S. Žuko literatūros vadovėlį. Nusiunčiau į paštą, gal kam tiks, o gal kas dar mane pakonsultuos. Pirmą kartą dirbsiu su 9 klase

Čia šiemet ko gero tu visna su 10 dirbsi