Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone ar ant palangės

QUOTE(ezys @ 2010 08 01, 12:44)
sveikos, o pas mane pradejo rausti pirmieji balkoniniai pomidorai:

o pas mane jau visi išvalgyti.. ax.gif bet žiūriu vietomis dar žydėti pradėjo, tai gal dar kelių pomidoriukų sulauksiu.. kitais metais tikrai visą balkoną užsodinsiu pomidorais biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane tik 3 pomidoriukai paraudo, tai 2 suvalgėm, o dar vienas kaba. Nežinau ko jiems trūksta g.gif. Pomidoriukų daug primegzta, ale nesirpsta. Stovi jau nuo birželio doh.gif. Augantys toliau nuo lango visai žiedus numetė. Agurkai per visą balkoną kai vijokliai išsikeroję, žydi gausiai, bet tuščiais žiedais. Mesiu lauk, jau į balkoną užeit sunku darosi blink.gif. Rabarbarą nulaužiau netyčia, tik šaknys liko, tai gal dar gyvens. Bazilikai auga, dar ir žiemai prisišaldysiu.
Atsakyti
as savu pomidoru jau daug privalgiau, dar daug yra ir dar daug bus, ale jie vargsai ruko gavo verysad.gif tai jau nekokie, nekokie...
uztai ciliukai thumbup.gif daug, grazus ir t.t. (nors lapai nelabai prekines isvaizdos, bet juk ne lapai svarbiausia, ane? mirksiukas.gif )
Atsakyti
mano čiliuko lapai tai labai prasti, na tokie mažiukai ir lyg vystantys, bet patys čiliukai tai gražūs,raudoni, dabar klausimas, kada man juos skint g.gif nes jau ryškiai raudoni kokia savaitė -dvi g.gif tai ar jie patys nukris kai jau laikas, ar nuskint man vieną ir pabandyt skonį ar kaip čia daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 08 04, 19:16)
mano čiliuko lapai tai labai prasti, na tokie mažiukai ir lyg vystantys, bet patys čiliukai tai gražūs,raudoni, dabar klausimas, kada man juos skint  g.gif  nes jau ryškiai raudoni kokia savaitė -dvi g.gif  tai ar jie patys nukris kai jau laikas, ar nuskint man vieną ir pabandyt skonį ar kaip čia daryt  g.gif

Jie nenukris. Jei pernoks,prades rauksletis. Raudoni,tai ir valgomi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2010 08 04, 11:55)
Pas mane tik 3 pomidoriukai paraudo, tai 2 suvalgėm, o dar vienas kaba. Nežinau ko jiems trūksta g.gif. Pomidoriukų daug primegzta, ale nesirpsta.

Pas mane dar nei vienas neprinoko sad.gif
Atsakyti
QUOTE(karrinta @ 2010 08 04, 20:21)
Jie nenukris. Jei pernoks,prades rauksletis. Raudoni,tai ir valgomi  mirksiukas.gif

Ane g.gif bet va šiandien nuskyniau vieną paragaut, tai aštrumo nėra visai galima sakyti, taip kaip papriką valgyčiau, o turi būt aštrūs čilipipirai, tai ir galvoju ar dar paauginus jie suaštrės ar jau nebe g.gif ir sėklytės man dar atrodo tokios nepribrendę viduj g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 08 05, 22:35)
o turi būt aštrūs čilipipirai, tai ir galvoju ar dar paauginus jie suaštrės ar jau nebe  g.gif ir sėklytės man dar atrodo tokios nepribrendę viduj  g.gif

Jau čia, žinok, jau tikrai prinokę. Ir sėklutės jau bus subrendusios. Gali jau valgyt, labiau jie tikrai nepaaštrės. Šiaip jie ir neturi būti labai atominiai. Jei nori aštriau, valgyk juos su sėklutėmis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 08 06, 09:08)
Jau čia, žinok, jau tikrai prinokę. Ir sėklutės jau bus subrendusios. Gali jau valgyt, labiau jie tikrai nepaaštrės. Šiaip jie ir neturi būti labai atominiai. Jei nori aštriau, valgyk juos su sėklutėmis smile.gif

nu va, nebeliko daugiau vilčių tada biggrin.gif nes šiaip aštrumo tai jokio nėra, kaip kad būna, kai perki iš parduotuvės. skonis čia kaip kad raudona paprika, tik kad plonesnė.tai įdomu tada tik kodėl ant pakelio rašo hot nuo ko priklauso kad būna tas aštrumas ar ne, žemė ne ta ar kas čia g.gif reiks tada jau skint ir valgyt,jei jjau nieko daugiau nebus. sėklytės ir neaštrios ,ragavau 4u.gif
Atsakyti
Gal vazone augdami,maziau aitrus buna g.gif
Pagaliau mano dziaugsmas uzaugo ax.gif Kotas juk labai storas,tai ir ziedu daug biggrin.gif
user posted image
Sitas vidutinio dydzio. Didziausia palikau seklas brandinti mirksiukas.gif
user posted image
Skanus. Agurkas be saldumo,o cia saldesnis smile.gif Kvepia kaip agurkas bigsmile.gif
user posted image
Kita meta auginsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 08 06, 18:56)
tai įdomu tada tik kodėl ant pakelio rašo hot nuo ko priklauso kad būna tas aštrumas ar ne, 

gal dar priklauso ir nuo žmogaus, kaip jis tą aštrumą jaučia...man, daugiau ar mažiau, visi aštrūs tongue.gif
O gal šalia šio pipiriuko auginai ir papriką, tada aštriųjų pipiriukų aštrumas dingsta.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 08 06, 18:56)
nu va, nebeliko daugiau vilčių tada  biggrin.gif  nes šiaip aštrumo tai jokio nėra, kaip kad būna, kai perki iš parduotuvės. skonis čia kaip kad raudona paprika, tik kad plonesnė.tai įdomu tada tik kodėl ant pakelio rašo hot nuo ko priklauso kad būna tas aštrumas ar ne, žemė ne ta ar kas čia  g.gif reiks tada jau skint ir valgyt,jei jjau nieko daugiau nebus. sėklytės ir neaštrios ,ragavau  4u.gif

Pabandyk palaikyt nuskynus kelias dienas, tik neprapjauta. Retai, bet kartais ivyksta stebuklas...

Siaip visgi daug dar itakoja, kad auginamas namuose ant palanges... Nors aisku habaneras, jau paprika nepataps, kad ir kur ji augintum ax.gif

Tas citrininis agurkas suzavejo wub.gif o koks skonis? Bijau, kad ir man neprireiktu kitais metais augint, nes kazkokiu citrininiu turiu mamai nupirkus seklu (Edexa lyg ir tau kelias daviau? g.gif ) Gal tokie? mama sejo 2 seklas, tai viena neisdygo, kita darze augt nesutiko rolleyes.gif Taigi - nepamatysim kas ten ir kaip doh.gif
Atsakyti