Įkraunama...
Įkraunama...

Biok kosmetika

QUOTE(smaggiuke @ 2010 09 18, 19:56)
O kvapas kaip?

Toks labai labai svelnus vos juntamas kriauses.Beveik bekvapis sakyciau..
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 20, 14:46)
O kaip Aras priemonės? ar naudoja jūsų vyrai? 4u.gif

Man taip pat įdomu dėl Aro wink.gif

Nekantrauju išbandyti iš naujienų serumą nuo plaukų slinkimo (nors pas mane jie tarpais tai slenka tai ne...) ir naująjį rankų muilą.. wub.gif Jaučiu labai skanus kvapas. Galėtų toks ir rankų kremas būti g.gif
Atsakyti

Mano sunus (jam 15 m.)naudoja geli po skutimosi. Tevas net nebande , o va sunelis dziaugiasi,jam patinka, sake kad oda labai gaivi ir svelni buna po skutimosi. Dar sakiau bandysiu aro vyriska sampuna jam itaisyt, nes jo labai tankus ir kieti kaip dratai plaukai,tai amzinai iesko tokio kad suminkstintu plauka ... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elija*: 20 rugsėjo 2010 - 18:37
oi,kaip susidomejau tomis naujienomis....labai serumas nuo slinkimo sudomino thumbup.gif kas isbandys,butinai parasykit atsiliepimus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Beje @ 2010 09 20, 10:28)
Merginos, ar jau matet? gal jau bandet Bioko rudens naujienas?
http://www.biok.lt/eparduotuve

Praeis laiko, kol viska isbandysim...  tongue.gif

Pasigedau sudėties...
Atsakyti
Bandysiu šitą, kaip tik mano kremukas probleminei odai jau į pabaigą cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2010 09 20, 22:50)
Bandysiu šitą, kaip tik mano kremukas probleminei odai jau į pabaigą  cool.gif

Įdomūs atsiliepimai bus, nes, mano supratimu, labai jau skirtingi šie kremai g.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 09 21, 07:56)
Įdomūs atsiliepimai bus, nes, mano supratimu, labai jau skirtingi šie kremai  g.gif

Taip, tikrai skirtingi. Mane "užkabino" tai, kad jis tinka ir jautriai odai, o šaltam metų laikui visad renkuosi maitinantį, šiek tiek "sunkesnį" nei paprastai ax.gif Iki šiol naudodavau rožinės serijos maitinantį. Tikiuosi, šis nebus labai riebus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2010 09 17, 18:51)
taip sau smile.gif siaip neskalsus, bet ir plaukai iki liemens smile.gif

na vis tik gundausi aš juo, kasdien plaunu savuosius, tad jei ir nelabai tiks ilgai neužsistovės ax.gif

agnite MB naudojo dušo želes (abi), jam labai patiko, labai ilgai jam jų užteko, skalsios. Pabaigęs nerado, kur nusipirkti (pas mus kaime dažnai trūkumas tokių dalykų..), nusipirko NIVEA kažkokią ir labai nepatenkintas, akivaizdžiai skysta, kokius 3 kartus greičiau naudojasi..

Iš naujų priemonių be vaikiškos linijos man įdomus tas ekologiškas pienelis g.gif kremai netraukia dėl pakuotės (negaliu pakęsti kabinimų pirštu..), bet tą pienelį bijau bandyti, man vienintelis tikęs iš krūvos išbandytų (biok ir kitų) tiko tik biok rožinis, jau nežinau kelintą pakuotę sunaudoju, jis man vienintelis visiškai negraužia akių ir puikiai nuvalo tušą. Gal kuri jau spėjot tą naują pienelį išbandyti ir galit palyginti su rožiniu?
Atsakyti

Naudoja gelį po skutimosi jautriai odai. Patenkintas, nesiskundžia, oda labai švelni po jo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 09 20, 20:28)
Pasigedau sudėties...

Tai gal vėliau bus sudėta... ax.gif

Reikės MB dėl Aro linijos pasakyti. Tegul pagaliau ką nors vyriško išbando biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2010 09 20, 22:50)
Bandysiu šitą, kaip tik mano kremukas probleminei odai jau į pabaigą  cool.gif

jūsų probleminė oda ir žadat naudot kremą su aliejais? Sekmės biggrin.gif
Atsakyti