Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu, VIII temutė

QUOTE(Zaklada @ 2010 09 22, 09:46)
bulvės keptos su lupena orkaitėje, pagal Deimapov  liezuvis.gif 

Na ir kaip gavosi? Patiko?

QUOTE(Neringuliaa @ 2010 09 22, 15:28)
sveikos...

Sveikute wink.gif Smagu, kad prisijungei smile.gif Gero laiko praleidimo, naujų idėjų, skanaus ir taupaus maisto jūsų šeimai 4u.gif
Šiandien:
I-nieko
II-užpilama sriuba blush2.gif , miusli ar kaip jis ten batonėlis (šokoladukas grudų)
III- vištienos vyniotinis, traškučiai blush2.gif
Atsakyti
Pietums vistienos sriuba, vyrai likucius damusinejo
Vakarienei - bulviniai blynai, saltiena ( pirktine ) su balta misraine ir obuoliene su batonu prie arbatos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2010 09 22, 19:10)
Sveikute wink.gif Smagu, kad prisijungei smile.gif Gero laiko praleidimo, naujų idėjų, skanaus ir taupaus maisto jūsų šeimai  4u.gif

Aciu labai,manau su jusu pagalba ir puikiom idejom viskas bus labai gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringuliaa @ 2010 09 22, 19:19)
Aciu labai,manau su jusu pagalba ir puikiom idejom viskas bus labai gerai 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Beabejo wink.gif
Šiandien nuėjau į parduotuvę, reikėjo tik svognų ir česnakų, bet kaip visada.. sausainiai, čipsai, vyniotinis pasimaišyti turėjo biggrin.gif reikia eiti su keliais litais ir be banko kortelės kitą kart biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2010 09 22, 19:31)
Beabejo wink.gif
Šiandien nuėjau į parduotuvę, reikėjo tik svognų ir česnakų, bet kaip visada.. sausainiai, čipsai, vyniotinis pasimaišyti turėjo biggrin.gif reikia eiti su keliais litais ir be banko kortelės kitą kart biggrin.gif

va va drinks_cheers.gif man ir Maximoje saldainiu su 20 % nuolaida butinai prisireike, paskui dar sio bei to doh.gif blush2.gif dabar neisiu kelias dienas i parduotuve tongue.gif
Atsakyti

[/quote]

lotuliukas.gif lotuliukas.gif pas mus visada ta pati situacija,einu i parduotuve duonos ar pieno,bet sausainuku kokiu akcijiniu pamatau,dar visokiu nesamoniu,reikia ar nereikia,bet kraunu krepsin blush2.gif biggrin.gif bet pasitaisysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2010 09 22, 19:43)
va va  drinks_cheers.gif man ir Maximoje saldainiu su  20 % nuolaida butinai prisireike, paskui dar sio bei to  doh.gif  blush2.gif  dabar neisiu kelias dienas i parduotuve  tongue.gif

čia jau kaip už bausmę ane biggrin.gif

QUOTE(Neringuliaa @ 2010 09 22, 19:46)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif pas mus visada ta pati situacija,einu i parduotuve duonos ar pieno,bet sausainuku kokiu akcijiniu pamatau,dar visokiu nesamoniu,reikia ar nereikia,bet kraunu krepsin blush2.gif  biggrin.gif bet pasitaisysiu smile.gif

Aš tai jau kartais save pagaunu, kad imu jau per daug tų akcijinių, nor snereikia, tada einu atgal iškraudinėju bent kelias biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2010 09 22, 19:48)
Aš tai jau kartais save pagaunu, kad imu jau per daug tų akcijinių, nor snereikia, tada einu atgal iškraudinėju bent kelias biggrin.gif

smile.gif kartais einu su sarasiuku,tada jokiu bedu nekyla,pasiimu ko reikia ir keliauju namo ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2010 09 22, 19:48)
čia jau kaip už bausmę ane biggrin.gif

toliau nuo pagundos tongue.gif neisiu - reiskia nieko nepirksiu tongue.gif jei kokios duonos, tai pasiusiu vyra ar tevuka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2010 09 22, 20:21)
toliau nuo pagundos  tongue.gif  neisiu - reiskia nieko nepirksiu  tongue.gif  jei kokios duonos, tai pasiusiu vyra ar tevuka  lotuliukas.gif

va va labai gerai kai yra ką pasiūsti biggrin.gif
O pas mus taip šalta kad aš iš to šalčio valgyt vis noriu, tai damušiau grybus ir bulvytes su daržovėm sad.gif persiėdimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringuliaa @ 2010 09 22, 15:28)
sveikos,gal ir mane priimsite? 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Labas, prašom prašom mirksiukas.gif

QUOTE(deimapov @ 2010 09 22, 19:10)

Aga, patiko 4u.gif Tik prieskoniai pas mane "savi": kmynų dėjau, pipiriuko ir džiovinto čiobrelio rolleyes.gif
Šiaip jokių prieskonių mišinių nebeperku, nes sako, kad ten vienos šiukšlės ir E621 sukrauta.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mikutele @ 2010 09 22, 17:43)
Nerealus varškės apkepas: [color=red]

Na zinokit labai labai skanus,fantastika smile.gif smile.gif tokio skanaus varskes apkepo nesu valgiusi,didelis dekui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti