Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone ar ant palangės

visi ant palangiu dideliu langu, po jais radiatoriai, o temperatura pas mus virs 20, prie radiatoriu, dar daugiau, gal bus gerai g.gif pirmi metai kai auginu darzoves, nebuvo is ko mokytis, patirties igyti unsure.gif tai tik is interneto info renku. susidariau nuomone, kad jau galima. kambariuose sita, vietos daug ir kur padeti, o sodyti irgi i salta zeme nereikes, temperatura irgi lauko nebus...
Atsakyti
aš tai kadangi vėl burokėlius ir mongoldus viename vazone maišysiu su gėlėmis, tai manau, jau pats laikas pradėti daiginti svyrančias petunijas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurosoma @ 2011 01 09, 15:08)
visi ant palangiu dideliu langu, po jais radiatoriai, o temperatura pas mus virs 20, prie radiatoriu, dar daugiau, gal bus gerai g.gif  pirmi metai kai auginu darzoves, nebuvo is ko mokytis, patirties igyti  unsure.gif  tai tik is interneto info renku. susidariau nuomone, kad jau galima. kambariuose sita, vietos daug ir kur padeti, o sodyti irgi i salta zeme nereikes, temperatura irgi lauko nebus...

tiesiog kol kas bijau nepakaks saulės, stiebai bus išstypę. man prieskoniukai niekaip neauga šioje tamsoje. nors šilumos per akis ir šviesos tikrai daug. tiesiog diena per trumpa, o ir apniukusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 09 sausio 2011 - 22:12
As tai nuo praeito pavasario dar ant palanges auginu melisas ir petrazoles,labai faina nusiskinti sakele i arbata,kita i sriuba ax.gif
o siemet vel sesiu ridikelius ir viskas turbut g.gif nes veliau menesiukui isvaziuosiu,tai neapsimoka nei gelyciu set balkonui nei kazko ilgaamziskesnio g.gif nebent petrazoliu atnaujinimui rolleyes.gif
Atsakyti
Aš tai dar kažkaip tingiu. Dar Įkvėpimo nėra... gal vasario pradžioj ar pabaigoj ir pradėsiu sėją...

Balkonas pas mane nestiklintas, palanagės ne guminės, taigi - nėra ko skubėt... ax.gif

Šiemet nesėsiu jokių agurkų, jokių paprikų...

Balkonas pas mane nestiklintas, palanagės ne guminės, taigi - nėra ko skubėt... ax.gif

Tikrai sėsiu pomidorų - įvairių, ir čili pipirų - irgi daaaug rūšių... Prieskonius, nes pernai aptingau liet kibirais viską ir nudžiūvo vasaros gale blush2.gif

Dar sėsiu įvairių nesamonių, kurias mažas vos paaugusiais į salotas sudėsiu, nes man pavasarį labai norisi žalumos - matyt vitaminų pritrūksta... Tai sėsiu visokius - burokėlius, kopūstus, žirnius ir pan - gal į kokią dėžę, bet tankiai, ir vos truputėlį paaugusius pradėsiu raut ir dėt į salotas (tipo daigus vadinamus)

dar sėsiu salotas, špinatus ir ruccola - reiks tik sėklų dasipirkt - labai skanu šviezi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 01 09, 23:07)
tiesiog kol kas bijau nepakaks saulės, stiebai bus išstypę. man prieskoniukai niekaip neauga šioje tamsoje. nors šilumos per akis ir šviesos tikrai daug. tiesiog diena per trumpa, o ir apniukusi.

ai, kaip negerai. na ziuresiu kaip bus, is klaidu mokomasi, kita dali sesiu po keliu savaiciu.
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 01 10, 09:30)

Dar sėsiu įvairių nesamonių,

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurosoma @ 2011 01 10, 10:06)
ai, kaip negerai. na ziuresiu kaip bus, is klaidu mokomasi, kita dali sesiu po keliu savaiciu.

tik neskubek ax.gif
Nereiskia, kad anksciau pasesi, tai anksciau ir valgysi... deja, pernai man pasitvirtino 100 proc, ypac su pomidorais cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Casual @ 2011 01 10, 10:08)

bebe.gif bebe.gif

o kaip kitaip pavadint burokeliu, kopustu daigus, kurie bus tam pavidale ir suvalgyti? cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 10 sausio 2011 - 09:23
QUOTE(aaagnex @ 2011 01 10, 10:15)
tik neskubek ax.gif
Nereiskia, kad anksciau pasesi, yai anksciau ir valgysi... deja, pernai man pasitvirtino 100 proc, ypac su pomidorais cool.gif

o jeigu papildomai apsviesciau lempa? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurosoma @ 2011 01 10, 10:23)
o jeigu papildomai apsviesciau lempa?  g.gif

Nu jeigu netingi - gali apsviest. Tik nepamirsk, kad sviest reiks bent iki vasario pabaigos, o jeigu velyvas pavasaris, tai ir ilgiau... ax.gif

jau kur pasejai, tai paseta - manau nieko jiems neatsitiks... tik anksciau vasario antros puses daugiau neseciau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 01 10, 10:15)
o kaip kitaip pavadint burokeliu, kopustu daigus, kurie bus tam pavidale ir suvalgyti? cool.gif

nabagais mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Casual: 10 sausio 2011 - 09:28
QUOTE(Casual @ 2011 01 10, 10:28)
nabagais  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

tai tada sėsiu visą dėžę nabagų bigsmile.gif
Atsakyti