Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai , 5 dalis

QUOTE(SVT @ 2011 04 11, 15:41)
Taip, manau trumpiems plaukams nepakenks slapias sukavimas, nes neisitempia plaukas. O pvz. kaip mano zemiau uzpakaliuko tikrai isitempia plaukas braukiant sepeciu per slapius.

mano irgi ilgi plaukai ir netinka sukavimas tik isplovus.
Atsakyti
QUOTE(ruteliukste @ 2011 04 11, 15:32)
Yra ir kitaip manačių...
http://blog.alio.lt/...ie-plaukus.html

1. Natūralūs augaliniai aliejai gydo pažeistus plaukus. Deja, tai netiesa. Gal ir nustebsite, bet šampūnas ir kondicionierius plaukus tausoja labiau. Tepdami plaukus aliejumi neatkursite pažeistos jų struktūros ir nepriversite jų greičiau augti. Aliejus gali suteikti tik blizgesio, bet tai nereiškia, kad blizgantys plaukai yra sveiki. Ant plaukų likę augalinio aliejaus lašai it magnetas traukia dulkes, kitokius nešvarumus, o taip atsiranda puiki terpė daugintis mikroorganizmams. Bet neverta nusiminti, jei jau nusipirkote aliejaus plaukams, nes jis puikiai tiks darant galvos masažus ar norint sutramdyti nepaklusnius plaukus ( ištepkite plaukus aliejumi, apvyniokite galvą rankšluosčiu ir palaikykite 30 – 45 minutes). Pažeistus plaukus galima išgydyti tik visapusiškai stiprinant organizmą.

kad ten jau pirmas punktas nesamone ant nesamones doh.gif
Atsakyti
Sako labai gerai varnalesu aliejukas,dabar vaistinese labai ji perka ...
Bet as jau baigiu nulleisti rankas,tiesa sakant kantrybes neturiu ,plaukai ant vietos neauga, nutriusia,puciasi,viskas sugadyta nuo prastu dazu ,kirpsiu gera sprindi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myntė: 11 balandžio 2011 - 16:40
QUOTE(Myntė @ 2011 04 11, 16:39)
Sako labai gerai varnalesu aliejukas,dabar vaistinese labai ji perka ...
Bet as jau baigiu nulleisti rankas,tiesa sakant kantrybes neturiu ,plaukai ant vietos neauga, nutriusia,puciasi,viskas sugadyta nuo prastu dazu ,kirpsiu gera sprindi

man taip buvo, augo gerai, bet toks kaip tysaliukas, tai nukirpom su kirpeja per gera sprindi, tikiuosi dabar gerai augs ir bus sveiki smile.gif
Atsakyti
o man apskritai atrodo, kad teisiog reikia atrasti "savo" priemones. nebus vienos stebuklingos visoms smile.gif kas vienai tiks, kitai dar labiau sugadins plaukus. todel vienareiksmiskai teigti, kad va sitas tai jau tikrai tinka, o kitas - duodu milijona - sugadins plaukus, yra mazu maziausiai neprotinga, o gal net juokinga 4u.gif
as pvz zinau, kad niekada gyvenime neuzauginsiu ilgesniu plauku nei iki puses nugaros. niekada jie tokie neaugo, nebuvo uzauge, ir tikrai zinau, kad ir ka bedarycia u- neuzaugs smile.gif o ir amzius jau nebe tas biggrin.gif tiesiog susitaikiau su tuo, ir su kiekviena diena mano plaukai man vis labiau patinka biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
man tai auga, bet ne tokie grazus, kaip iki puses nugaros, na zemiau siek tiek negu puse smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 04 11, 17:48)
o man apskritai atrodo, kad teisiog reikia atrasti "savo" priemones. nebus vienos stebuklingos visoms smile.gif kas vienai tiks, kitai dar labiau sugadins plaukus. todel vienareiksmiskai teigti, kad va sitas tai jau tikrai tinka, o kitas - duodu milijona - sugadins plaukus, yra mazu maziausiai neprotinga, o gal net juokinga  4u.gif
as pvz zinau, kad niekada gyvenime neuzauginsiu ilgesniu plauku nei iki puses nugaros. niekada jie tokie neaugo, nebuvo uzauge, ir tikrai zinau, kad ir ka bedarycia u- neuzaugs smile.gif o ir amzius jau nebe tas biggrin.gif tiesiog susitaikiau su tuo, ir su kiekviena diena mano plaukai man vis labiau patinka biggrin.gif  tongue.gif

pritariu, kad kas tinka vienai nebutinai tiks kitai. Bet va ka galiu pasakyt apie kokosu alieju, tai dar kolkas negirdejau, kad kam nepatiktu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(challete @ 2011 04 11, 17:57)
pritariu, kad kas tinka vienai nebutinai tiks kitai. Bet va ka galiu pasakyt apie kokosu alieju, tai dar kolkas negirdejau, kad kam nepatiktu ax.gif

o jus paskaitykit kelis pastaruosius puslapius sitos temos -rasit kam netiko ir nepatiko mirksiukas.gif
Papildyta:
stai:
QUOTE(simsimas2002 @ 2011 04 11, 10:49)
gali kuris nors aliejus netikti, pabandykit po viena. Arba aliejines kaukes, cia merginos aptarineja. Man tai tikras issigelbejimas buvo tos kaukes nes galai budavo perdziuve, nusiure ir suskilineja jau po menesio, tik ne visi alieji tinka pvz kokosu man siaubingai isdziovino plauku galiukus, o kitoms jis geras  4u.gif

biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 04 11, 18:03)
o jus paskaitykit kelis pastaruosius puslapius sitos temos -rasit kam netiko ir  nepatiko  mirksiukas.gif

as nesakau kad tokiu nera, bet bent jau as nesu girdejus rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Eleina @ 2011 04 11, 18:07)
Papildyta:
stai:

biggrin.gif  4u.gif

na aisku, bet manau, kad tokiu tikrai ne dauguma, kaip kad si panele ax.gif as kiek zinau, tai sis aliejus vienas is tokiu, kuris daugumai tinka 4u.gif
Atsakyti
man taip pat sunkiai augo plaukai, bet rodos įveikiau šią problemą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajūne @ 2011 04 11, 18:40)
man taip pat sunkiai augo plaukai, bet rodos įveikiau šią problemą. smile.gif

Turėsit naujų problemų, kai moderatoriai Jūsų reklamą pastebės cool.gif
Atsakyti
As ir anksciau pirkdavau visokias imanomas kaukes, serumus ir kremus plaukam, bet kazkada prisiverciau riebiu aliejum issitepliot biggrin.gif
Po to laiko daug visokiu isbandziau ir geriausias man - kokosu aliejus thumbup.gif Tikrai geriau veikia uz betkokias kaukes,plauku galiukai visai neskilineja (tfu tfu tfu biggrin.gif ), taip, kad gali man cia visokie neaiskus blogai pasakot, kad aliejai nieko gero nedaro, bet as matau ir jauciu ju poveiki plaukam. Ir nepasakokit man kad visi alkoholiai, silikonai ir koncervantai kaukese prideda kokio gerio plaukam schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mexica: 11 balandžio 2011 - 18:29