Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu, VIII temutė

QUOTE(ssiimmaa @ 2010 09 14, 19:47)
kvailas klausimas, bet kaip darot batono skrebucius?  rolleyes.gif

skrudinu tosteryje ir tiek blush2.gif , jei sumąstau kokio sūrio užberti, tada orkaitėje.
Atsakyti
Vakar dariau paprikas su faršu ir cukinijų tortuka. Ir šiandienai liko ax.gif ai dar žele padariau su vynuogėmis, nes vakar papigiai jogurto užsipirkau , o jo galiojimas tik iki šiandien

user posted image
Atsakyti
Mažai šiemet paprikų ir pas mane, ir pas mamytę užaugo.. verysad.gif Tai tik salotom...o įdarytas labai mėgstam. drinks_cheers.gif

vakar dienos meniukas:
I-kiaušinienė
II-kukuliukai iš likusios bulvių košės, dėjau kiaušinio, krakmolo, miltų, manų gal šaukštą ir išviriau. Valgėm su sviesto/grietinės padažiuku.
III-daržovių plokštainis (lygiom dalim: bulvės, cukinija, moliūgas, svogūnas) su spirgučių padažu
IV-saulėgražos, sausainiai "gaidelis" su arbata...kas čia yra, kaip tik oras pradeda vėst, tada mes ėst visokius niekus.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Neturiu savu papriku, tenka pirkti,MB is viso ju nemegsta, tai mudu su tevuku kemsam. Tai va kaip pigesnes, tai visada stengiuosi ke nors pasidaryti tongue.gif
Atsakyti
I - sumustinis ir arbata, MB nevalgo
II - MB vakar nesuvalge, tai jam varske su batonu ir bananas, man susmustinis ir du bananai (cia abiem i darba)
III - vakare planuoju kepti namine pica essen.gif
Atsakyti
Vakar:
I-varškė su uogiene
II-brandintas plokštainis
III-šaltibarščiai, tuno salotos (agurkas, pomidoras, paprika, mėl.svogūnas, konc. tunas)

šiandien:
I-vėl varškė su uogiene
II-šaltibarščiai, man - vakarykštės salotos, MB - kiaušinių su lašinukais kepėsi
III-šaltibarščių vis dar yra, ir makaronus darysiu su daržovių/tušonkės/sūrio padažiuku, gal šv. kopūstų salotų dar g.gif
Atsakyti
Vakar:
Pusryciai - kava, man dar duona su sviestu
Pietus - ka MB nezinau, as tai cukiniju blyneliu su grietine, cipsai
Vakariene - MB keptos bulves su desrelem, man cukiniju blyneliai, ir daug obuoliu kompoto abiems biggrin.gif Kazkaip atvesus orams vakare norisi kazko silto atsigert, tai kompoto, tai arbatos kokios, tai dar ko nors.

Siandien:
Pusryciai - kava
Pietus - MB zuvies pirsteliai su duona, man burokeliu sriuba
Vakariene - man ta pati sriuba, Mb reiks ka nors mesisko, kokiu kepsniu ar dar ko iskept, ryziai ir kokios nors salotos.
Atsakyti
Visgi vakar vakarienei ne kepsniu, o spageciu padariau su farso,svogunu, kecupo padazu..O siandien:
Pusryciai - kava
Pietus - MB zuvies pirsteliai su duona, as sveciuose riesutu pakramsnojau, daugiau nieko nesinorejo
Vakariene - man brandinta burokeliu sriuba, ir grybai su svogunais, grietine, virtos bulves, obuoliu kompotas.
Naktipieciams bus akcijine pica smile.gif
Atsakyti
Sveikos paničkos wink.gif
Šiandien:
I- sumuštinukai su kumpiu (kaimuke)
II- tas pats, šokoladas
III- slyvos
Prisipirkau daržovių vakar, cukiniją, kukurūžų, bulvyčių, reikės kažką meistrauti.
Atsakyti
Sveikutes wink.gif
Tai kur visos prapuolusios? Savaitgaliaujate dar?
Šiandien mano maistas: Kumpis, agurkai, šokoladukai, virto puse kukurūzo, čipsai unsure.gif hmz.. ne per geriausias meniu biggrin.gif
Atsakyti
Laukiu nesulaukiu kol galėsiu ištrūkti iš puodų draugijos,nes mano meniu toks:
Pusryčiai: sūnus(S) avižinė košė su bananais,man kava su jogurtu
Priešpiečiai: S-daržovių sriuba,man -obuolys
Pietūs:S-troškinti vištienos kotletukai su bulvių koše ir burokėliais,man troškintos daržovės,na dar ir sviestinių sausainių prikepiau...
Vakarienė:vyrui kepta šoninė,S-blynai iš likusios nuo pusryčių košės,man-salotos.

Rytoj vėl essen.gif ,bet jau maniškis valgys ,kaip Jūs ten sakote brandintą biggrin.gif šoninę,aš bele ką,o sūnui teks gaminti.
Atsakyti
Mikutele, dieta?
Atsakyti