Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu, VIII temutė

QUOTE(Agille @ 2010 10 06, 18:57)
Sveikos, jungiuosi ir as i jusu grupele  4u.gif  Siandienos meniu:

Beje, norejau paklausti ( kadangi esu visiska vista tai nesuprantu  lotuliukas.gif ) kas yra,tarkim brandinta sriuba ar brandinti blynai?  g.gif

Sveika prisijungus 4u.gif 4u.gif ,smagu,kad gretos dideja smile.gif
O brandintas maistas tai praeitos dienos,na ne snd gamintas smile.gif
Atsakyti
Vat matosi, kad temukes nuo pradziu nieks neskaito tongue.gif
Atsakyti
Pusryciai - kava, varskes spurgos
Pietus - MB vistienos vyniotinis su duona, varskes spurgos, man obuoliai, brandinta darzoviu sriuba
Vakariene - silke su pomidorais (silke, pomidoras, paprika geltona, svogunas su grietine ir majonezu) ir virtom bulvem. MB dar ryziu misraines (brandinti ryziai, paprika, pomidoras, vistienos vyniotinis, kukuruzai). Dariau rytdienai i darba, bet liko ir vakarienei. Dar daug arbatos su citrina smile.gif
Atsakyti
sveikos, vis paskaitinedavau, bet va dabar jungiuos ir as i pasnekesius rolleyes.gif
pirmasis dienos meniu vakarykstis :
pusryciai - arbata (dazniausiai ju nevalgom)
pietus - keptos bulvytes ir kotletukai
vakariene - bulviu kose ir su kopustais troskinta desryte, kisielius, arbata.
Atsakyti
Labas,grikiniai kodletukai,kol dar grikiai pigesni buvo biggrin.gif user posted image
ir dar moliugu tortukas,nekaip atrodo cia pirmas bandymas buvo,jei kam idomu bus veliau parasysiu receptus user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delfinarija: 07 spalio 2010 - 09:24
QUOTE(delfinarija @ 2010 10 07, 10:20)
Labas,grikiniai kodletukai,kol dar grikiai pigesni buvo biggrin.gif user posted image

is atsargu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif as ir dar porai kartu turiu issisaugijus grikiu ax.gif situ brangiu tai tikria nesiruosiu pirkti
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2010 10 07, 11:23)
is atsargu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  as ir dar porai kartu turiu  issisaugijus grikiu  ax.gif  situ brangiu tai tikria nesiruosiu pirkti

Ir is ryziu galima daryti tokius pat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2010 10 06, 11:36)
O mes užsiauginam savam sode, dar yra ne tik baltosios, bet tokios tamsiai raudonos, vos ne kaip burokėlių spalva morkų.

Bet įsivaizduoju kaip gražu trispalvė morkų mišrainė bigsmile.gif Arba ant silkutės kokios uždėt kelių spalvų morkas thumbup.gif

QUOTE(Neringuliaa @ 2010 10 06, 11:58)

Tai nėr už ką. irnesakyk.gif Į sveikatėlę. 4u.gif

QUOTE(Agille @ 2010 10 06, 18:57)
Sveikos, jungiuosi ir as i jusu grupele  4u.gif

QUOTE(lolichka @ 2010 10 07, 09:53)
sveikos, vis paskaitinedavau, bet va dabar jungiuos ir as i pasnekesius rolleyes.gif

Sveikos prisijungę. biggrin.gif Taupom mirksiukas.gif

ir dar moliugu tortukas,nekaip atrodo cia pirmas bandymas buvo,jei kam idomu

Čia kaip ir cukinijų tortukas, taip pat gaminamas?
Bet tai kaip smagu rast nuotraukų thumbup.gif Iš kart temą pagyvina. Šaunuolė mirksiukas.gif
Papildyta:
Žiūrėkit merginos, pas mane tų moliūgų nors vežimu vežk.. karsta.gif
Radau tokį receptuką, ką manot, verta rizikuot? g.gif
http://www.skanausvi...marmeladas-865/

Papildyta:
Na ir vakar valgymai:
I-mums šaltiena, vaikui tie patys avižiniai sausainiai, kava, arbata
II-ypač gerai brandinta kopūstienė hihihi.gif , man - plokštainio likutis, MB - šaltiena su raug. agurku, vaikis makaronus "dakalė".
III- vakarienei gaminau a-la meksikietišką troškinį, nes reikėjo sunaudot išvirtas kukurūzų burbuoles (čia vaikas užsiprašė, kad lb nori paragaut, bet taip ir nevalgė verysad.gif ) Viską dėjau tiesiai į troškintuvą ir troškinau troškinau..Taigi, kiaulienos sprandinę, morkas, išgliaudytus kukurūzus, porą, ryžius, česnako daug ir 4 čiliukus... geerai sušilom, reikėjo gesint.. lotuliukas.gif
Bet šiaip labai skanu, ir manau tiktų suvyniot į kokį lavašą, padaryt tipo "meksikietiška buritą". mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2010 10 07, 11:09)
B
Radau tokį receptuką, ką manot, verta rizikuot?  g.gif
http://www.skanausvi...marmeladas-865/

Vat ir as turiu cukiniju,dar sakiau ar su kokiais apelsinais ar ananasu sultimis pabandyt pasidaryt g.gif
Atsakyti
Mano siandienos meniu stai toks:

Pusryciai: Man kava ir sausi pusryciai, MB tik kava blush2.gif

Pietus: Man 2 virti kiausiniai, MB vakar gaminti sparniukai su bulvem ir kopustu-morku salotom

Vakariene: Bus rugstyniu sriubyte, jautienos ir ryziu kukuliukai su morkyciu- svogunu padaziuku, bulviu kose ir burokeliu misraine.

Gal dar aviziniu sausainuku iskepsiu ax.gif Cia jau nuo mano noro ir pajegumo priklausys mirksiukas.gif
Atsakyti

ir dar moliugu tortukas,nekaip atrodo cia pirmas bandymas buvo,jei kam idomu bus veliau parasysiu receptus user posted image

Lb gardziai atrodo smile.gif smile.gif
Atsakyti
Mūsų šios dienos meniu:
I - kukurūzų košė
II - obuoliai, nektarinai
III - kukuliukai su mėsa štai kokie:

Atsakyti