Įkraunama...
Įkraunama...

Biok kosmetika

QUOTE(Šilauogė* @ 2010 06 24, 10:43)
Ar galetu kas nors nurasyti sudeti nors vieno Rasos produkto probleminei odai su BHA? blush2.gif

Aš galiu, visas priemones turiu smile.gif
Toniko sudėties nerašysiu, nes jis be BHA

Prausiklis:
AQUA, SODIUM COCOAMPHOACETATE, GLYCERIN, LAURYL GLUCOSIDE, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, SODIUM LAURYL GLUCOSE CARBOXYLATE, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, SALVIA OFFICINALIS (SAGE) LEAF EXTRACT, NASTURTIUM OFFICINALE EXTRACT, ARCTIUM MAJUS ROOT EXTRACT, CITRUS MEDICA LIMONIUM (LEMON) PEEL EXTRACT, HEDERA HELIX (IVY) EXTRACT, SAPONARIA OFFICINALIS EXTRACT, FUCUS VESICULOSIUS EXTRACT, SALICYLIC ACID, SULFUR, CITRIC ACID, PROPYLENE GLYCOL, DIAZOLIDYNIL UREA, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, PARFUM, POLYSORBATE 80

Kremas-gelis:
AQUA, CORN STARCH MODIFIED, CETEARYL ALCOHOL, CYCLOMETHICONE, GLYCERIN, SODIUM POLYACRYLATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ISOPROPYL MYRISTATE, SALICYLIC ACID, SULFUR, PARFUM, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, POLYSORBATE 80, PROPYLENE GLYCOL, BENZYL ALCOHOL, METHYLCHLOROSOTHIAZOLINONE, METHYLSOTHIAZOLINONE, TOCOPHEROL, LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE, GLYCERYL STEARATE, GLYCERYL OLEATE, CITRIC ACID, SODIUM HYALURONATE, SODIUM HYDROXIDE.

Gelis nuo spuogų:
AQUA, ALCOHOL, GLYCOLIC ACID, HYDROXYETHYLCELLULOSE, SALICYLIC ACID, POLYSORBATE 20, SODIUM HYDROXYDE, POLYSORBATE 80, SULFUR, PARFUM
karsta.gif triniti.gif
Atsakyti
Paskaičiau, labai super radau aprašymus thumbup.gif
Reziume pagalvojau, kad kai baigsiu gelį nuo spuogų ieškosiu ko nors švelnesnio ir efektyvesnio, pvz ne dabar jau turiu švelnesnį daiktą į jo vietą kai sunaudosiu - Bioderma Sebium AI, ten nėra daug blogybių, dar nunešiu į pakomentavimą jį smile.gif
Atsakyti
Pirkau lupu balzama su saltalankiais, kitoj pusej dezutes raso "maitinamasis lupu piestukas su pieno ir medaus ekstraktais" lotuliukas.gif

Balzamas neblogas, radau nuolaidas Eurovaistinej, tik 3lt su kapeikom mirksiukas.gif
Atsakyti
Man patinka BIOK kosmetika 4u.gif
Pradedant nuo veido odos prieziuros priemoniu, n buteliuku isnaudojau Rasos prausiklio jautriai odai, toniko, kremo odai su issipletusiais kapiliarais, drekinancio, dieninio. Visi patiko.Siuo metu naudoju margaritos su alavijais irgi patinka, manau kartosiu, nes nejauciu skirtumo tarp sio ir rozinio Rasos toniko.
Patinka intymios higienos prausiklis su alavijais, ranku kremas, kuno pienelis su isrugomis, tik kvapas nelabai..
Planuoju isigyti margaritos sampuna su azuolo zieves ekstraktu tamsiems plaukams, labai patiko ir kaina tikrai juokinga bei universalu krema su saltalankiais, sunaudosiu rankoms bei sausoms kuno vietoms!
taigi, vien pliusai BIOK 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 06 24, 23:10)
Aciu ,Kissable lips, kad nepatingejai nurasyt 4u.gif As Rasos produktu sudeti nukopinau i spuoguotos odos tema, ten viena forumiete pakomentavo sudeti ax.gif

O ka pakomentavo? Pasidalinkit! smile.gif
Atsakyti
Kadangi šie komentarai dar ir kaip į temą, tai įmetu juos ir čia, didelis ačiū Himalaia, kad nepatingėjo pakomentuoti Rasa probleminei odai priemonių sudėtis smile.gif
QUOTE(himalaia @ 2010 06 24, 20:52)
Prausiklis atrodo pakankamai švelnus, tačiau ypatingiai jautrią odą gali dirginti šalavijo, citrinos žievelės, gebenės ekstraktai. Nors nuplaunamose priemonėse tokie dirgikliai neilgai tepabūna ant odos, tikrai jautri oda vistiek gali susierzinti.

Kremas- gelis atrodo irgi neblogai. Tik kukurūzų krakmolas man kelia įtarimų. Jis gerai sugeria riebalus, bet sausuose produktuose gali skatinti bakterijų dauginimąsi ant odos. Tačiau sudėtyje yra ir salicilis, siera,  kurie bakterijas naikina, turbūt tada kukurūzų krakmolas nekels problemų. Reiktų atkreipt dėmesį, kad siera gali džiovinti sausesnę odą, o gana didelis kvepalų kiekis ją dirgint.

Gelio nuo spuogų tikrai nerekomenduoju vien dėl didelio alkoholio kiekio, kuris yra peilis bet kokiam odos tipui. Turint spuogus alkoholio reikia bijoti kaip velniui kryžiaus. Kaip suprantu, šitas gelis skirtas spuoguotom vietom tepti, bet yra tikrai geresnių būtų bakterijoms naikinti ir eksfolijuoti odą. Galų gale, jei jau naudojat kremą- gelį, kuriame yra eskfolijuojanti salicilio rūgštis ir bakterijas naikinanti siera, kam tuos pačius ingredientus papildomai tepti ant odos tik dar alkoholio ant viršaus užvaryt.

Toniko pagrindas atrodo neblogai, glikolio rūgštis (AHA) turėtų eksfolijuoti odos paviršių, jei ph tinkamas. Yra berods pora antioksidantų, bet taip pat ir ekstraktai, kurie ir kreme- gelyje yra, tad dėl dirginančių žolelių jautriai odai jau verta susirūpinti, nes jos ne nuplaunamos, o paliekamos ant odos. Tarp dirginančių žolių yra ir dirglumą mažinančių, tai taip išeina, kad vienos dirgina, kitos ramina smile.gif Gal oda ir nesureaguos...
Tonikas turi plevelę formuojančių ingredientų, tai nenuostabu, kad jums palieką odą lipnią. Gali jaustis nelabai maloniai, bet tokia plėvelė (jei ji atsiranda nuo tinkamų ingredientų) yra naudinga odai, padeda išlaikyti drėgmę. Aš, pvz., naudoju Paula's Choice BHA gelį, tai jis irgi palieka odą truputį lipnią, blizgią, bet man tai netrukdo, pliusai atsveria minusus. Palaukiu, kol susigers, tik tada naudoju kitus produktus ir nebelieka lipnumo, o blizgesys dingsta papudravus ar kai apsauga nuo saulės apsipurškiu. Pabandykit palaukt kelias minutes, kol susigers, tada sluoksniuot kitas priemones.
Perštėti nuo toniko gali dėl 2 priežasčių- pagrindinė- jūsų oda dar nėra pripratusi prie tokios AHA (glikolio rūgšties) koncentracijos. Gali erzinti ir ekstraktai, kuriuos jau minėjau.

Atsakyti
Isbandziau Margaritos duso zele su 7 zoleliu ekstraktais, tai patiko, sudetis suzavejo,kvapas, bet minusas,kad skystoka,taigi neekonomiska,i delnus ipylus ima greit teketi,varveti per pirstus,nors labai daug jos ir nepilu, bet siaip man tirstesnes patinka.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 06 28, 13:00)
Isbandziau Margaritos duso zele su 7 zoleliu ekstraktais, tai patiko, sudetis suzavejo,kvapas, bet minusas,kad skystoka,taigi neekonomiska,i delnus ipylus ima greit teketi,varveti per pirstus,nors labai daug jos ir nepilu, bet siaip man tirstesnes patinka.

O kam į tuos delnus pilti? mastau.gif Į kempinę reikia pilti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 06 28, 13:05)
O kam į tuos delnus pilti? mastau.gif Į kempinę reikia pilti  bigsmile.gif

Kiekviena diena su kempine nesveiciu (o kai pilu ant kempines ar sveiciamuju pirstiniu,tada viskas gerai). ax.gif
Atsakyti
Aš taip pat darausi po truputį Biok gerbėja biggrin.gif Margaritos tonikus su medetkomis ir alaviju naudoju jau kokie 2 metai. Nėr geresnio man kokybės ir kainos atžvilgiu. Dabar įsigijau margaritos kremą su išrūgomis. Galvoju, ne daug kainuoja reik pabandyt, norisi odai drėkinimo labiau vasarą. Jei netiks, sutepsiu rankoms. Tai va pasitepliojau jau kelias dienas ir galiu pasakyti, kad rankos jo negaus biggrin.gif Man patiko: labai lengvas, nėra jokio nemalonaus kvapo. Nors oda ir gana jautri, bet šis gaminys man tiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Almutė+ @ 2010 06 28, 22:36)
Aš taip pat darausi po truputį Biok gerbėja  biggrin.gif  Margaritos tonikus su medetkomis ir alaviju naudoju jau kokie 2 metai. Nėr geresnio man kokybės ir kainos atžvilgiu. Dabar įsigijau margaritos kremą su išrūgomis. Galvoju, ne daug kainuoja reik pabandyt, norisi odai drėkinimo labiau vasarą. Jei netiks, sutepsiu rankoms. Tai va pasitepliojau jau kelias dienas ir galiu pasakyti, kad rankos jo negaus  biggrin.gif  Man patiko: labai lengvas, nėra jokio nemalonaus kvapo. Nors oda ir gana jautri, bet šis gaminys man tiko  thumbup.gif

Manau vasarai Jums dar labiau patiks Margarita agurkinis kremas-gelis. Man jis nepakeiciamas, nes drekinamasis truputi per riebus. mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Beje @ 2010 06 29, 15:34)
Manau vasarai Jums dar labiau patiks Margarita agurkinis kremas-gelis. Man jis nepakeiciamas, nes drekinamasis truputi per riebus.  mirksiukas.gif

Skaiciau atsiliepimus, kad jis palieka lipnumo jausma, lyg plevele ant veido, jums taip nera? ax.gif
Atsakyti