QUOTE(mickute7 @ 2010 10 04, 10:42)
aš stambesniais pjaustau

. aną savaitę bendradarbė rodė savo stiklainį darytą panašios mišrainės, tai pas ją dar didesniais gabalais visos daržovės
Bet šiaip skonis tai vis tiek turi jaustis

juk ir cukraus dedi ir actas
as irgi stambesniais pjaustau, cukinijos griezineli i keturias dalis padalinu, tada gaunasi tokie kaip konservuoti ananasai kur buna "skarbonkese". Cia taip MB apgaudineju, kad cukinijas valgytu

Tada tiek neistyzta tos cukinijos. Va savaitgali pas mama valgiau, tai smulkiai pjausto, tik gal biski trumpiau kaitina
O musu meniu:
Pusryciai - kava, as dar varskeciu su grietine, cukrum
PIetus -varskeciai su grietine, cukrum, as dar kepenu vyniotinio su duona
Vakariene -dar mastau, ka nors darysiu su mesyte turbut, o desertui bus varskes spurgos tikriausiai, nes siandien vel Norfoj prigriebiau varskes po 0,79, o galiojimas iki 9d, tai reiks ka nors gamint.