Įkraunama...
Įkraunama...

Biok kosmetika

Tęsiam diskusijas 4u.gif
user posted image

QUOTE(amber123 @ 2010 06 13, 16:30)
blush2.gif paakiu ant viso veido? g.gif bet paakiam jis zymiai lengvesnis buna, nemanau, kad tiktu visam veiduikui.. o tas isrugom kaip fu skamba doh.gif  lotuliukas.gif bet jauciu gerai drekina.. o del kainos, aisku, kad ne karve kainuoja, bet kai siuo metu esu bedarbe, tai noris nusipirkus ir sunaudot blush2.gif  biggrin.gif manau jamsiu ta surugusi ar kaip ten

Mėgink su išrūgom, jis būtent drėkinamasis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 06 13, 18:29)
Aciu tau gerasis zmogau  biggrin.gif

Truputį nesupratau, gal dar miegantys smegenys nepagauna kampo biggrin.gif

Po pakankamai ilgo probleminės odos linijos naudojimo galiu pasakyti, kad ji tikrai veiksminga, oda taisos, nors ir lėtai smile.gif
Labai patinka gelis tas mažas, gerai dezinfekuoja odą, greičiau gyja thumbup.gif

Atsakyti
Aaaa biggrin.gif
Aš kartot planuoju iš Margaritos pienelį ir toniką su alavijais, tokie daiktai, kurie man tikrai patiko smile.gif
Ai, dar plaukam priemonės neblogos, jau ilgai naudoju, manau bus ką verta kartot, nors jau ir taip po kelis kartus kartoti šampūnai smile.gif
Atsakyti
Sena tema

Jau kuri laika naudoju Margarita balzama lupoms su medumi, labai patinka wub.gif 10 balu. Ant tiek jis man patinka, kad net pripratau prie medaus kvapo, kurio nekenciu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jelerny: 13 birželio 2010 - 18:11
QUOTE(amber123 @ 2010 06 13, 13:52)
Panos nu jopsikmat.. pasakykit kuris Margaritos labiausia drekina sausa oda 4u.gif  biggrin.gif

Nu jopsikmat ... biggrin.gif Su isrugom kad ir kaip skambetu, bet tikrai gerai drekina , man jis visai patiko.
O beto mano mociute savo veideli isrugom plaudavo ... ir ka gi budama 99 nebuvo stipriai susiraukslejus . Atrode kurkas jaunesne bei stangresne oda.
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 06 13, 18:48)
Aaaa biggrin.gif
Aš kartot planuoju iš Margaritos pienelį ir toniką su alavijais, tokie daiktai, kurie man tikrai patiko smile.gif
Ai, dar plaukam priemonės neblogos, jau ilgai naudoju, manau bus ką verta kartot, nors jau ir taip po kelis kartus kartoti šampūnai smile.gif

O bandei toniką su medetkom? Jei taip, tai kuom geresnis su alavijais?Šiandien ėjau pirkt ir rinkaus rinkaus tarp tų dviejų ir galiausiai pasiėmiau su medetkom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elija* @ 2010 06 13, 19:11)
Nu jopsikmat ... biggrin.gif  Su isrugom kad ir kaip skambetu, bet tikrai gerai drekina , man jis visai patiko.
O beto mano mociute savo veideli isrugom plaudavo ... ir ka gi budama 99 nebuvo stipriai susiraukslejus . Atrode kurkas jaunesne bei stangresne oda.

blush2.gif oho.. bet speju ne vien tas padejo.. juk ir kosmetikos trb tiek nenaudojo kiek mes siais laikais biggrin.gif nu reiks tas isrugas man pabandyt bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(lady_m @ 2010 06 13, 19:43)
O bandei toniką su medetkom? Jei taip, tai kuom geresnis su alavijais?Šiandien ėjau pirkt ir rinkaus rinkaus tarp tų dviejų ir galiausiai pasiėmiau su medetkom smile.gif

Su medetkom man atrodo riebiai ar misriai odai.. g.gif su alavijais daugiau drekinantis speju, sausai odai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2010 06 13, 19:43)

Taip, sunaudojau, bet man nelabai patiko, nors ir oda mišri į riebumą smile.gif
Tokį palikdavo lipnumo pojūtį, ne ką ir valė
O vat su alavijais tai tokią gaivią, švelnią odą palikdavo, taip kad gal kada nors ir duosiu medetkiniui šansą pasitaisyt, bet alavijinis tikrai bus kartojamas smile.gif
Atsakyti
ar bandėte margaritos universalų kremą su šaltalankiais,ar tepates juo veida smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bresk5 @ 2010 06 23, 17:54)
ar bandėte margaritos universalų kremą su šaltalankiais,ar tepates juo veida smile.gif

as turiu.na,veido dar neprireike tepti siuo kremuku,turiu atskira veidui. biggrin.gif bet man sis kremukas labai patinka.ypac gerai kelionese ar siaip kokiose isvykose smile.gif nereik pasiimti 200dezuciu,bonkuciu,bei tubeliu lotuliukas.gif tepus kuna,bet siaip visada naudoju rankoms.liux thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 06 23, 18:14)
Pasidalinkit ir su kitais ką pirksit  biggrin.gif  4u.gif

tai kad i LT vaziuosiu gal tik ziema biggrin.gif bet butinai pasidalinsiu ispudziais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bresk5 @ 2010 06 23, 19:54)

Ui ne ne ne.. veidui as naudoju veido krema.. schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
Ar galetu kas nors nurasyti sudeti nors vieno Rasos produkto probleminei odai su BHA? blush2.gif
Atsakyti