Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu, VIII temutė

Sveikos, jungiuosi smile.gif

vakar:
I - bandelės su lydytu sūreliu
II - brandintas makaronų apkepas
III - lietiniai su obuoliais

šiandien:
I - brandintas keksas, MB - nieko
II- tas pats morkų keksas, MB - lietiniai su obuoliais
III - lietiniai su obuoliais, MB - skumbrė su kažkuo (nemačiau, ką nusitvėrė) wub.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2010 10 13, 21:53)
Sveikos, jungiuosi  smile.gif

Sveika 4u.gif

Mūsų trečiadienio meniukas:
I-avižinių dribsnių košė su uogiene, kava, arbata
II-brandinti žemaičiai
III-ryžių/žirnelių sriuba su vištienos kauliukais, avižinių dribsnių (iš likusios nuo pusryčių košės) ir moliūgo blyneliai su grybų padažu
Atsakyti
Siandien:
pusryciai - ilgai miegojom, tai grazus ir taip lotuliukas.gif
Pietus- visokiausi likuciai, silke su pomidorais ir grietine
Vakariene - kiaulienos kauliukai troskinti su raugintais kopustais ir bulves su lupyna thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 14 spalio 2010 - 15:44
trečiadienį valgėm: pusryčiai - sumuštiniai (Mb mama atnešė visokių gėrybių)
pietūs - tortas (irgi Mb mamos lauktuvės)
vakarienė - pupelių troškinys su bulvėmis, kisielius, arbata, dar vytintos kiaulienos irgi lauktuvių gavę tai valgėm su duona.

Šiandien: pusryčiams valgiau baltos mišrainės (vakar vakare padariau šiandienai į darbą neštis), Mb kaip dažniausiai nieko. Dar turėjau interviu tai pašnekovė vaišino sausainiais thumbup.gif
pietūs: balta mišrainė ir dešrelės.
vakarienė: dar net neįsivaizduoju doh.gif smile.gif bet maisto šaldytuve užtektinai, kažką sugalvosim
Atsakyti
Pusryciai - kava, man dar sumustinis su suriu
Pietus - MB akcijiniai vistienos kotletai su duona, man dauug arbatos su meduoliais, surelis (drauge uzsuko i svecius)
Vakariene - parukytos desreles su virom bulvem,cukiniju-papriku misraine, pomidorai, obuoliu kompotas.
Veliau dar kepsiu lietinius su mesa ir suriu ir su obuoliais, tai gal dar suvalgysim po koki smile.gif
Atsakyti
Pusryciai - sumustiniai su desra
Pietus - kepta vistiena, bulves, burokeliu salotos
Vakariene - kepti blyneliai is bulviu koses
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2010 10 13, 20:36)
Vakarienei - zuvies kepsniukai su ryziais ir pomidorai su grietine

Gardziai atrodo,mano skonio patiekaliukas thumbup.gif o musu meniu toks:
Pusryciai:keksiukai,arbata,sokoladas,silke smile.gif
Pietums:sveciuose buvau tai visko po truputi,o MB darbe tai nepietavo
Vakariene:bulviu-poru sriuba,sumustinukai su desra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lolichka @ 2010 10 14, 16:46)

Ojeee, užmiršus kažkaip buvau šitą gėrį, reiks virt thumbup.gif

QUOTE(Neringuliaa @ 2010 10 14, 19:29)
Pusryciai:keksiukai,arbata,sokoladas,silke smile.gif

Čia geras rinkinukas pusryčiams lotuliukas.gif

O mūsų vakar meniu:
I-nepamenu.. g.gif aj, sūrį lyg valgėm, žo sumuštiniai su sūriu, kava arbata biggrin.gif
II-brandinta sriuba, "greitas" plovas (ryžiai su keptom morkom, svogūnais, dešros gabaliukais), raug. agurkai
III-vištienos kotletukai (pirktiniai blush2.gif ) su raudona mišraine, įdaryti varške obuoliai, kepti orkaitėje su uogiene

Šiandien:
Pusryčiams - karšti sumuštiniai
Pietums - likučiai
Vakare į svečius eisim, tai nieko namuose negaminsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zaklada: 15 spalio 2010 - 12:43
QUOTE(Zaklada @ 2010 10 15, 13:42)
Čia geras rinkinukas pusryčiams  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif buna kartais biggrin.gif musiu meniu:
Pusryciai:activia,MB nieko
Pietums:raugintu kopustu sriuba
Vakariene:kepsniukai,bulves,salotos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringuliaa @ 2010 10 15, 13:50)
lotuliukas.gif buna kartais biggrin.gif musiu meniu:
Pusryciai:activia,MB nieko
Pietums:raugintu kopustu sriuba
Vakariene:kepsniukai,bulves,salotos smile.gif

Būna.. lotuliukas.gif man tai per balius būna, kad pradžioj tortas, o paskui dar silkės.. blush2.gif

O TB užtenka pietums vien sriubos? ax.gif Mano vyriškiai abu ( čia sūnus ir vyras, nepagalvokit garbanotai lotuliukas.gif ) gan ėdrūs, tai vien tik sriuba neužkimši.. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2010 10 15, 16:18)
Būna..  lotuliukas.gif man tai per balius būna, kad pradžioj tortas, o paskui dar silkės..  blush2.gif

O TB užtenka pietums vien sriubos?  ax.gif Mano vyriškiai abu ( čia sūnus ir vyras, nepagalvokit garbanotai  lotuliukas.gif ) gan ėdrūs, tai vien tik sriuba neužkimši..  doh.gif  biggrin.gif

Na mes vakare valgome daugiau(apie 5-6 val.),tada man buna vakariene,o jam velyvi pietus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2010 10 15, 16:18)
O TB užtenka pietums vien sriubos?  ax.gif Mano vyriškiai abu ( čia sūnus ir vyras, nepagalvokit garbanotai  lotuliukas.gif ) gan ėdrūs, tai vien tik sriuba neužkimši..  doh.gif  biggrin.gif

Maniskis is sriubos irgi neprivalgo, turiu gaminti dar ka nors. Buna klausia: "o antro nebus?"

O musu meniu siandien toks:
Pusryciai - kava, varskes spurgos (vakar velai dariau)
Pietus - MB brandintos virtos bulves, desrele, vistienos kotletai, man pora kotletuku su duona, spurgos, obuoliu kompotas
Vakariene - MB brandintos pakeptos bulves su kiausiniais ir cukiniju-papriku misraine, rukyta silke abiems, spurgos, ledai
Atsakyti