Siandien:
Pusryciai - kava, keli blynai
Pietus - MB sausu pusryciu su jogurtu
Velyva vakariene - kepti lynai (tetis suzvejojo ir atidave), virtos bulves,marinuotos agurku/svogunu salotos, desertui po leda.
Vakar pietums virti kiaušiniai, meduoliai prie kavos,
vakarienei - rūkytos vištos likučiai, makaronai patroškinti su rūkytos vištienos vyniotiniu ( cia kur Norfoje savaitgalio akcija buvo po 4,99 Lt/kg, tai vakar paskutinį puskilogramį nukoviau
)
vakarienei - rūkytos vištos likučiai, makaronai patroškinti su rūkytos vištienos vyniotiniu ( cia kur Norfoje savaitgalio akcija buvo po 4,99 Lt/kg, tai vakar paskutinį puskilogramį nukoviau

Na tai ką...grįžau tada..
Pasiilgau visų
Vakar mūsų meniukas:
I-dešrelės, raug. agurkai, kava
II-kruopienė (bulvės, morkos, miežinės kruopytės, dešrelių likutį pakepiau su svogūnais ir irgi sudėjau), vyras dar sumuštinių su majonezu/pomidoru tepėsi
III-žemaičių blynai su varške, daaaug pridariau, teko šaldyt
, kefyras
Naktipiečiams dar kai kas kruopienės šildėsi

Vakar mūsų meniukas:
I-dešrelės, raug. agurkai, kava
II-kruopienė (bulvės, morkos, miežinės kruopytės, dešrelių likutį pakepiau su svogūnais ir irgi sudėjau), vyras dar sumuštinių su majonezu/pomidoru tepėsi
III-žemaičių blynai su varške, daaaug pridariau, teko šaldyt

Naktipiečiams dar kai kas kruopienės šildėsi

QUOTE(mickute7 @ 2010 08 17, 12:36)
Vakar pietums virti kiaušiniai, meduoliai prie kavos,
)

as irgi sivakar paskutine pusele to vyniotinio paemiau

Taigi siandien valgem:
Pusryciai - kava, man dar brandinti blynai prie jos
Priespieciai - man surelis (pavaisino), MB kiek zinau vakarykste zuvi valge, sausu pusryciu su pienu
Pietus - nieko negaminau, buvo brandinta zuvis, bulves ir agurku/svogunu salotos
Vakariene - sumustinis su vistienos vyniotiniu ir pabaigsiu zuvi, bulves

Vakar..
..o vakar surūgo mano kruopienė
, nes kai kas neįstatė į šaldytuvą..
taigi:
pusryčiams - man guminukai su kava
, vyrams pakepiau kiaušinių, valgė su pomidoru, kava
II-brandinti žemaičiai su varške, krabų/agurko/ryžių salotos
III-salotų likutis, paskutinis blynas ir aštri sriuba-troškinys iš visko ką radau šaldytuve (bulvės, morkos, šp.pupelės, cukinija, čiliukai, šiek tiek pakepto faršo su svogūnais, česnakas, petražolės, krapai, bazilikas, pomidorai)
..o vakar surūgo mano kruopienė

taigi:
pusryčiams - man guminukai su kava

II-brandinti žemaičiai su varške, krabų/agurko/ryžių salotos
III-salotų likutis, paskutinis blynas ir aštri sriuba-troškinys iš visko ką radau šaldytuve (bulvės, morkos, šp.pupelės, cukinija, čiliukai, šiek tiek pakepto faršo su svogūnais, česnakas, petražolės, krapai, bazilikas, pomidorai)
QUOTE(denite @ 2010 08 17, 19:37)
Pusė Kaune, pusė Klaipėdoje

Vakar man pietums raug pasukos ir obuoliai, vyrams - makaronai su vyniotiniu,
vakarienei - burokėlių sriuba ir karbonadai su virtomis bulvėmis bei agurkai su pomidorais ir grietine ir dar priekepiau darzovių blynelių - cukinija -paprika-morka-krapai
QUOTE(mickute7 @ 2010 08 18, 21:37)

Na savaite ar dvi teks pagyvent vienai, nes MB isvykes,o kadangi laiko arba dazniausiai jegu gaminimui nebera, tai ir meniukai mano gaunasi belekokie, na bet vistiek stengiuosi kuo taupiau

Taigi, siandien:
Pusryciai - kava ir gerai pabrandinti blynai
Pietus - vistienos vyniotinis su duona ir agurku
Vakariene - dar vienas vyniotinio gabaliukas su duona, pomidoru, silke su duona

Pusrytukams sausi pusryciai su pienu(lenkishki papiguskes
)
Pietums brandintos bulves pakepintos su kiausiniu.
Vakarienei tos pacius bulbikes plius isimeciau kelis gabaliukus slapenkes ir su raugintu agurku damusiau.
Arbata su karvutes saldainiu- desertui

Pietums brandintos bulves pakepintos su kiausiniu.
Vakarienei tos pacius bulbikes plius isimeciau kelis gabaliukus slapenkes ir su raugintu agurku damusiau.
Arbata su karvutes saldainiu- desertui

Pusryciams - kava su meduoliukais
Pietusm- vyrams karbonadai su virtomis bulvemis ir agurkais, man darzoviu blynai
vakarienei - vistienos virtos nugareles, pieniskos desreles
Pietusm- vyrams karbonadai su virtomis bulvemis ir agurkais, man darzoviu blynai
vakarienei - vistienos virtos nugareles, pieniskos desreles
Vakardienmeniukas
I-bandelės (pirktinės) su pienu, kava
II- brandintas aštrus troškinys, pribaigiamos bandelės
III-varškės apkepas su razinomis, karšti sumuštiniai (šlapenkė, pomidoras, majonezas, plaktas kiaušinis) kepti orkaitėje

I-bandelės (pirktinės) su pienu, kava
II- brandintas aštrus troškinys, pribaigiamos bandelės

III-varškės apkepas su razinomis, karšti sumuštiniai (šlapenkė, pomidoras, majonezas, plaktas kiaušinis) kepti orkaitėje
Pusryciai - kava, meduoliukai, pirsteliai su aguonomis
Pietus - vyrams - kepti kiausiniai su slapianke, pieniskos desreles, agurkai, man -pirktine krabu-brokoliu misraine ir grudeta varske
Vakariene - kepta kiauliena su bulvemis orkaiteje, valgem su sv. raugtais agurkeliais ir pomidoru padazu
Pietus - vyrams - kepti kiausiniai su slapianke, pieniskos desreles, agurkai, man -pirktine krabu-brokoliu misraine ir grudeta varske
Vakariene - kepta kiauliena su bulvemis orkaiteje, valgem su sv. raugtais agurkeliais ir pomidoru padazu
Pusryčiai-batonas su braškių uogiene, kava, arbata
Pietums- pomidorinė sriuba, silkė su svogūnu ir pomidoru, bulvės
Vakarienė-ta pati sriuba, cukinijų ir pomidorų tortas iš skyrelio "receptai su nuotraukomis". Laabai skanus būdas daržovių pertekliui sunaikint
Pietums- pomidorinė sriuba, silkė su svogūnu ir pomidoru, bulvės
Vakarienė-ta pati sriuba, cukinijų ir pomidorų tortas iš skyrelio "receptai su nuotraukomis". Laabai skanus būdas daržovių pertekliui sunaikint