Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis

Tunacka, siandien ir pas mane spintas montuoja bigsmile.gif Tiesa, ne Vesida, o Oltena biggrin.gif Beje, kaip ir darant virtuve, jokiu velavimu ir nesklandumu neiskilo, ziuresim, ka ten sumontuos, dabar ne namie, tai smalsumas veikia ax.gif
Beje, uzsisakem pries pat sventes, tad padare labai greitai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo turtle: 11 sausio 2006 - 10:29
įdėsit nuotraukytes, ania? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(turtle @ 2006 01 11, 11:28)
Tunacka, siandien ir pas mane spintas montuoja  bigsmile.gif Tiesa, ne Vesida, o Oltena  biggrin.gif Beje, kaip ir darant virtuve, jokiu velavimu ir nesklandumu neiskilo, ziuresim, ka ten sumontuos, dabar ne namie, tai smalsumas veikia  ax.gif
Beje, uzsisakem pries pat sventes, tad padare labai greitai  rolleyes.gif

Nu zinai, man tai piktumas ima, nes turejo sumontuoti dar iki Nauju, tuomet ir atostogose buvau, taigi laukiau laukiau...o dabar pirma savaite darbe ir jie atvaziuoja pas spinta montuot...negaliu...pykstu as ant VESIDOS, sakiau reikes nuolaidos reikalauti uz sugaista laika blink.gif
Tai be to, jeigu praeita savaite nebuciau nuvaziavusi tiesiai i ju ofisa su pretenzijomis, tai turbut dar nebutu pajudeje niekas. Dabar jau nors montuoja tongue.gif
Gaila kad fotiko niekaip neatsiimu is brolio, tai dar popiet buciau fotkes ikelusi. Dabar teks palaukti ax.gif
Beje, mes uzsakem lapkricio 5 d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tunacka: 11 sausio 2006 - 10:47
Na ka, pas mane jau stovi spinta. Atrodo graziai, meistrai labai mandagus, viska patys sutvarke, zodziu net nepasakyciau, kad bute buvo kazkas surinkinejama. Tik dabar susimastem, kad katinui gali labai patikti ratanas blink.gif tikiuosi negalas savo nagu ten unsure.gif
Nuolaidos negavom, delspinigiai irgi juokingi, gal 5 litai. Siule vaziuot i ofisa mustis del nuolaidu, bet aj pagalvojom, kad nieko nelaimesim, tik sugaisim laiko ir kuro sanaudos iseis ant to pacio. Tai jau laukiu vakaro, kada galesiu susideti viska rolleyes.gif
Atsakyti
Pas mus jau metai stovi Emiros spinta. O ją padarė laiku ir sumontavo kokybiškai, nors mes spintą darėm ne standartinę per vieną sieną, bet per dvi su drabužine. Ir su projektu pakonsultavo. Taigi, džiaugiamės kokybišku daiktu.
Atsakyti
iliustracija
user posted image
Atsakyti
Zadejom ikelti fotkiu "is spintu pasaulio musu namuose", tai mano spinta galite pamatyti www.fotki.com pasword: tunacka, vardas: tunacka.
Kaip smagu tureti lentyneliu... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Tunacka @ 2006 01 15, 14:44)
Zadejom ikelti fotkiu "is spintu pasaulio musu namuose", tai mano spinta galite pamatyti www.fotki.com pasword: tunacka, vardas: tunacka.
Kaip smagu tureti lentyneliu...  tongue.gif

nėra ten nuotraukų, tik virtuvės ax.gif , ne į temą, bet noriu paklaust, kokie pas tave virtuvėj plokštės spalvų pavadinimai?
Atsakyti
QUOTE(Vestina @ 2006 01 15, 15:16)
nėra ten nuotraukų, tik virtuvės ax.gif , ne į temą, bet noriu paklaust, kokie pas tave virtuvėj plokštės spalvų pavadinimai?

yra, reikia paspausti my albums, tada rodo ir miegamąjį, ir virtuvę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vestina @ 2006 01 15, 16:16)

Viskas yra, tik gal ne ta albuma ismeta pirmaji ax.gif
Del virtuves, tiksliai nepamenu, bet ta sviesesne, tai naturali juostuota guoba (atrodo ax.gif ), stalvirsis - parketinis, o tamsios net nepamenu. Ji man primena seniau gamintu baldu spalva, na kai dar nebuvo tokio pasirinkimo kaip dabar, buvo tik dvi spalvos, tai viena is ju, ta mano tamsioji tongue.gif aiskiau turbut nepasidare, bet pavadinimo tikrai nepamenu.
Atsakyti
QUOTE(Tunacka @ 2006 01 15, 17:25)
Viskas yra, tik gal ne ta albuma ismeta pirmaji  ax.gif
Del virtuves, tiksliai nepamenu, bet ta sviesesne, tai naturali juostuota guoba (atrodo  ax.gif ), stalvirsis - parketinis, o tamsios net nepamenu. Ji man primena seniau gamintu baldu spalva, na kai dar nebuvo tokio pasirinkimo kaip dabar, buvo tik dvi spalvos, tai viena is ju, ta mano tamsioji  tongue.gif aiskiau turbut nepasidare, bet pavadinimo tikrai nepamenu.

klausiu dėl to kad pas mus parinktos panašios spalvos, bet pas mus bus ne guoba, o juostuotoji kriaušė, gaila, kad neatsimeni tamsios spalvos pavadinimo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 01 15, 16:32)
yra, reikia paspausti my albums, tada rodo ir miegamąjį, ir virtuvę  mirksiukas.gif

paspaudus my albums, vis tiek rodo tik virtuve....Gal kas nuoroda duosit?... ax.gif
Atsakyti