Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu, VIII temutė

sveikutės,
ką savaitgalį valgėm neberašysiu, nes buvom svečiuose, tai tiesiog betvarkė su maistu buvo 4u.gif
vakar:
I-skrebučiai su medum vaikui, mums sumuštiniai, kava
II-šaltibarsčiai be bulvių (nebebuvo kada išvirt rolleyes.gif ) pica ant pirktinio pado su dešra, sūriu, pomidorais, bazilikais
III-šaltibarsčiai, troškinys (šparaginės pupelės, kopūstai, morkos, dešrelės)
Atsakyti
o tas suris gaunasi kaip fermentinis tas geltonas? Kaip skonis? Ar panasu bent?
Atsakyti
Norėjau pasiklausti ar galima naminį olandišką sūrį gaminti iš pirktinio pieno ir varškės?
Atsakyti
Man atrodo kad tik is naminiu produktu eina, nes pirktiniai gi yra pasterizuojami, nes pati tik is naminiu darau
O skonis, tai net nezinau, nepabandzius, nesuzinosit, man skanu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joliteee: 27 liepos 2010 - 16:03
Vakar:
pusryciai ir pietus abiem - sumustiniai su suriu ir rukyta desrele smile.gif
vakariene - troskinys (sviezais kopustas, bulves, morkos, mesyte)

siandien
pusryciai ir pietus- tas pat
vakariene - brandintas troskinys ir kepsnys vyrui smile.gif gal dar karsti sumustiniai, jeigu pristruksim wink.gif
Atsakyti
Savaitgalis gamtoje, bet ir tai kas imanoma pigiau,
Vakar pietums likuciai po savaitgalio, vakarienei pirktiniai kalakutienos kotletai patroskinti su makaronais ir sparaginemis pupelemis ir salotos-agurkai-grietine
Siandien makaronu su kotletu ir salotu likuciai, pavakariams - misraine - kepta duona, obuolys, kiausinis, cesnakas, majonezas, vakarienei - virtos bulves kam su keptomis sparaginemis pupelemis, o kam su pieniskomis desrelemis ir svieziai raugtais agurkais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 27 liepos 2010 - 16:22
Siandien:
Pusryciai - kava
Pietus - rukyta sonine (pirktine) su duona
Vakariene - svieziu darzoviu sriuba (bulves, morkos, kopustas, krapai, svogunu laiskai), plovas su desreliu likuciais, svoguniukais smile.gif
Atsakyti
Pusryciai - lasinukai su pomidorais
Pietus - moliugu sriuba, sumustiniai su desra
Vakariene - moliugu blyneliai, brandinti saltibarsciai su bulvemis
Atsakyti
QUOTE(joliteee @ 2010 07 27, 16:02)
Man atrodo kad tik is naminiu produktu eina, nes pirktiniai gi yra pasterizuojami, nes pati tik is naminiu darau
O skonis, tai net nezinau, nepabandzius, nesuzinosit, man skanu

o tai jis tepamas, kaip lydytas gaunasi ar pjaustomas?
Atsakyti
QUOTE(darganos @ 2010 07 27, 20:07)
o tai jis tepamas, kaip lydytas gaunasi ar pjaustomas?

Pjaustomas
Atsakyti
Labadienis
žiūriu, vis apie tą naminį olandišką sūrį kalbat. Na, nežinau, man ta idėja schmoll.gif
Juk geras tikras sūris brandinamas ir t.t., o čia tiesiog riebalų mišinys gaunasi.. g.gif na, bent jau mūsų šeima, parduotuvėj visada geriau pirks 50 gramų tikro sūrio, negu pusę kg to geltono, neiaiškios konsistencijos, mišinio..
Bet sėkmės gaminančiom, jeigu ką, čia buvo tik dar viena nuomonė mirksiukas.gif

O vakar valgėm:
I-karšti sumuštiniai su pomidoru, baziliku ir ketšupo/majonezo/sūrio užtepu, kava
II-šv. kopūstų sriuba, brandintas trosškinys
III-ta pati sriuba, keptos kuojos, bulvės, sv.laiškų salotos su grietine, vaikas žuvies nenorėjo, tai tiesiog dešros pasikepė. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2010 07 28, 10:23)
Labadienis
žiūriu, vis apie tą naminį olandišką sūrį kalbat. Na, nežinau, man ta idėja  schmoll.gif 
Juk geras tikras sūris brandinamas ir t.t., o čia tiesiog riebalų mišinys gaunasi..  g.gif na, bent jau mūsų šeima, parduotuvėj visada geriau pirks 50 gramų tikro sūrio, negu pusę kg to geltono, neiaiškios konsistencijos, mišinio.. 
Bet sėkmės gaminančiom, jeigu ką, čia buvo tik dar viena nuomonė  mirksiukas.gif

Nematau nieko cia blogo viskas is naminiu produktu, karta per metus pasidarom ir uztenka, nedarau daznai
Atsakyti