Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu, VIII temutė

Sveikutės 4u.gif Ir aš atostogauju, tai ir maitinamės bele kaip ir taupyt sunkiai gaunasi, bet vis tik:

Vakar:
pietūs- nuo užvakar likusių šašlykų gabaliukai smulkiai supjaustyti ir pakepti orkaitėje su makaronais ir apkeptom morkom su svogūnais, pieno-sviesto užpile;
vakarienė - lietiniai su medum (giminaitė padovanojo puslitrį medaus thumbup.gif )

Šiandien:
pietūs - burokėlių sriuba virta ant jautienos faršo ir ryžių "galkučių";
vakarienė - likučiai ir dar kartą likučiai biggrin.gif + dar trupininį pyragą su šviežia juodserbenčių uogiene kepiau.
Atsakyti
Vakar:
Pusryciai - sumustiniai
Pietus - brandinta burokeliu sriuba
Vakarienei - pica kavineje, desertui - slyvos is turgelio

siandien:
pusryciai - sumustiniai
pietus - picos likuciai (valgem seimynine) + slyvos
vakarienei - zadu kepti blynus pagal sm recepta (su mesos ir persiku idarais)
Atsakyti
Pusryciai - kava
Pietus - MB makaronai su pakepta "slapenke" ir mozarellos suriu
Vakariene - kopustu sriuba (joje issiviriau pora nedideliu ketvirciu plovui), vistienos kauliukai pakepti, virtos bulves, kopustu morku salotos su aliejum ir actu.
Dar sivakar darysiu plova su vistiena MB i darba nestis ir naktipieciams bus cirviniai blynai su sokoladu smile.gif Nes labai norisi ko nors saldaus, o nieko nera, tai sunaudosiu visokius likucius rolleyes.gif
Atsakyti
Visos taip taupo savaitgaliais, kad is vis nieko nevalgo lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Na mes tai buvom tourist5.gif prie ezeru, bet sakyciau labai taupiai - kepimui pirkau vistienos nugareliu po 2 lt/kg virs 2 kg, kameros likucius prapurciau, savo raugti agurkai, zuvies prisigaude kepem ant lauziuko, grybu irgi miske grybienei prisirinkom ir jau virtu pora litru parsiveziau thumbup.gif
Atsakyti
Vakar pietums likuciai , vakarienei grybiene, makaronai su grybu-morku-grietines padazu ir pieniskos desreles ir agurkai su grietine
Atsakyti
Kaip cia ramu g.gif negi niekas nebetaupot? biggrin.gif
O mes vakar taip maitinomes:
Pusryciai - kava, man dar varskes suris su cukrum (gavau is kaimuko)
Pietus - MB sumustiniai su slapenke ir agurku
Vakariene - virtos bulves su slapenkes/svogunu/grietines padaziuku ir troskintos agurku/pomidoru/svogunu salotos. Dar viriau obuoliu kompota.

Siandien:
Pusryciai - kava, pabaigiau varskes suri su medum
Pietus - vakarykstes vakarienes likuciai
Vakariene - lietiniai su obuoliais, obuoliu kompotas.

Labai taupus musu meniukas si karta, nes algos veluoja, saldytuvas tuscias, gerai, kad bent darzoviu gavau is kaimuko smile.gif
Atsakyti
Cia as viena likusi taupykle lotuliukas.gif vakar papigiai uz 20 litu kelioms dienoms taip gerai apsipirkau thumbup.gif net ir saldumynu tame tarpe thumbup.gif
Pietums vyrams grybu likuciai su bulvemis, man pirktines silkes likuciai
Vakarienei viriau sviezias kiaulienos desreles, valgem su pomidoru padazu ir virtomis bulvemis ir salotos-agurkai-grietine.
Naktipieciams varskes sureliai ( vakar turguje po 0.25 Lt papirkau tongue.gif )
Atsakyti
Siandien:
Pusryciams kaip visada tik kava
Pietums MB issinese lietiniu su obuoliais ir cinamonu, as pabaigiau troskintas darzoves (agurkai, pomidorai, svogunai)
Vakarienei bus virtos bulves, desreles ir daug agurku, krapu salotu su grietine, obuoliu kompotas:)Parsiveziau is kaimo visa maisa agurku, tai dabar iki kito savaitgalio reik sudorot kazkaip juos, nes zinau, kad vel prikraus, nes ten jau nebeperlipa per juos lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif taupom, taupom ir dar kaip taupom... tik atostogos, nelabai yra kada prie kompo prisėsti smile.gif

Vakar:
pietūs - spagečiai su kečupu ir kalnu agurkų-pomidorų(giminės iš kaimo dabar maišais tempia, ačiū jiems thumbup.gif ) salotų;
vakarienė - virtinukai;

Šiandien:
pietūs - orkaitėje troškinti jautienos faršo kukuliai, vėl su kalnu salotų;
vakarienė - kibinai.
Atsakyti
Pusryciai- kava, man dar pora brandintu lietiniu su obuoliais
Pietus - MB brandinti lietiniai (daug buvau pridarius biggrin.gif )
Vakariene - vakar liko dar pora desreliu, virtu bulviu, tai pakepsiu viska + daaug agurku su grietine ir bus MB vakariene, man uzteks gal tik agurku su grietine, nesinori siandien daug valgyt. Ir dar yra obuoliu kompoto. smile.gif
Atsakyti
Vakar :
Pusryciams - manu kose
pietums - pasidariau ryziai-paprika-kiausinis-mar.agurkas-majonezas misraines,
vakarienei -balandeliai ( nemoku mazai gaminti tongue.gif )
Atsakyti
Pusryciai - kava, man paskutinis gerai pabrandintas lietinis
Pietus - virtos bulves su padaziuku (kepinta slapenke, svogunai, grietine), agurku salotos su grietine, brandintas obuoliu kompotas.
Vakariene - tikriausiai bus likuciai, nes ziauriai karsta, be to savaitgalis, tai labai tingiu ka gamint blush2.gif
Atsakyti