Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone ar ant palangės

QUOTE(Dovilte @ 2011 01 21, 10:22)
Nors seti dar anksti, jau vakar pradejau ieskoti plausenes seklu, bet niekur neradau, Aure111, matau is Panevezio esi, gal zinai kur rasti? buvau Nemuno g. seklu parduotuvej, Senukuose ir Zemdirbiu turguj, niekur nebuvo  g.gif

Aš pernai visą pavasarį blaškiausi - neradau niekur... šiemet turiu, nes parsisiunčiau iš ebay ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 21 sausio 2011 - 09:25
Laba diena.

Kaip atgijo tema, jau reiškia link pavasario. biggrin.gif

Noriu prisisodint svogūnų laiškams kokį nemažą indą, kažin dygs jau jie? Ir kažkada čia rašė nepamenu kas, kad maksiminiai svogūnai netinka, atseit padegina šakneles jiems. Tada gal turguj reikia pirkt. g.gif
Pamačiau vienoj temoj tokį svogūnų laiškų mišką ant palangės, tai irgi užsinorėjau. biggrin.gif

Ir tos plaušinės irgi noriu. bigsmile.gif
Atsakyti
o gal kuri bandet auginti citrinzole? vakar nusipirkau seklu, bet bijau kad bus sunku ja isaugint is seklu, kaip ir kitus zolinius g.gif bijau kad issivartys ji man nesustiprejus.
Atsakyti
QUOTE(Irvel @ 2011 01 21, 10:37)
Laba diena.

Kaip atgijo tema, jau reiškia link pavasario.  biggrin.gif

Noriu prisisodint svogūnų laiškams kokį nemažą indą, kažin dygs jau jie? Ir kažkada čia rašė nepamenu kas, kad maksiminiai svogūnai netinka, atseit padegina šakneles jiems. Tada gal turguj reikia pirkt.  g.gif
Pamačiau vienoj temoj tokį svogūnų laiškų mišką ant palangės, tai irgi užsinorėjau.  biggrin.gif

Ir tos plaušinės irgi noriu.  bigsmile.gif

as kad tureciau svogunu laisku, tai sejau laiskiniu svogunu, ziuresim kaip bus. su svoguneliais tai net nezinau g.gif
Atsakyti
Aš tai naminių svogūnų turėjau... Stovi virtuvėj, tai pradeda patys laiškus leist... tai aš tada ant stiklinės metu ir viskas... jau 3 galvos padėtos taip ax.gif

Šiaip ir Maximoj esu mačius, jau pradėjusius laiškus leist, tai gal išleistų šaknis, nepaisant, kad jos apdegintos g.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 01 21, 10:48)
Aš tai naminių svogūnų turėjau... Stovi virtuvėj, tai pradeda patys laiškus leist... tai aš tada ant stiklinės metu ir viskas... jau 3 galvos padėtos taip ax.gif

Šiaip ir Maximoj esu mačius, jau pradėjusius laiškus leist, tai gal išleistų šaknis, nepaisant, kad jos apdegintos  g.gif

Paskaičiau, kad vandeny įmerkti labiau kaupia laiškuose nitratus. Tai sakau, dabar sodinsiu. Iki šiol irgi į vandenį pamerkdavau. Nežinau, kiek čia teisybės.

Nu jau per pietų pertrauką eisiu maksimon svogūnų.
Atsakyti
QUOTE(Irvel @ 2011 01 21, 12:18)
Paskaičiau, kad vandeny įmerkti labiau kaupia laiškuose nitratus. Tai sakau, dabar sodinsiu. Iki šiol irgi į vandenį pamerkdavau. Nežinau, kiek čia teisybės.

Nu šito dr negirdėjau... reiks paieškot info doh.gif

Man tai žemių gaila cool.gif Ir taip virš 100 ltr sunaudojau pernai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilte @ 2011 01 21, 09:22)
Nors seti dar anksti, jau vakar pradejau ieskoti plausenes seklu, bet niekur neradau, Aure111, matau is Panevezio esi, gal zinai kur rasti? buvau Nemuno g. seklu parduotuvej, Senukuose ir Zemdirbiu turguj, niekur nebuvo  g.gif

Zalioj Stotelej pasirinkimas didziausias vis gi mirksiukas.gif Nors ne Aure, bet ir as is Panevezio smile.gif Jei rasi, pranesk, ir as leksiu pirkti 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Mes jau antrą svogūnų laiškų derlių ant palangės auginame. smile.gif Nesame dideli svogūnų mėgėjai, bet šaltibarčimas nerealai skanūs užauga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Irvel @ 2011 01 21, 10:37)
Ir tos plaušinės irgi noriu.  bigsmile.gif

Ir mane sugundė bigsmile.gif
Sėklų radau internetinėse parduotuvėse bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 01 21, 09:13)
o tai jei žiedų nebuvo, tai kam tos bitės? Šiaip reikia bitele padirbėt, jeigu stiklintas balkonas... bet kai žiedų nėra, tai tada jau fsio cool.gif

Tai buvo keli žiedukai užpernai, tai pati bite buvau, bet manau per karšta jiem, gal ir saulės mažokai doh.gif doh.gif

QUOTE(Dovilte @ 2011 01 21, 09:22)

Aš maximoj pirkau mirksiukas.gif Va pasižiūrėjau dar turiu kelias sėklas, ten nojaus sėklų jos mirksiukas.gif nors man ta firma nelabai, bet plaušenės visos sudygo kiek sėjau thumbup.gif

Man jau taip norisi kažką pasisėt, bet ant palangių vietos nelabai beturiu, o dar tokie prasti orai, tai nelabai kokie augaliukai bus doh.gif doh.gif teks dar pakentėt doh.gif

Tiesa aš pernai svogūnus į žemes kišau, ir žemių visai nedaug pyliau, nieko nesiskundė, tik kai augt laišųkai pradėjo, tai laistyt dažniau teko smile.gif o kol šaknis išleido, tai tik vos vos retkarčiais žemę padrekindavau ax.gif Man taip net labiau patiko, negu kad seniau į vandenį kišdavau (jei pamiršti pakeist tas vanduo labai nekaip kvepėdavo doh.gif blush2.gif biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aure111: 21 sausio 2011 - 12:37
QUOTE(AisteZ @ 2011 01 21, 12:21)
Zalioj Stotelej pasirinkimas didziausias vis gi mirksiukas.gif Nors ne Aure, bet ir as is Panevezio smile.gif Jei rasi, pranesk, ir as leksiu pirkti 4u.gif  blush2.gif

tai smagu, kad ir daugiau panevezieciu yra mirksiukas.gif Zalioj stotelej dar nebuvau, bet paziurejus tinklapyje ju, Plausenes neradau, prie progos vistiek reiks uzsukti ir isitikinti.

seklos
Atsakyti