Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamytės

QUOTE(nasata @ 2010 06 12, 22:36)

..... tas žinojimas, kad kažko neturėsim niekada , skaudžiai veikia.....

O tavo Saulytė palaidota Šakiuose?
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 06 12, 14:45)
Mamos, aš šiandien Ją sapnavau  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Keistai taip. Važiavau pro kapines. Klaipėdoje. Ir klausiu draugo - gal tu žinai, kur mano dukra????  paskui jau stoviu prie kapelio... glostau akmeninį jo paviršių. Ir šalia prisėdo Ji..... Užaugusi....graži...ilgi plaukučiai....juodi....o akys.... apkabinau sapne ir kriokiau...... pabudau nuo vyro purtymo...... buvo 5 ryto..... iki dabar pykstu, kam prižadino...
.... kokia Ji graži.......

daugiau, kaip metai Jos nesapnavau......  kažkada sapnavau visai mažutę. Paskui tik kapelį. Ir dabar.

...bet tookia graži....

cray.gif wub.gif

QUOTE(nasata @ 2010 06 12, 21:59)
Koks jausmas apima tada? Širdelėje ramiau, kad Jai gerai.. ar kaip tik liūdesėlis? 
Aš taip noriu susapnuot savo dukrytę... gal nors kiek lengviau būtų... nors trumpam...
nes taip beprotiškai sunku......

Jei tave paguos... baiges pas mus antri metai jau kai nera jo... as taip ir nesapnavau jo.............

Vakar buvom Birstone sventei, tai MV nufotkino abi mus:
user posted image
Panasios turbut zandu dydziu lotuliukas.gif

Papildyta:
Uz namucius Divejai 4u.gif
Atsakyti
Labukas mamyciukes 4u.gif kaip ir as noreciau susapnuoti savo suneli,siaubingai noriu ji apkabinti nors sapne pabuti salia...asaros...asaros... zinot merginos kai praejo kazkur menesis viena nakti mane kazkas pazadino,per peti pastuksejo lyg as turiu keltis,o atsibudus nieko nebuvo salia...sunelio lovyte visada stovejo salia ir jis jai kas atsitikdavo jis taip mane keltavo...po to pazadinimo niekaip negalejau uzmigti...bet taip tikroviskai...ar tai buvo sapnas ar kaip taip ir nesupratau...tada ilgai stovejau prie lango ir ziurejau i dangu...
Atsakyti
user posted image neturiu zodziu...user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(kaciukas1978 @ 2010 06 13, 12:39)
...po to pazadinimo niekaip negalejau uzmigti...bet taip tikroviskai...ar tai buvo sapnas ar kaip taip ir nesupratau...

Man ir dabar, kai kitam kambary netikėtai sutraška grindys ar užuolaida sujuda - pirma mintis - Ji .....

vdapr - wub.gif glėbyje telpanti svajonė..... wub.gif wub.gif

gaila, kad ne visoms taip lemta....
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 06 13, 10:51)
..... tas žinojimas, kad kažko neturėsim niekada , skaudžiai veikia.....
O tavo Saulytė palaidota Šakiuose?

Taip, mano Saulytė Šakiuose palaidota.... kol buvau ten, praktiškai visą dieną prabūdavau kapeliuos, šalia jos...
apeidavau visas kapines... man kažkaip ramu ten... nors kiti sako, kad jie nejaukiai jaučiasi kapinėse.., o aš galėčiau gyvent ten....
Atsakyti
QUOTE(nasata @ 2010 06 13, 13:46)
Taip, mano Saulytė Šakiuose palaidota.... kol buvau ten, praktiškai visą dieną prabūdavau kapeliuos, šalia jos...

aš irgi iš Šakių pusės...
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 06 13, 14:21)
aš irgi iš Šakių pusės...

Tai mes kraštietės 4u.gif
likimo sesės........
Papildyta:
QUOTE(vdapr @ 2010 06 13, 11:34)
user posted image
Panasios turbut zandu dydziu  lotuliukas.gif

Labai gražu 4u.gif kaip gera dukrytei mamytės glėbyje wub.gif
Atsakyti
as vis dazniau pagalvoju apie kita vaikeli,aisku sunelio man nieks nepakeis...bet gal Dievas nenori kad as tureciau dar vaiku,nes pasieme suneli pas save...net nezinau gal man nelemta daugiau vaikeliu tureti g.gif verysad.gif ir baime didele kad vel nieko neatsitiktu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kaciukas1978 @ 2010 06 13, 16:19)
as vis dazniau pagalvoju apie kita vaikeli,aisku sunelio man nieks nepakeis...bet gal Dievas nenori kad as tureciau dar vaiku,nes pasieme suneli pas save...net nezinau gal man nelemta daugiau vaikeliu tureti g.gif  verysad.gif  ir baime didele kad vel nieko neatsitiktu... verysad.gif

Tu negalvok taip 4u.gif .Gal ir per ziauriai pasakysiu,bet...gal Dievas tavo suneli pasieme,kad i jusu seima galetu ateiti kitas vaikiukas.
Labai labai tikiuosi,jog apsispresi ir i savo sirdi ir seima isileisi nauja gyvybe.
To is visos sirdies linkiu. 4u.gif

vdapr,tavo mazoji tokia fainulka wub.gif .Abi labai graziai atrodot,tokios laimingos ir ramios. wub.gif
Atsakyti
Taip telpa glebyje... tik gaila, kad ja tureti turejau Ji prarasti.....
Atsakyti
QUOTE(sms-as @ 2010 06 13, 17:11)
Tu negalvok taip 4u.gif .Gal ir per ziauriai pasakysiu,bet...gal Dievas tavo suneli pasieme,kad i jusu seima galetu ateiti kitas vaikiukas.
Labai labai tikiuosi,jog apsispresi ir i savo sirdi ir seima isileisi nauja gyvybe.
To is visos sirdies linkiu. 4u.gif

vdapr,tavo mazoji tokia fainulka wub.gif .Abi labai graziai atrodot,tokios laimingos ir ramios. wub.gif

Labukas 4u.gif gal ir teisi tu,ziauriai tai skamba,bet gal ir taip,nors po sunelio gimimo sakiau kad daugiau vaikeliu neturesiu...kaip ir sako niekada nesakyk niekada... ax.gif kai praradau suneli irgi sakiau kad negalesiu tureti daugiau vaikeliu,tokia didele baime,aisku ji ir dabar yra...bet vis dazniau pasiziuriu i mazus vaikucius...vis palyginu kad ir mano sunelis toks jau galetu buti.vis amziu palyginu...net nezinau bet gal ir noreciau dar vieno vaikelio,baisoka.... g.gif gal kazkoks dziaugsmas butu namuose,nes dabar tik asaros,skausmas...liudesis...
Atsakyti