Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai , 5 dalis

o nekietina jis jums galiuku na gal uzdeda tokia plevele sakau uztai jie tokie kietesni tai gal del to toks jausmas g.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 07 01, 14:14)
o nekietina jis jums galiuku na gal uzdeda tokia plevele sakau uztai jie tokie kietesni tai gal del to toks jausmas g.gif

na nekietina.. toki svelnuciai pasilieka kaip tik mirksiukas.gif
Atsakyti
svarbiausia reguliariai kirpti, o dar svarbu pakirpti tiek, kiek reikia. Jei praėjus kelioms savaitėms vėl šakojasi, reiškia pažeista didesnė dalis plauko (nuo apačios) ir jį reikia kirpti. Būtinai. Tai aš pastebėjau pagal savo plaukus. Anksčiau vis gailėdavau, kirpėjai leisdavau nukirpti minimaliai, o jie vis šakojosi ir šakojosi... Paskui sakau rėžkit tiek, kiek reikia ir dabar tik geryn ir geryn jų būklė. Aišku kasdien naudoju aliejuką. Nors pagal taip, kaip jie šauniai atrodo kartais aliejuku ir pamirštu juos palepinti ax.gif
Atsakyti
na as kasdien aliejuko nenaudoju tik kai galva issiplaunu tai kokia kas trecia diena
Atsakyti
As irgi sutinku, kad galiukus reikia kuo dazniau kirpti, jei jie sakojasi arba luzineja. As tai galva plaunu kiekviena diena ir kaskart patepu aliejuku. Ir kai plaukus kerpuosi, leidziu nukirpti daugiau, jei reikia. Vaizdas tikrai geresnis, nors plaukais ir taip pasigirti negaliu.. ax.gif
Atsakyti
As galiukam pakaitom naudoju Joico K-pak split end mender (sitas laaabai patinka, aisku, galioja tas pats, kas ir visom priemonem- padaugint nereikia), Alterna krema galiukams (geltona pakuote, sita naudoju tik kad sunaudot, nepastebiu labai ypatingo poveikio) ir Reviline revigloss aliejuka(sitas irgi superinis, labai gerai atskiria plaukus, pamaitina).
Atsakyti
QUOTE(prokruste @ 2010 06 30, 18:36)
man tai dabar kokosu aliejus atradimas. Vakare istepu plaukus, o ryte plaunu. Dar niekada neturejau tokiu puriu plauku. Ir galiukai nesivelia. O ir kvapas koks wub.gif

sveikos merginos,
as tai kiek girdejau kad kokosu aliejus tik sviesiaplaukems tinka.tepiausi ir as,o as esu tamsiaplauke.man tai pasirode kad pasviesino. verysad.gif
Atsakyti
del kokoso ir as pastebejau kad plaukai pasviesejo
Atsakyti
Sveikos, prisijungiu ir aš prie temos, kadangi turiu ne pačius sveikiausius plaukus. Taigi, turiu tokį klausimą. Jeigu tarkim aš jau naudoju vieną plaukų aliejuką ar verta papildomai naudoti kokosų aliejų? Nors tą kokosų aliejų norėčiau teptis ant visų plaukų g.gif Na nežinau ar supratote mano mintis, bet šiaip įdomu būtų sužinoti ar verta papildomai pirkti kokosų aliejų?
Beje, nors ir skaitinėjau senas temas, bet kur yra pirkti ir kiek kainuoja kokosų aliejus neradau, na tiksliau labai daug ieškoti reikia.
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2010 07 21, 21:24)
Sveikos, prisijungiu ir aš prie temos, kadangi turiu ne pačius sveikiausius plaukus. Taigi, turiu tokį klausimą. Jeigu tarkim aš jau naudoju vieną plaukų aliejuką ar verta papildomai naudoti kokosų aliejų? Nors tą kokosų aliejų norėčiau teptis ant visų plaukų  g.gif  Na nežinau ar supratote mano mintis, bet šiaip įdomu būtų sužinoti ar verta papildomai pirkti kokosų aliejų?
Beje, nors ir skaitinėjau senas temas, bet kur yra pirkti ir kiek kainuoja kokosų aliejus neradau, na tiksliau labai daug ieškoti reikia.

tai aliejuku naudojat po plovimo ? o kokosu galit sutepti pries plovima ir palaikyti ir isplauti ... o del kainu tai pvz sveikuose produktuose 30ml -4,24lt, 250ml -24,47lt
Atsakyti
o ar gali nuo aliejuko plaukų galams (mano atveju Rasos) sulūžinėt ir šakotis dar labiau plaukai? Anksčiau niekuo po plovimo netepiau, dariau aliejines kaukes prieš plaunant, gal kartais patepdavau linų semenų aliejum galiukus po plovimo, bet labai mažai ir retai. Dabar nusipirkau Rasos aliejuką, visą kitą darau kaip anksčiau, o plaukai šakotis ir lužinėt pradėjo blink.gif Kaip manot, ar sutapimas čia?
Atsakyti
mano atveju plauku galiukai nesisakoja ir neluzineja, bet labai sauseja ir tokie siurkstus. nukerpu o po kurio laiko kai plaukai pasiekia tam tikra ilgi ri vel tas pats verysad.gif tai dabar ieskau priemoniu ir mastau gal cia taip plaukas uzprogramuotas ?
Atsakyti