Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamytės

QUOTE(vaivos juosta @ 2010 06 14, 13:00)
kaip sakė Bicė - kai kam tai tik žodis, o mums - tai ištisos istorijos......

Labukas...kokie grazus zodeliai ir tikrai privercia susimastyti...angelas tai dabar tiek daug reiskia,lyg visas pasaulis suktusi tik tuo...
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 06 13, 20:26)

beproto gražu wub.gif , bet................... cray.gif cray.gif

QUOTE(divėja @ 2010 06 14, 11:38)
Vilnietes liudeseles,kada meetinames? ax.gif

aš galiu tik savaitgaliais bigsmile.gif , nes vyras neaišku kariam mieste dirbs ir kada grįž po darbų doh.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif

VDAPR, kokios jus abi fainuolės wub.gif wub.gif wub.gif

VJ, kokie gražūs, bet kartu ir graudūs žodžiai .......
Atsakyti
QUOTE(miilita @ 2010 06 14, 14:17)

aš galiu tik savaitgaliais  bigsmile.gif , nes vyras neaišku kariam mieste dirbs ir kada grįž po darbų  doh.gif

Tai jei mes tik dviese,tai galim ir si savaitgali susibegt mirksiukas.gif Smagu bus papliurpt smile.gif
Nebent dar kas prisijungtu?
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2010 06 14, 21:13)
Tai jei mes tik dviese,tai galim ir si savaitgali susibegt mirksiukas.gif  Smagu bus papliurpt smile.gif

tikrai smagu bigsmile.gif o kuriam rajone gyveni?
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2010 06 14, 22:13)
Tai jei mes tik dviese,tai galim ir si savaitgali susibegt mirksiukas.gif  Smagu bus papliurpt smile.gif

Mielai prisidėčiau, tik gaila, kad išvykstu...
Gal tai nebus paskutinis susimatymas.. labai tikiuosi
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2010 06 13, 12:34)
Vakar buvom Birstone sventei, tai MV nufotkino abi mus:

Labai grazi nuotraukele smile.gif Ir mazyliuke jau kokia didele wub.gif o as vis kovoju su savo mazuoju.. Kaip nevalgus, taip nevalgus.. Vakar net susinervinau, nes tik viena karta normaliau prie papulio pagulejo (gal 15 minuciu), o visus kitus maitinimus tik po 3-5 minutes ir valgymas baigtas.. Kosmaras kazkoks su tuo jo valgymu..

kalbant apie sentencijas, tai man labai patiko viena: GYVENIMAS TURI PABAIGA, BET SIRDIES SKAUSMUI GALO NERA..

As mokausi gyventi jau treti metai su tuo savo skausmu.. Ir nors tas skausmas tebegyvena sirdyje, bet as jau matau gyvenimo spalvas.. Linkiu ir jums jas pamatyti..
Atsakyti
QUOTE(antuke @ 2010 06 15, 00:13)
Labai grazi nuotraukele smile.gif Ir mazyliuke jau kokia didele  wub.gif  o as vis kovoju su savo mazuoju.. Kaip nevalgus, taip nevalgus.. Vakar net susinervinau, nes tik viena karta normaliau prie papulio pagulejo (gal 15 minuciu), o visus kitus maitinimus tik po 3-5 minutes ir valgymas baigtas.. Kosmaras kazkoks su tuo jo valgymu..

kalbant apie sentencijas, tai man labai patiko viena: GYVENIMAS TURI PABAIGA, BET SIRDIES SKAUSMUI GALO NERA..

As mokausi gyventi jau treti metai su tuo savo skausmu.. Ir nors tas skausmas tebegyvena sirdyje, bet as jau matau gyvenimo spalvas.. Linkiu ir jums jas pamatyti..

Ačiū už palinkėjimus... mirksiukas.gif
O kaip tu dažnai duodi tą papulį...mano tai rėžimo niekaip nesusidarom, jau atrodo viskas eina geryn ir vėl iš pradžios... doh.gif kas valandą ant papo kabo...bet viliuosi kad pasitaisysim
Atsakyti
QUOTE(miilita @ 2010 06 14, 22:34)
tikrai smagu  bigsmile.gif o kuriam rajone gyveni?

Virsuliskese,o tu?
Rasim gal viduriuka koki ax.gif

QUOTE(nasata @ 2010 06 14, 22:38)
Mielai prisidėčiau, tik gaila, kad išvykstu...
Gal tai nebus paskutinis susimatymas.. labai tikiuosi

Kur isvyksti ir kada grysi?????
Galim ir Sakiuos susibegt,jei ka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina*** @ 2010 06 15, 10:35)
Ačiū už palinkėjimus... mirksiukas.gif
O kaip tu dažnai duodi tą papulį...mano tai rėžimo niekaip nesusidarom, jau atrodo viskas eina geryn ir vėl iš pradžios... doh.gif kas valandą ant papo kabo...bet viliuosi kad pasitaisysim

As bandau duoti daznai, bet jis neima smile.gif Tai valgo tik tada kada jis nori: ne dazniau kaip kas dvi valandas.. Kartais net iki triju valandu istempia vaikinas nevalges.. Man tik pasvajot, kad valanda iskabetu.. Dziaugciaus jei nors 10 minuciu pabutu.. Va ir dabar nuluzo po triju minuciu "valgymo"..
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2010 06 15, 09:36)
Virsuliskese,o tu?

as Zirmunuose
tai kas cia tas viduriukas g.gif mirksiukas.gif akropolis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miilita: 15 birželio 2010 - 10:39
QUOTE(divėja @ 2010 06 15, 10:36)
Virsuliskese,o tu?

Lekiu į UK..aplankysiu Zydra30 smile.gif gal norit kas linkėjimų idėt? mirksiukas.gif

O aš baltupiuos gyvenu, tai kur dabar tas viduriukas?

Būsiu keliais kilometrais arčiau dangaus...arčiau savo dukrytės wub.gif
Atsakyti