Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone ar ant palangės

Dantiste, nuraminai biggrin.gif maniau vienas doh.gif laikyčiau save absoliučia netikėle lotuliukas.gif
Atsakyti
Nuėjau į balkoną ir vos nenugriuvau, bazilikai ir pomidorai per naktį nušalo doh.gif. Rodos ir šalčių tokių nebuvo blink.gif.
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2010 08 21, 13:11)
bazilikai ir pomidorai per naktį nušalo doh.gif.

Kas čia per rugpjūčio mėnesio anekdotas?........ blink.gif
Atsakyti
o pas mus dar vasara ir dziaugiames derliumi ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
geerrras, va čia tai šauniai. ir žiūriu vazonuose sau sėkmingai thumbup.gif
aš tai skinu derlių nuo balkoninių pomidoriukų, kuriuos anyta išaugino iki galo, t.y. atnešė jau su pomidoriukais žaliais, beliko sunokinti pas mane ant saulės ir valgyt smile.gif

nebežinau ką daryt su bazilikais - sumedėjo jie gražiai, tačiau jų lapeliai jau tokie mažučiai belikę, tuoj į spyglius pakis lotuliukas.gif ar čia nuo karščio taip reagavo, ar augalas savo gyvenimą baigia, ar maisti medžiagas? g.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites,
Norejau paklaausti: zinau, kad ciliai ir paprikos gali buti daugimeciai... kaip jie turetu ziemoti - ar nesti kur vesiau ir tamsiau? Ar laistyti kiek laistyti? Kada parsinesti?
Ar laikyti tiesiog kambary ant palanges?
Atsakyti
QUOTE(kristele10 @ 2010 09 03, 19:23)
Sveikos, mergaites,
Norejau paklaausti: zinau, kad ciliai ir paprikos gali buti daugimeciai... kaip jie turetu ziemoti - ar nesti kur vesiau ir tamsiau? Ar laistyti kiek laistyti? Kada parsinesti?
Ar laikyti tiesiog kambary ant palanges?

Gali laikyti tiesiog ant palanges mirksiukas.gif Laistyti reikia maziau tik smile.gif
Papildyta:
O kaip laikosi jusu darzeliai?As melotrijas jau izroviau,pora gumbeliu pasidejau rusi smelyje,ziuresim kaip issilaikys smile.gif Prieskoniniai dar ziuriu neblogai jauciasi ir balkone,o pomidoriukai jau viskas,baigiasi...kai bus kokia grazi diena reiks jau susitvarkyt ten viska ir pasiruost kitiems metams cool.gif Ciliukus,kai saltos naktys,parnesu i kambari,diena dar pabuna lauke,nevisi jie man dar prinoke,gal dar kazkaip spes ax.gif
Atsakyti
sveikos, kaip jūsų darželiai laikosi?
man po tų liūčių (viskas po atviru dangumi) į daugumą augaliukų, ypač bazilikus puvinys įsimetė.
tai kaip suprantu, viską šveisti lauk? g.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2010 09 04, 09:36)
Gali laikyti tiesiog ant palanges mirksiukas.gif Laistyti reikia maziau tik smile.gif
Papildyta:
O kaip laikosi jusu darzeliai?As melotrijas jau izroviau,pora gumbeliu pasidejau rusi smelyje,ziuresim kaip issilaikys smile.gif Prieskoniniai dar ziuriu neblogai jauciasi ir balkone,o pomidoriukai jau viskas,baigiasi...kai bus kokia grazi diena reiks jau susitvarkyt ten viska ir pasiruost kitiems metams cool.gif Ciliukus,kai saltos naktys,parnesu i kambari,diena dar pabuna lauke,nevisi jie man dar prinoke,gal dar kazkaip spes ax.gif

As maniau,melotrija - vienmetis agurkas ir jokiu gumbeliu neradau blink.gif Gal ir as ka buciau pasilikusi mirksiukas.gif O gal nemokejau ieskoti blush2.gif Pomidorai po derliaus,pradeda atsigauti ir zydeti ir virsunes suzaliavo,bet suprantu,kad nieko nesulauksiu daugiau,nes saule jau ne ta unsure.gif
Citrininis agurkas intensyviai augina du vaisiukus rolleyes.gif Siandien dar trecia apdulkinau,tai jei neatsals labai,dar uzaugins. Ciliukai varpelio forma,tik pradeda rausti. Ne vieno dar nera raudono. Per trumpa vasara buvo verysad.gif
Pomidora sese ant palanges islaike iki pavasario. Pas ja pietu saule. Net zydejo ir kelis vaisius uzaugino. Pavasari sakutem daugino ir greit derliaus sulauke.
Atsakyti
QUOTE(karrinta @ 2010 09 06, 17:55)
As maniau,melotrija - vienmetis agurkas ir jokiu gumbeliu neradau blink.gif Gal ir as ka buciau pasilikusi mirksiukas.gif O gal nemokejau ieskoti blush2.gif Pomidorai po derliaus,pradeda atsigauti ir zydeti ir virsunes suzaliavo,bet suprantu,kad nieko nesulauksiu daugiau,nes saule jau ne ta unsure.gif
Citrininis agurkas intensyviai augina du vaisiukus rolleyes.gif Siandien dar trecia apdulkinau,tai jei neatsals labai,dar uzaugins. Ciliukai varpelio forma,tik pradeda rausti. Ne vieno dar nera raudono. Per trumpa vasara buvo verysad.gif
Pomidora sese ant palanges islaike iki pavasario. Pas ja pietu saule. Net zydejo ir kelis vaisius uzaugino. Pavasari sakutem daugino ir greit derliaus sulauke.

Taip,turi gumbelius melotrijos,toks didumas panasiai kaip kastonai gal,luzta tik labai,pora sulauziau,pora pasilikau ax.gif o as jau prameciau savo pomidorus,ciliukai tik bedziugina mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano žemuogės nedavė nei vienos uogos doh.gif Pomidoriukus suvalgiau kokius 10 nuo 5-ių krūmų. jaučiu mesiu aš šitą užsiėmimą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Night @ 2010 09 06, 21:35)
Mano žemuogės nedavė nei vienos uogos  doh.gif Pomidoriukus suvalgiau kokius 10 nuo 5-ių krūmų. jaučiu mesiu aš šitą užsiėmimą  doh.gif

As lovelyje buvau susodinus sesias zamuogeles,tai kasryt po saujele uogyciu nusiskindavom ax.gif http://picasaweb.goo...867792083333602
Pomidoru tai daugokai siemet krumeliu turejau,bet pomidorus vaikai kaip saldainius sulesdavo lotuliukas.gif
http://picasaweb.goo...118392187845442
Kazi kodel jums taip nepasiseke su derliumi g.gif
Atsakyti