Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai , 5 dalis

Merguciai, man toks klausimas iskilo unsure.gif Po plauku isplovimo ir isdziovinimo naudoju aliejuka plauku galiukams. Kiek zinau juose yra silikono. Ir dabar kaip ten buna....jei pries plovima plaukus sutepu naturaliu aliejum ar jis pamaitina plaukus per ta aliejuka su silikonu g.gif Nes silikonas tai niekur nedingsta....jis ir buna ant plauku unsure.gif Kazi aiskiai paklausiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 06 14, 11:53)
isbandziau bio trement plauku galams aliejuka, na kol kas labai patenkinta nueme ta pasisiausima, tik as dar dejau ant visos galvos na kokia tris paspaudimus nepagailejau:)tai jau plaukuj per dauk truputi atrode kaip susiriebalaves tongue.gif

tas aliejukas turi sudetyje silikono,tad as ji stengiuos deti tik ant dregnu galiuku,kadangi visam plaukui manau nera labai gerai,aisku ,padauginus plaukas susiriebaluoja,man ustenka 1-2 paspaudimu smile.gif

Charioll

sakot dvifazis nelabai geras,masciau kaip tik ir ji pabandyt,draugei patinka abu sie smile.gif
Atsakyti
va o apie silikona napagalvojau seip tepu tai ant dregnu plauku
Atsakyti
O aš visada ant sausų tepdavau, ot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Incredible Me @ 2010 06 14, 23:19)
tas aliejukas turi sudetyje silikono,tad as ji stengiuos deti tik ant dregnu galiuku,kadangi visam plaukui manau nera labai gerai,aisku ,padauginus plaukas susiriebaluoja,man ustenka 1-2 paspaudimu smile.gif
sakot dvifazis nelabai geras,masciau kaip tik ir ji pabandyt,draugei patinka abu sie smile.gif

Na man jis ispudzio nepadare,kaip paprastas vandenelis blush2.gif
Atsakyti
as kokosu alieju naudoju plauku galams sutepti po plovimo. na, siek tiek riebaluoti galai buna, jei padauginu, bet uztai neskilineja. o jei neo turiu ilgus plaukus, ir jie sausoki... Tikrai pabandykit 1-2cm galiuku patepti po plovimo, gal maziau skilines..
Atsakyti
O aš naudoju Joanna serumą. tačiau nepatinka. schmoll.gif nematau jokio poveikio. jei tepu, palaukiu kol nudžius, ir vėl tepu, taip kelis kartus, tai poveikis šioks toks yra. tačiau nuo skilinėjimo nieko. schmoll.gif

Štai toks.

http://www.svarospre...anna__47596.jpg
Atsakyti
Labas vakaras visoms sveikų plaukų mylėtojoms 4u.gif Jums leidus, prisijungsiu prie jūsų ax.gif Pati labai vargstu su savo plaukų galiukais, esu išbandžiusi visokiausių priemonių , bet vis nepavyksta ispręsti skilinėjančių galiukų problemos verysad.gif

Kitam poste pasidalinsiu ką esu naudojusi ir kokį poveikį jaučiau mirksiukas.gif

QUOTE(ameba+30 @ 2010 06 15, 17:51)
as kokosu alieju naudoju plauku galams sutepti po plovimo. na, siek tiek riebaluoti galai buna, jei padauginu, bet uztai neskilineja. o jei neo turiu ilgus plaukus, ir jie sausoki... Tikrai pabandykit 1-2cm galiuku patepti po plovimo, gal maziau skilines..

Gal pasidalintumėte kokį kokosų aliejų naudojate ir kur jo galima įsigyti ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė Fėja @ 2010 06 15, 18:32)
Gal pasidalintumėte kokį kokosų aliejų naudojate ir kur jo galima įsigyti ?  blush2.gif

Laba mirksiukas.gif

Praėjusioje temoje, visai neseniai apie įvairius aliejus buvo daug kalbėta, paskaityk mirksiukas.gif Temos pradžioje yra nuorodos į visas buvusias temas 4u.gif
Atsakyti
esu isbandziusi daugybe ivairiausiu aliejuku plauku galiukams ir atradusi savaji-Alfaparf.kiek esu naudojusi,plaukai visai neskilineja,tikrai vertas kainos
Atsakyti
koke kaina aliejaus ALFARK, kur ji galima isigyti
Atsakyti
QUOTE(bresk5 @ 2010 06 16, 07:59)
koke kaina aliejaus ALFARK, kur ji galima isigyti

Tikriausiai apie Alfaparf klausiat biggrin.gif Ju yra Eurovaistinej....100Lt. + - kainuoja buteliukas.
Atsakyti