Merguciai, man toks klausimas iskilo
Po plauku isplovimo ir isdziovinimo naudoju aliejuka plauku galiukams. Kiek zinau juose yra silikono. Ir dabar kaip ten buna....jei pries plovima plaukus sutepu naturaliu aliejum ar jis pamaitina plaukus per ta aliejuka su silikonu
Nes silikonas tai niekur nedingsta....jis ir buna ant plauku
Kazi aiskiai paklausiau
QUOTE(pilveliukas @ 2010 06 14, 11:53)
isbandziau bio trement plauku galams aliejuka, na kol kas labai patenkinta nueme ta pasisiausima, tik as dar dejau ant visos galvos na kokia tris paspaudimus nepagailejau:)tai jau plaukuj per dauk truputi atrode kaip susiriebalaves 
tas aliejukas turi sudetyje silikono,tad as ji stengiuos deti tik ant dregnu galiuku,kadangi visam plaukui manau nera labai gerai,aisku ,padauginus plaukas susiriebaluoja,man ustenka 1-2 paspaudimu
Charioll
sakot dvifazis nelabai geras,masciau kaip tik ir ji pabandyt,draugei patinka abu sie
va o apie silikona napagalvojau seip tepu tai ant dregnu plauku
O aš visada ant sausų tepdavau, ot
QUOTE(Incredible Me @ 2010 06 14, 23:19)
tas aliejukas turi sudetyje silikono,tad as ji stengiuos deti tik ant dregnu galiuku,kadangi visam plaukui manau nera labai gerai,aisku ,padauginus plaukas susiriebaluoja,man ustenka 1-2 paspaudimu 
sakot dvifazis nelabai geras,masciau kaip tik ir ji pabandyt,draugei patinka abu sie
Na man jis ispudzio nepadare,kaip paprastas vandenelis
O aš naudoju Joanna serumą. tačiau nepatinka.
nematau jokio poveikio. jei tepu, palaukiu kol nudžius, ir vėl tepu, taip kelis kartus, tai poveikis šioks toks yra. tačiau nuo skilinėjimo nieko.
Štai toks.
http://www.svarospre...anna__47596.jpg
Štai toks.
http://www.svarospre...anna__47596.jpg
Labas vakaras visoms sveikų plaukų mylėtojoms
Jums leidus, prisijungsiu prie jūsų
Pati labai vargstu su savo plaukų galiukais, esu išbandžiusi visokiausių priemonių , bet vis nepavyksta ispręsti skilinėjančių galiukų problemos 
Kitam poste pasidalinsiu ką esu naudojusi ir kokį poveikį jaučiau
Gal pasidalintumėte kokį kokosų aliejų naudojate ir kur jo galima įsigyti ?
Kitam poste pasidalinsiu ką esu naudojusi ir kokį poveikį jaučiau
QUOTE(ameba+30 @ 2010 06 15, 17:51)
as kokosu alieju naudoju plauku galams sutepti po plovimo. na, siek tiek riebaluoti galai buna, jei padauginu, bet uztai neskilineja. o jei neo turiu ilgus plaukus, ir jie sausoki... Tikrai pabandykit 1-2cm galiuku patepti po plovimo, gal maziau skilines..
Gal pasidalintumėte kokį kokosų aliejų naudojate ir kur jo galima įsigyti ?
QUOTE(Sidabrinė Fėja @ 2010 06 15, 18:32)
Laba
Praėjusioje temoje, visai neseniai apie įvairius aliejus buvo daug kalbėta, paskaityk
esu isbandziusi daugybe ivairiausiu aliejuku plauku galiukams ir atradusi savaji-Alfaparf.kiek esu naudojusi,plaukai visai neskilineja,tikrai vertas kainos
koke kaina aliejaus ALFARK, kur ji galima isigyti
QUOTE(bresk5 @ 2010 06 16, 07:59)
koke kaina aliejaus ALFARK, kur ji galima isigyti
Tikriausiai apie Alfaparf klausiat