Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis

QUOTE(zingara @ 2007 03 27, 19:47)
miegamojo beveik 3 metru ilgio, aukstis 2.60 ar tai 2.70, bambukas + faneruotas remas 6420,

Kažkuri čia klausė kiek skiriasi kainos, tai vat mes Gobanoj (Klaipėdoj) darėmės spintą 3 metrai pločio ir 3 metrai aukščio, tiesa ne su bambuku, bet su stiklu, kuris irgi nėra pigus, tai mokėjom 4200 Lt. Aišku čia dar labai priklauso kas viduj , kiek stalčių ir visa kita. Tai pas mus yra 4 stalčiai ir rėmas aliuminis ax.gif SS už tą pačią spintą paskaičiavo 1000 Lt.

Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2007 03 28, 06:57)
Kažkuri čia klausė kiek skiriasi kainos, tai vat mes Gobanoj (Klaipėdoj) darėmės spintą 3 metrai pločio ir 3 metrai aukščio, tiesa ne su bambuku, bet su stiklu, kuris irgi nėra pigus, tai mokėjom 4200 Lt. Aišku čia dar labai priklauso kas viduj , kiek stalčių ir visa kita. Tai pas mus yra 4 stalčiai ir rėmas aliuminis  ax.gif SS už tą pačią spintą paskaičiavo 1000 Lt.

Nesuklydai ax.gif nes netikiu kad gali būti tokia kaina bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2007 03 28, 07:57)
Kažkuri čia klausė kiek skiriasi kainos, tai vat mes Gobanoj (Klaipėdoj) darėmės spintą 3 metrai pločio ir 3 metrai aukščio, tiesa ne su bambuku, bet su stiklu, kuris irgi nėra pigus, tai mokėjom 4200 Lt. Aišku čia dar labai priklauso kas viduj , kiek stalčių ir visa kita. Tai pas mus yra 4 stalčiai ir rėmas aliuminis  ax.gif SS už tą pačią spintą paskaičiavo 1000 Lt.

netikiu schmoll.gif Čia kažkas tikrai netaip g.gif Mes už savo spinta mokėjom 4700 Lt. Pabandysiu parodyti. Ilgis kažkur 3 m. Viduje nemažai lentynų, 5 stalčiai, pakabinimui su pakabomis vietos daug. Rėmas aliuminio irgi, durys stiklinės .Tik nepeikit, kad visdėlto pasirinkau gelsvą spalvą ax.gif (kažkada klausiau patarimo...)

user posted image

Tik kažko foto tamsi gavosi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betukas: 28 kovo 2007 - 13:50
QUOTE(mutti @ 2007 03 28, 08:53)
Nesuklydai  ax.gif nes netikiu kad gali būti tokia kaina  bigsmile.gif

doh.gif doh.gif Norėjau parašyti 1000 Lt daugiau mirksiukas.gif (5200 Lt)

Betukai labai graži spinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2007 03 28, 13:49)
netikiu  schmoll.gif  Čia kažkas tikrai netaip  g.gif  Mes už savo spinta mokėjom 4700 Lt. Pabandysiu parodyti. Ilgis kažkur 3 m. Viduje nemažai lentynų, 5 stalčiai, pakabinimui su pakabomis vietos daug. Rėmas aliuminio irgi, durys stiklinės .Tik nepeikit, kad visdėlto pasirinkau gelsvą spalvą  ax.gif (kažkada klausiau patarimo...)

user posted image

Tik kažko foto tamsi gavosi  doh.gif

Labai graži spinta wub.gif . Mes irgi geltoną stiklą turbūt imsim, tik mes prie tamsaus medžio dar derinsim
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2007 03 28, 14:56)
doh.gif  doh.gif Norėjau parašyti 1000 Lt daugiau  mirksiukas.gif (5200 Lt)

Betukai labai graži spinta  thumbup.gif

QUOTE(SoJa @ 2007 03 28, 15:06)
Labai graži spinta  wub.gif . Mes irgi geltoną stiklą turbūt imsim, tik mes prie tamsaus medžio dar derinsim

Ačiū blush2.gif Patiko man ta geltona, nors tu ką tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(zingara @ 2007 03 27, 21:47)
Nuotraukytes bus veliau, nes retai naujuose namuose lankausi. Bet darbai eina i pabaiga, tai reiks fotosesija padaryti  biggrin.gif
Man vesida irgi patiko, viska laiku pristate , labai maloniai bendravo. O brokuota duru rema siandien pakeite per kelias valandas  thumbup.gif
del kainu tai geriau neklauskit, dariausi brangiausia kad imanoma  blush2.gif bet labai jau man grazios tos mano spintos, tai nepagailejau....
miegamojo beveik 3 metru ilgio, aukstis 2.60 ar tai 2.70, bambukas + faneruotas remas 6420, prieskambario- 2 metru ilgio, aukstis tas pats, du bronziniai veidrodziai+ faneruotas remas - 3170.Cia su montavimu. is viso 9590  doh.gif ir tai cia su 15% nuolaida...

Nu joooo, ką tik vyras pasakė - tu manęs prašom daugiau nešokiruok tokiom kainom- smile.gif)

mat mes su vesida bendravom prieš 5 metus tai kainos dar gražios buvo.
Atsakyti
Kaip galvojat ar realu spintos (drabužinės) vidų pasidaryti patiems ? Mano tėvas visą gyvenimą pradirbo stalium, turi jis ir visokių tų plokščių ir siūlosi man padaryti. Bet vat aš kažkaip abejoju ar išeis taip gražiai blush2.gif
Ir susidėjusių spintas noriu paklaust nuo ko reik pradėt ar iš pradžių lentynas pasidaryt, ar duris įsistatyt ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 03 29, 05:01)
Kaip galvojat ar realu spintos (drabužinės) vidų pasidaryti patiems ? Mano tėvas visą gyvenimą pradirbo stalium, turi jis ir visokių tų plokščių ir siūlosi man padaryti. Bet vat aš kažkaip abejoju ar išeis taip gražiai  blush2.gif
Ir susidėjusių spintas noriu paklaust nuo ko reik pradėt ar iš pradžių lentynas pasidaryt, ar duris įsistatyt ?  blush2.gif

tikrai imanoma. Ypac staliui.
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2007 03 29, 08:16)
tikrai imanoma. Ypac staliui.

Nu va , o aš jau nuvertinau visai savo tėvą blush2.gif o tai nuo ko pradėti ? Ar iš pradžių iš firmos duris užsakyt, o tada viduj lentynas sudėt, ar iš pradžių lentynas, o paskui tik dureles ?
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 03 29, 06:45)
Nu va , o aš jau nuvertinau visai savo tėvą  blush2.gif o tai nuo ko pradėti ? Ar iš pradžių iš firmos duris užsakyt, o tada viduj lentynas sudėt, ar iš pradžių lentynas, o paskui tik dureles ?

pas mus daryta taip - pirma tos visos lentynos ir pan. Bet pas mus durys stumdomos tvritintos prie lubu ir grindu.

Gal dar kas nors patars rimciau.
Atsakyti
Aišku įmanoma. Ir duris įmanoma. O pradėti reikia nuo tų visų lentynų, tik numatykit vietą durims, paprastai apie 8-10 cm reikia palikti. Paglvokit kokias duris norėsit statyti (kokia sistema) ir pagal tai likusią spintą susimeistrausit wink.gif
Atsakyti