Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu, VIII temutė

QUOTE(mamushka @ 2010 09 20, 16:55)
ka reiskia "brandintas " ? cia kiek suprantu kugelis kazkoks ?

Man tas apibūdinimas pasirodė nerealus thumbup.gif
Dabar visus erzinu,kad gaus brandinto maistelio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mikutele: 20 rugsėjo 2010 - 17:00
QUOTE(Zaklada @ 2010 09 20, 15:23)

Bet... tai.... nu... tačiau.... Tavo svorio lyniuotė kad įspūdinga..  bigsmile.gif  thumbup.gif
Pagarba  pioneer.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kad man taip blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(deimapov @ 2010 09 20, 14:15)
Mickute kaip visada koncervavimai, grybavimai, šaunuolė iš didžiosios Š biggrin.gif
dar su temperatūra)

Drauges klause ar as ne konservatoriu partijai priklausau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Sveikatytes tau 4u.gif

Vakar pietums brandinti grybai ir varsketukai
Vakarienei- brandinta bulviu kose kam su kepenelemis, kam su marinuotomis keptomis strimelemis ( norfoj akcija), kam sardeles tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2010 09 21, 07:40)
Drauges klause ar as ne konservatoriu partijai priklausau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tiksliai lithuania.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Vakar valgėm:
I-vyrai-sumuštinius, aš tik kavą
II-kepta cukinija su česnaku, sviesto-grietinės padažiuke
III-stori blyneliai (dariau iš pasukų, sodos truputį dėjau) su uodiene, vyrai dar silkės su svogūnu ir grietine, sumuštinių prie arbatos
vis dar sirguliuoju, tai apetito nelabai yra ir sveikatos kažką rimto gamint, "nuodiju" savo vyriškius visokiom cukinijom toliau.. hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Vakar:
Pusryciai - kava, sumustiniai, sausainiai
Pietus - kepti sumustiniai
Vakariene - marinuoti kepti sparniukai su virtom bulvem, raug. agurku (zadejau daryt makaronine cukinija su majonezu, bet kazkokia neprinokusi pasitaike, niekas nesigavo, sunaudosiu ja kitur).
Naktipieciams - sausainiai

Siandien:
Pusryciai - kava, man dar sumustinis, sausainis
Pietus - MB kepti sumustiniai su arbata, man arbata, bandele
Vakariene - bulviniai blynai (tarkuoti per burokine) su grietine, MB dar yra trys sparniukai, obuoliu kompotas
Atsakyti
Sveikutės smile.gif
QUOTE(Zaklada @ 2010 09 21, 10:59)
II-kepta cukinija su česnaku, sviesto-grietinės padažiuke

O ne tik ne apie cukiniją, aš dar nenusipirkau česnako biggrin.gif O ir grybų dar iš po vakar yra, taip kad pasvajoti man dabar apie ją smile.gif
Šiandien:
I-brandinti grybai su bulvėmis, salotomis
user posted image
II-kumpis, marinuoti burokėliai
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2010 09 21, 13:42)

O jau bulbos su lupena, kad gražiai atrodo.. bijau.gif
keptos? Orkaitėj? Kas ten per prieskoniukai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2010 09 21, 13:56)
O jau bulbos su lupena, kad gražiai atrodo..  bijau.gif
keptos? Orkaitėj? Kas ten per prieskoniukai?  rolleyes.gif

Iš pradžių truputi apviriau, po to nupyliau vandenį, įpyliau turputi aliejaus, kmynų, mėsos prieskonių, viską pakračiau, bulvės aplipo viskuo, tada į orkaitę trumpam, dar pabarsčiau mėsos prieskonių, nes mažokai buvau į puodą dėjusi na ir kai dėjau į lėkštę tiesioj krapiukų dar šiek tiek smile.gif man pačios skaniausios taip keptos bulvytės smile.gif galiu jas pačias vienas valgyti, nors realiai bulvių nelabai mėgstu, bet šitaip tai nerealiai man
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2010 09 21, 13:42)
Šiandien:

Labai jau skaniai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2010 09 21, 10:59)
III-stori blyneliai (dariau iš pasukų, sodos truputį dėjau) su uodiene, vyrai dar silkės su svogūnu ir grietine, sumuštinių prie arbatos

lotuliukas.gif na paprastute klaidele atrodo, bet taip pralinksmino mane lotuliukas.gif o ka, pigiai visai, per vasara uodu prisigaudai, i slovikus suvarei ir se tau, visai ziemai thumbup.gif si vasara kaip tik sioms uodienems ruosti pati ta buvo biggrin.gif tik nesupykit, as cia siaip, nuotaikai pakelti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(denite @ 2010 09 21, 18:46)
Labai jau skaniai atrodo thumbup.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(ssiimmaa @ 2010 09 21, 20:20)
lotuliukas.gif na paprastute klaidele atrodo, bet taip pralinksmino mane  lotuliukas.gif o ka, pigiai visai, per vasara uodu prisigaudai, i slovikus suvarei ir se tau, visai ziemai  thumbup.gif si vasara kaip tik sioms uodienems ruosti pati ta buvo  biggrin.gif tik nesupykit, as cia siaip, nuotaikai pakelti  4u.gif

hihihi.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš vietoj kumpio su burokėliais išvažiavau su drauge picų pavalgyti blush2.gif
Atsakyti
O mes naktipieciams dar varskeciu su grietine ir obuoliu kompoto smile.gif kepiau MB rytojui i darba, o kitus dabar valgem biggrin.gif
Atsakyti