Įkraunama...
Įkraunama...

Biok kosmetika

Esu išbandžiusi ne vieną Biok produktą. Ir šiandien nusipirkau veido toniką gaivinantį, veido kremą su išrūgomis ir intymios higienos prausiklį su alaviju.
QUOTE(bresk5 @ 2010 06 23, 19:54)
ar bandėte margaritos universalų kremą su šaltalankiais,ar tepates juo veida smile.gif

Veidui tik kremas su išrūgomis.

Gal neatkreipiau dėmesio ar kaip, bet ar yra koks nors šampūnas slenkantiems plaukams?
Atsakyti
QUOTE(Beje @ 2010 06 29, 16:34)
Manau vasarai Jums dar labiau patiks Margarita agurkinis kremas-gelis. Man jis nepakeiciamas, nes drekinamasis truputi per riebus.  mirksiukas.gif

Būtinai reiks pabandyt smile.gif Tai kaip ten su tos plėvelės pojūčiu ar yra jis , ar ne? g.gif Bet galvoju, kad jis neturėtų stipriai jaustis jei drėkinimas dar didesnis g.gif
Ir dar šiandien likau kaip ir apgauta. Pasižiūrėjau, kad eurokos parduotuvėse iki 06-29 taikoma nemenka nuolaida margaritos produkcijai, tai nuėjau į kalniečiuose (kaunietės žino kur tokia yra) esančią eurokos parduotuvę. Žiūriu, kad nuolaidų tai nėr schmoll.gif Paklausiau pardavėjos. Ta sako, vakar (06-28) jau viską pakeitėm. Bet sakau, gi akcija iki šiandien, tai ir šiandien turėtų būt g.gif Žodžiu, pardavėja nesutiko su manim. Palikau nesupratus verysad.gif Tai rimtai ta akciją jie baigia anksčiau? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almutė+: 29 birželio 2010 - 23:53
QUOTE(dirty_kiss @ 2010 06 29, 19:15)
Gal neatkreipiau dėmesio ar kaip, bet ar yra koks nors šampūnas slenkantiems plaukams?

Nėra schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2010 06 29, 18:15)

Nėra verysad.gif Bet pagal poveikį iš dalies tinka dilgėlių šampūnas - dilgėlės suaktyvina kraujotaką ir gerina plaukų būklę. Tikėtis stebuklų iš kosmetinių (ne gydomųjų) šampūnų nereikia - jeigu yra rimta priežastis, kosmetika nepadės schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2010 06 13, 14:44)
Kieno riebesnė oda, taip pat giria agurkinį Margaritos kremą mirksiukas.gif

Aha, bet kad jis turbūt dingsta iš lentynų unsure.gif Nes kiek radau pirkt, tai galioja tik porą mėnesių ir parduodami su akcija, o man jis taip patiko vasarą unsure.gif

Nusipirkau neseniai 'rasos' kremą probleminei odai, bet kaip ir buvo čia pakomentuota, tikriausiai dėl jo man vėl ėmė niežėti veido odą, pasausėjo... Tikriausiai teks grįžt prie jautrios odos kremukų g.gif

O nuo 'rasos' kremo celiulitinei odai išvis pašiurpau blink.gif Vos atidariau tūbelę, pusę išbėgo į delną kaip koks vanduo doh.gif Dabar ir aš jau pastebėjau, kad suskystėjo produktai biggrin.gif

Tiesa, pagiriamasis žodis margaritos šampūnui nuo pleiskanų ir ne pirmą kartą nusipirktam veido pieneliui iš rausvos serijos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2010 07 02, 13:02)
O nuo 'rasos' kremo celiulitinei odai išvis pašiurpau  blink.gif  Vos atidariau tūbelę, pusę išbėgo į delną kaip koks vanduo  doh.gif  Dabar ir aš jau pastebėjau, kad suskystėjo produktai  biggrin.gif

vat as irgi tas pastebejau, tik ne kuno kremas, o rasa veido kauke su moliu doh.gif
turejau dar seniau pirkta - tai nera ir ko lyginti.. schmoll.gif
Atsakyti
Ar aš akla,ar rimtai Medetkų toniką pakeitė į kažkokį su ramunėlėm ir agurkais?
Atsakyti
Būtent taip, aš irgi nustebau, medetkinis didelio įspūdžio nepaliko, tai bandysiu naująjį, kai pabaigsiu 2 turimus smile.gif
Atsakyti
kažko bišk prisibijau ramunėlių (kažkodėl esu įsitikinus,kad aš joms alergiška biggrin.gif na,bent buvau vaikystėj,tai vis dar bijau eksperimentuot)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reeva: 03 liepos 2010 - 20:12
Sudėtį reik permest akim, kurioj vietoj ramunėlės, gal ir nesudirgins smile.gif
Kaip visada sakau, pačiam reik bandyt, o paskui galėsi gal sesei atiduot jei netiks smile.gif
Atsakyti
aij,ta mano sesė neklauso protingesnės vyresnėlės hihihi.gif
vistik pajutau,kad toks daiktas kaip tonikas visai reikalingas,tai pradedu ieškotis
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 07 03, 21:02)
Ar aš akla,ar rimtai Medetkų toniką pakeitė į kažkokį su ramunėlėm ir agurkais?

Ooo, gerai, kad parašei, kaip tik naujo toniko reikia, tai šitą išbandysiu smile.gif

Ir žiūriu, kad nuo ketvirtadienio 25 proc. nuolaida Margaritai Maximose rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieblanda: 03 liepos 2010 - 21:42