Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis

Bondut, mes neseniai uzsisakem spinta su stumdomis durimis. thumbup.gif Ne triju metru siek tiek mazesne thumbup.gif uzsisakem "Nemiroj'' esam labai patenkinti. Geresnio varinato net nesivaizduoju. clap.gif
Atsakyti
Mes irgi svajojam apie spintą koridoriuje su stumdomomis durimis, kurios būtinai turėtų būti veidrodinės. Tik vis neprisiruošiam nuvažiuoti ir užsisakyti. O įdomu ar kokia nors firma važiuotų dėti durų 100km nuo Vilniaus?
Atsakyti
QUOTE (vaivina @ 2004 09 29, 18:41)
Bondut, mes neseniai uzsisakem spinta su stumdomis durimis. thumbup.gif Ne triju metru siek tiek mazesne thumbup.gif uzsisakem "Nemiroj'' esam labai patenkinti. Geresnio varinato net nesivaizduoju. clap.gif

o jus ja kaip spinta daret, ar tik duris... nu kaip cia paaiskint... biggrin.gif n, mum tai uztektu ir tik duru... nes butu per visa visa sienos ilgi...
o ta Nemira, tai kur yra? ir kiek kainavo?
Atsakyti
Na pas mus yra dvejos stumdomos durys (vienos is ju veidrodines). Ir vienoje puseje kur nera sienos, tai medine plokste. Na nemoku tau paaiskinti. As galiu pabandyti nufotografuoti ir tau atsisuti nuotraukyte wink.gif
O Nemira tai zinau, kad vilniuje yra, o klaipedoj tai jos filialas. O kainavo apie 1200 lt.
Atsakyti
Jeigu iseitu,tai gal ir man galetum nuotraukyte atsiust? Nes kaina tikrai nedidele,tai idomu kaip atrodo. Labai jau tos spintos domina. O kai jas stato,tai grindyse skyles grezia kokias nors ,ar ne?
Atsakyti
na labai jau aktuli tema ir man o ir tos nuotraukytės labai norėtųsi,gal galėtum visom čia parodyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (viksrelis @ 2004 05 19, 08:48)
O kazin patiems ar sunku butu pasidaryt g.gif ? Juk kas ten yra! Lentynos, pakaboms vietele... Galima butu tik priekines duris uzsisakyti firmoj. O isistatyti nemanau, kad problema patiems butu biggrin.gif

Imanoma. Mano pusseserei pusbrolis padare lentynas ir visa spinta, kaip ji norejo, o slankiojancias duris uzsisake firmoj.
Atsakyti
Mes taip ir darysim rolleyes.gif Pavažinėjom po firmas,mums pribraižė projektų(beje,originaliausias buvo ''Slankiojančiose sistemose''),bet darysim patys,t.y.užsisakysim tik duris ,o visas lentynas susidėsim patys ,nes kaina labai jau skiriai,kai jie padaro ,ir kai išsipjauni ,užsilaminuoji ''Senukuos'',ir pats susidedi). rolleyes.gif
Atsakyti
naminuk ir eglaite, parasykit man i asmenine savo emailus. Atsiusiu jums nuotraukytes wink.gif
Atsakyti
Mes turejom nisa, ten buvo senovine sienine spinta, tai uzsisakem tik duris, o vidu patys darysim, gavosi uz 4 duris apie 1000Lt. dvi veidrodines dvi medines... ale vaizdelis tai thumbup.gif
Atsakyti
o del to tvirtinimo salnkiojanciom durim - grezia ten grindis ar kaip?
Atsakyti
Truputį ne į temą.
Žinokit, yra tokos stebuklingos (neperdedu) šluostės thumbup.gif , kurios puikiai valo stiklą ir veidrodžius, ir viską be dryžių thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Neturiu jokių reklaminių interesų, paprasčiausiai tokią nusipirkau, nes draugė kreizėjo, o dabar aš iš paskos. Net mano vyrelis, pats didžiausias pasaulyje konservatorius ir netikintis naujovėmis, kai valė langus negalėjo atsistebėti. Tai va, visai nebaisūs veidrodžiai. clap.gif
Atsakyti