QUOTE(Jurgitak @ 2010 08 21, 23:44)
Na jau, na jau

Aš kaip vilnietė, galėčiau pasakyti, kad baisesnio vairavimo kaip Kaune niekur nerasi
Vairavimas Kretoje visai noramalus, nors vietiniai kalnuose kartais ir šokiruoja. Stebėjom situaciją, kai paskui mus važiuojantis atsipūtęs kretinas viena ranka sukinėjo džipo vairą, kita laikė mobilų prie ausies ir dar ant kalnų keliuko posūkio mus lenkė
Man atrodo kiekvienas miestas,tuo labiau salis turi savo vairavimo ypatumu.Kai as pavyzdziui is Vilniaus nuvaziuodavau i Siaulius,tai aplamai nebemokejau kaip vaziuot,ziuriu i kita vairuotoja ir nesuprantu ka jis galvoja-suks,nesuks. O Vilniuj jau budavo viskas aisku- zinai ka kuris vairuotojas galvoja ir koki manevra padarys.Taciau kas is tu miestuku atvaziuoja i Vilniu,tam- didziulis galvos skausmas pritapti .Vilnius-specifinis miestas. O ka jau kalbeti apie svetima sali.Tik tiek zinau,kad Europoje tvarkingesne vairavimo kultura nei Lietuvoje. Nu,graikai karstakosiai visko galima is ju tiketis,ten jau kitokia Europa. Man aplamai baisus tas pietieciu vairavimas,vaziuoji kokiam Egipte ar Turkijoj su vietinem ekskursijom ir atsiduodi likimui- kaip bus,taip bus.