Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis

QUOTE(markse @ 2005 12 02, 15:19)
va sita fraze man kazkaip uzstrigo, del to ir leidausi i diskusijas  doh.gif

nu gerai, gerai, gal ir nueisiu tongue.gif
Atsakyti
Biski pati sumelavau:sistema aliumine:)
QUOTE(bzzz... @ 2005 10 28, 19:31)
Kaune, Jakutoj - ir kokybe ir pigu!Musu kambariui reikejo tik duru stumdomu 3.5 ilgio ir 2.6 aukscio, susistatem patys, nes sustatymo kaina brangoka mums pasirode (uz vinu duru istatyma - 100 lituoku, o pas mus 4 durys, beje jas sustatyt gali ir durnius anot mano vyro), tai, duru padarymas su atvezimu kainavo 1200 lt. Plokste sviesaus azuole, sistema plienine, sampano spalvos, ir rankeneles taip pat. Vaizdas man aisku geras:)Beja, lova miegamojo daremes patys, tik toj pacioj firmoj ispjove plokste ir sulaminavo. Tai plokste, visi varzteliai, lankstai(darem su patalynes deze po visa lova) kainavo 400 lt bendroj sumoj. I lova ieina tikrai nemazai plokstes.
Tikrai rekomenduoju!!!

Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 12 01, 20:44)
o mamamia, taigi aš bankrutuosiu su 5 m. spinta  schmoll.gif  mega_shok.gif

Gaminkis pati ir nebankrutuosi ax.gif
Kaip kažkas minėjo, stumdomas duris bet koks durnius, o mano nuomone ir bet kokia durnė susirinktų, beto be anksčiau išvardintų platintojų yra ir daugiau pvz šiaurės miestelyje arba http://www.darval.lt arba bet kuri kita firma prekiaujanti baldų furnitūra. Pati su vyru gaminau ir galiu pasakyti, kad durys buvo lengviausia dalis - o gaminom su perskirstymais, aliuminiais rėmais, per vidurį veidrodid, o viršuje ir apačioje plokštė, o vat lentynoms ir stalčiams skyles visas susigręžiot reikia kantrybės. Dar galiu pridurti, kad veidrodį ir stiklą baldininkai pjauna naujininkuose, prie taxi parko, taip pat radau ir ratano platintojus, kurie gali ir gatavas duris iškart surinktas parduoti, sakė pas juos 99% perka fimos užsiimančios baldais biggrin.gif
Man spinta dvigubai (jei ne daugiau, tiksliai neatsimenu) pigiau kainavo ax.gif
Atsakyti
ačiū už info, verta susimąstyti.meistrelį vyrą turiu, mėgsta visokius rankdarbius biggrin.gif
Atsakyti
buvau šiandien Dalios balduose, slenkančios sistemos (atrodo) siūlo naujovę- slankiojančias spintos duris unsure.gif nemoku nupasakot, bet pigesnis variantas nei stumdomosdurys. slankioja tokios plokštės unsure.gif žodžiu, gyvai pamatysit ir suprasit, iš manęs prasta aiškintoja verysad.gif
Atsakyti
man labai patinka spintos stumdomomis durimis labai patogu ir vietos daugiau nei ankstesnės durys
Atsakyti
Kas link kainų, tai palyginkim:

SSistemos savo svetaineje skelbia išpardavimą, spinta su 40% nuolaida, be atvežimo ir surinkimo kainuoja 2540Lt štai tokia
user posted image

O pavyzdžiui atsivežti iš vokiečių (su mokesčiais ir atvežimu į namus) be jokių išpardavimų štai tokia spinta kainuotų 2400Lt (galima ir pigesnių rasti, kaip ir brangesnių aišku)
user posted image
čia dar vidaus nuotrauka
user posted image

Aš tai tikrai rinkčiausi antrąjį variantą ax.gif

Atsakyti
Tai va kai palygini kainas, tai matai kad lietuvaičiai ohoho kiek plėšia wub.gif Bet kodėl taip yra nesuprasi doh.gif Ne tik baldai tokiom užkeltom kainom pas mus, kiti daiktai taip pat g.gif
Atsakyti
QUOTE(Papooga @ 2005 12 11, 20:08)
O pavyzdžiui atsivežti iš vokiečių (su mokesčiais ir atvežimu į namus) be jokių išpardavimų štai tokia spinta kainuotų 2400Lt (galima ir pigesnių rasti, kaip ir brangesnių aišku)
Aš tai tikrai rinkčiausi antrąjį variantą  ax.gif

O ar bandet kas nors siustis spintas is kitos salies? Nes man tai kazkaip nerealiai skamba g.gif g.gif g.gif
Pasidalinkit patirtim kokia tai procedura, kokios kainos? O kai jas atsiuncia, tai paskui tipo jas vietinis meistrelis surenka, ar kaip???
Atsakyti
QUOTE(Romeo @ 2005 12 17, 18:13)
O ar bandet kas nors siustis spintas is kitos salies? Nes man tai kazkaip nerealiai skamba g.gif  g.gif  g.gif
Pasidalinkit patirtim kokia tai procedura, kokios kainos? O kai jas atsiuncia, tai  paskui tipo jas vietinis meistrelis surenka, ar kaip???

Na čia tas pavyzdys buvo duotas iš OTTO, į Lietuvą atsigabenti yra tenai nurodyta kaina + 18% +40EUR už pristatymą į namus, nes didelių gabaritų daiktas. Susirinkti taip suprantu tektų patiems, o garantija yra suteikiama, daugiau info čia
Atsakyti
QUOTE(markse @ 2005 12 02, 10:21)
man irgi juokingai skamba, kai pasako, kad Vesidoj paskaiciavo uz 1500 lt, o Slenkanciose sistemose uz 3000 lt  blink.gif  (manau, kad du Lietuvos lyderiai sioje srityje)...Va tik labai juokingai atrodo, kad medziagos visiskai skiriasi, o kainas lygina  spam.gif  beje, siu firmu kainos labai panasios...o jei dar ivertinus kokybe ir garantijas.... tongue.gif

Na man tos kainos - kažkokia mistika. Aš taip pat dariau apklausą. Trys firmos dalyvavo iš Kauno. Kalba eina apie standartinę 2,4 m. ilgio 2,6 m. aukščio spintą, vienas šonas, durys - veidrodis, sistema - aliuminis. Slenkančios sistemos pasiūlė pačią aukščiausią kainą, berods 3,8 tūkst., matyt nepatiko mano išraiška, tai pradėjo aiškint, kad mums keturių durų nereikia užteks trijų, arba dėkit plieno sistemą, jai taip pat 10 m. garantija. Vesida - 3,6 tūkst. su visom nuolaidom ir lenkišku vidum blink.gif beje Indeco sistema. Paminėjo, kad daug lentynėlių padarys...Ir trečia firma Karališki baldai - 2,7 tūkst. Indeco sistema, lenkiškas vidus. Tai jūs man pasakykit, kur čia šuo pakastas, kodėl viena firma daro už 1 tūkstantį pigiau su tom pačiom medžiagom, man tai niekaip nedaeina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Egloshke @ 2005 12 19, 16:47)
Na man tos kainos - kažkokia mistika. Aš taip pat dariau apklausą. Trys firmos dalyvavo iš Kauno. Kalba eina apie standartinę 2,4 m. ilgio 2,6 m. aukščio spintą, vienas šonas, durys - veidrodis, sistema - aliuminis. Slenkančios sistemos pasiūlė pačią aukščiausią kainą, berods 3,8 tūkst., matyt nepatiko mano išraiška, tai pradėjo aiškint, kad mums keturių durų nereikia užteks trijų, arba dėkit plieno sistemą, jai taip pat 10 m. garantija. Vesida - 3,6 tūkst. su visom nuolaidom ir lenkišku vidum blink.gif beje Indeco sistema. Paminėjo, kad daug lentynėlių padarys...Ir trečia firma Karališki baldai - 2,7 tūkst. Indeco sistema, lenkiškas vidus. Tai jūs man pasakykit, kur čia šuo pakastas, kodėl viena firma daro už 1 tūkstantį pigiau su tom pačiom medžiagom, man tai niekaip nedaeina ax.gif

na,tai kur atsakymai????
man irgi idomu,nes turiu uzsisakyti tik nezinau dar pas ka blink.gif
Atsakyti