Labadienis
žiūriu, vis apie tą naminį olandišką sūrį kalbat. Na, nežinau, man ta idėja
Juk geras tikras sūris brandinamas ir t.t., o čia tiesiog riebalų mišinys gaunasi..

na, bent jau mūsų šeima, parduotuvėj visada geriau pirks 50 gramų tikro sūrio, negu pusę kg to geltono, neiaiškios konsistencijos, mišinio..
Bet sėkmės gaminančiom, jeigu ką, čia buvo tik dar viena nuomonė
O vakar valgėm:
I-karšti sumuštiniai su pomidoru, baziliku ir ketšupo/majonezo/sūrio užtepu, kava
II-šv. kopūstų sriuba, brandintas trosškinys
III-ta pati sriuba, keptos kuojos, bulvės, sv.laiškų salotos su grietine, vaikas žuvies nenorėjo, tai tiesiog dešros pasikepė.