Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu, VIII temutė

Siandien:
Pusryciai - kava, keli blynai
Pietus - MB sausu pusryciu su jogurtu
Velyva vakariene - kepti lynai (tetis suzvejojo ir atidave), virtos bulves,marinuotos agurku/svogunu salotos, desertui po leda.
Atsakyti
Vakar pietums virti kiaušiniai, meduoliai prie kavos,
vakarienei - rūkytos vištos likučiai, makaronai patroškinti su rūkytos vištienos vyniotiniu ( cia kur Norfoje savaitgalio akcija buvo po 4,99 Lt/kg, tai vakar paskutinį puskilogramį nukoviau tongue.gif )
Atsakyti
Na tai ką...grįžau tada.. biggrin.gif Pasiilgau visų group.gif

Vakar mūsų meniukas:
I-dešrelės, raug. agurkai, kava
II-kruopienė (bulvės, morkos, miežinės kruopytės, dešrelių likutį pakepiau su svogūnais ir irgi sudėjau), vyras dar sumuštinių su majonezu/pomidoru tepėsi
III-žemaičių blynai su varške, daaaug pridariau, teko šaldyt 4u.gif , kefyras
Naktipiečiams dar kai kas kruopienės šildėsi blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2010 08 17, 12:36)
Vakar pietums virti kiaušiniai, meduoliai prie kavos,
vakarienei - rūkytos vištos  likučiai, makaronai patroškinti su  rūkytos vištienos vyniotiniu ( cia kur Norfoje savaitgalio akcija buvo po 4,99 Lt/kg, tai vakar paskutinį puskilogramį nukoviau  tongue.gif )

as irgi sivakar paskutine pusele to vyniotinio paemiau biggrin.gif
Taigi siandien valgem:
Pusryciai - kava, man dar brandinti blynai prie jos
Priespieciai - man surelis (pavaisino), MB kiek zinau vakarykste zuvi valge, sausu pusryciu su pienu
Pietus - nieko negaminau, buvo brandinta zuvis, bulves ir agurku/svogunu salotos
Vakariene - sumustinis su vistienos vyniotiniu ir pabaigsiu zuvi, bulves karsta.gif dar pasidarysiu agurku salotu su grietine.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denite: 17 rugpjūčio 2010 - 18:38
Vakar..
..o vakar surūgo mano kruopienė doh.gif , nes kai kas neįstatė į šaldytuvą.. doh.gif
taigi:
pusryčiams - man guminukai su kava hihihi.gif , vyrams pakepiau kiaušinių, valgė su pomidoru, kava
II-brandinti žemaičiai su varške, krabų/agurko/ryžių salotos
III-salotų likutis, paskutinis blynas ir aštri sriuba-troškinys iš visko ką radau šaldytuve (bulvės, morkos, šp.pupelės, cukinija, čiliukai, šiek tiek pakepto faršo su svogūnais, česnakas, petražolės, krapai, bazilikas, pomidorai)
Atsakyti
QUOTE(denite @ 2010 08 17, 19:37)
as  irgi sivakar paskutine pusele to vyniotinio paemiau biggrin.gif

Pusė Kaune, pusė Klaipėdoje lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Vakar man pietums raug pasukos ir obuoliai, vyrams - makaronai su vyniotiniu,
vakarienei - burokėlių sriuba ir karbonadai su virtomis bulvėmis bei agurkai su pomidorais ir grietine ir dar priekepiau darzovių blynelių - cukinija -paprika-morka-krapai
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2010 08 18, 21:37)
Pusė Kaune, pusė Klaipėdoje  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Na savaite ar dvi teks pagyvent vienai, nes MB isvykes,o kadangi laiko arba dazniausiai jegu gaminimui nebera, tai ir meniukai mano gaunasi belekokie, na bet vistiek stengiuosi kuo taupiau smile.gif prizadejau sau kuo maziau isleist pinigeliu, nepirkinet beleko..
Taigi, siandien:
Pusryciai - kava ir gerai pabrandinti blynai
Pietus - vistienos vyniotinis su duona ir agurku
Vakariene - dar vienas vyniotinio gabaliukas su duona, pomidoru, silke su duona smile.gif
Atsakyti
Pusrytukams sausi pusryciai su pienu(lenkishki papiguskes biggrin.gif)
Pietums brandintos bulves pakepintos su kiausiniu.
Vakarienei tos pacius bulbikes plius isimeciau kelis gabaliukus slapenkes ir su raugintu agurku damusiau.
Arbata su karvutes saldainiu- desertui blush2.gif
Atsakyti
Pusryciams - kava su meduoliukais
Pietusm- vyrams karbonadai su virtomis bulvemis ir agurkais, man darzoviu blynai
vakarienei - vistienos virtos nugareles, pieniskos desreles
Atsakyti
Vakardienmeniukas biggrin.gif
I-bandelės (pirktinės) su pienu, kava
II- brandintas aštrus troškinys, pribaigiamos bandelės rolleyes.gif
III-varškės apkepas su razinomis, karšti sumuštiniai (šlapenkė, pomidoras, majonezas, plaktas kiaušinis) kepti orkaitėje
Atsakyti
Pusryciai - kava, meduoliukai, pirsteliai su aguonomis
Pietus - vyrams - kepti kiausiniai su slapianke, pieniskos desreles, agurkai, man -pirktine krabu-brokoliu misraine ir grudeta varske
Vakariene - kepta kiauliena su bulvemis orkaiteje, valgem su sv. raugtais agurkeliais ir pomidoru padazu
Atsakyti
Pusryčiai-batonas su braškių uogiene, kava, arbata
Pietums- pomidorinė sriuba, silkė su svogūnu ir pomidoru, bulvės
Vakarienė-ta pati sriuba, cukinijų ir pomidorų tortas iš skyrelio "receptai su nuotraukomis". Laabai skanus būdas daržovių pertekliui sunaikint thumbup.gif
Atsakyti