Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai , 5 dalis

QUOTE(Tropicana @ 2011 04 13, 11:28)
Jau kažkur apie mėnesį naudoju aliejus plaukams, rezultatai akivaizdūs, mažiau skilinėja galai smile.gif Tepu pakaitomis ricinų, avokadų, abrikosų kauliukų ir alyvuogiu aliejus, taip pat dar turiu kažkokį indišką smile.gif

man teko po ricinos aliejaus nusikirpti perdziuvusius galiukus . nors dariau tik 3 kartus aliejaus kaukes su iprastu alyvuogiu aliejumi ir tos ricinos gal tik trecdalis buvo. va kaip skirtingai gaunasi g.gif
Atsakyti
Vakare susipyniau kasa, imerkiu ja i alyvuogiu alieju ir per nakti palaikiau,ryte issiploviau,jokio poveikio nejauciu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(simsimas2002 @ 2011 04 13, 13:29)
man teko po ricinos aliejaus nusikirpti perdziuvusius galiukus . nors dariau tik 3 kartus aliejaus kaukes su iprastu alyvuogiu aliejumi ir tos ricinos gal tik trecdalis buvo. va kaip skirtingai gaunasi  g.gif

Na man kolkas viskas gerai, bet baisu dabar, kad ir pačiai kaip jum neatsitiktų unsure.gif
Atsakyti
vava man ir po alyvuogiu aliejaus tie galai padziuve, bet vis viena kirpsiu tai jau tiek to biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Myntė @ 2011 04 13, 17:14)
vava man ir po alyvuogiu aliejaus tie galai padziuve, bet vis viena kirpsiu tai jau tiek to  biggrin.gif

Man tai tie centimentrai labai svarbūs, nes nuo pastovaus tiesinimo turėjau apie 10 cm nusikirpt, dabar jau apie metai bandau juos atgaivint ir atsiaugint, oj vargas, dar plaukai taip lėtai auga doh.gif Tiesintuvą išmečiau ir nebenoriu jo matyti niekada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Myntė @ 2011 04 13, 17:14)
vava man ir po alyvuogiu aliejaus tie galai padziuve, bet vis viena kirpsiu tai jau tiek to  biggrin.gif

nu pas mane irgi buvo padziuve, tik kai ejau kita karta kirptis, jau maziau galiuku nukirpo. Dabar jau 2,5 menesio praejo nuo paskutinio kirpimo ir matosi, kad pas kirpeja dar nereikia eiti bigsmile.gif
Atsakyti
O as ka tik apkirpau savo ,,dziuvesius", auginu toliau ir kolkas kazko stebuklingo plauku galiukams neaptikau, tad paieskos tesiasi..................... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tropicana @ 2011 04 13, 11:28)
Na aš asmeniškai perku Rudugyje, nors apie ten parduodamą aliejų atsiliepimai ne per geriausiai, bet man tinka ir patinka, be to kaina nesikandžioja smile.gif Kokosu aliejus nerafinuotas ten kainuoja 13,50 lt atrodo štai taip:

http://www.rudugys.l...p;product_id=91

Kaip aš manau tai visus beveik aliejus galima drąsiai laikyti per naktį, nieko neatsitiks ir poveikis bus stipresnis smile.gif Aš tai nelaikau per naktį, man nepatogu, bet pašildau aliejų ir palaiku apie 2h prieš plovimą smile.gif Jau kažkur apie mėnesį naudoju aliejus plaukams, rezultatai akivaizdūs, mažiau skilinėja galai smile.gif Tepu pakaitomis ricinų, avokadų, abrikosų kauliukų ir alyvuogiu aliejus, taip pat dar turiu kažkokį indišką smile.gif

Aš irgi visus aliejus perku iš Rudugio, bet dabar vėl susinervinau - VĖL pabrangino aliejus doh.gif dar prieš pusmetį kokosų aliejus kainavo 5,9lt, po to 7lt, po naujų - 11lt, o dabar jau 13 doh.gif Na bet vistiek, palyginus su kitose parduotuvėse esančiomis aliejų kainomis, - pigiau... kokybė irgi gera, esu pirkus kokosų aliejų ir už 50lt iš gedimino vaistinės, tai niekuo nesiskyrė.
Atsakyti
QUOTE(sonya87 @ 2011 04 14, 18:15)
Aš irgi visus aliejus perku iš Rudugio, bet dabar vėl susinervinau - VĖL pabrangino aliejus  doh.gif  dar prieš pusmetį kokosų aliejus kainavo 5,9lt, po to 7lt, po naujų - 11lt, o dabar jau 13  doh.gif  Na bet vistiek, palyginus su kitose parduotuvėse esančiomis aliejų kainomis, - pigiau... kokybė irgi gera, esu pirkus kokosų aliejų ir už 50lt iš gedimino vaistinės, tai niekuo nesiskyrė.

As kokosų aliejaus dar nebandžiau, vakar buvau tai nebuvo nerafinuoto, pasiėmiau dygminų ir lazdynų riešutų, dar siūlė jazminų sakė plaukams tiek šaknims tiek galams labai tinka, tai bus pirkinys į ateitį, nes reikia dabartinius išnaudoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tropicana @ 2011 04 16, 14:06)
As kokosų aliejaus dar nebandžiau, vakar buvau tai nebuvo nerafinuoto, pasiėmiau dygminų ir lazdynų riešutų, dar siūlė jazminų sakė plaukams tiek šaknims tiek galams labai tinka, tai bus pirkinys į ateitį, nes reikia dabartinius išnaudoti  biggrin.gif

Lazdynu riesutu al. naudojate plaukams? g.gif
Atsakyti
Vakar pasitrumpunau galus,kirpejos klausiau ka daryt,kad nesausetu sako aliejuko reikia,kaukiu,sakau ko tik nedarau.... Sake jeigu mazai geri vandens,arba organizmui jo truksta,kad ir ka darysi plaukai sauses.
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 04 16, 14:43)
Lazdynu riesutu al. naudojate plaukams? g.gif

Taip aš ir buvau nustebusi, pati pardavėja pasiūlė, kadangi nebrangus tai paėmiau radau internete dabar, kad tinka, stiprina plaukus, skatina augimą smile.gif
Atsakyti