Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmoji naktis

O mes dar nezinom kur unsure.gif
Atsakyti
o mes savam bute...reiks tik sugalvoti kaip ir kada papuosti smile.gif
Atsakyti
As namie ir jau beveik sugalvojau kaip puosiu
Atsakyti
QUOTE(tinaa @ 2006 02 01, 12:11)
o mes savam bute...reiks tik sugalvoti kaip ir kada papuosti smile.gif

Butu balius Kaune, tai ir mes rinktumemes savo buta. Bet dabar gali tekti pas tevus miegoti.. Nenoriu verysad.gif Gal koki viesbucio kambariuka uzsisakyti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Devita @ 2006 02 02, 13:26)
Butu balius Kaune, tai ir mes rinktumemes savo buta. Bet dabar gali tekti pas tevus miegoti.. Nenoriu verysad.gif  Gal koki viesbucio kambariuka uzsisakyti unsure.gif

oi, tuomet geriau kur koki viesbutuka nuziurekit...tevu namuose pirmaja vestuvine nakti praleisti, neaaaa blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tinaa @ 2006 02 02, 13:25)
oi, tuomet geriau kur koki viesbutuka nuziurekit...tevu namuose pirmaja vestuvine nakti praleisti, neaaaa blush2.gif

Tai greiciausiai taip ir darysim g.gif Nes tikra nesamone pas tevus butu doh.gif
Atsakyti
o as su savo busimu vyru jau dabar manom, kad vestuvune nakti praleisime kokiame nors prabangiame liukso kambaryje, dziakusi abu pagulesi, be jokiu pirmuju nakciu.
Atsakyti
ech... mes kadangi savo vestuves sventem viesbutyje tai ir turejom kambariuka pasieme. tai mano pamerges ispuose ji visa(as to net nesitikejau) ant lovos is roziu ziedlapiu padare didele sirdi, pridejo zvakiu, ranksluoscius su sirdelem, mineralinio vandens( kadangi mes nevartojam alkoholio), ir kas kieciausia radom laiska kur parasyta buvo kazkas panasaus:
cia yra spalvinimo piestukai ir knygutes (man su lelytem, o vyrui su masinom) jei nesugalvosit ka veikt sia nakti tai galit spalvoti:)
bet mes buvom labai pavarge tai... nespalvinom.....smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nuotaka @ 2006 02 22, 15:19)
ech... mes kadangi savo vestuves sventem viesbutyje tai ir turejom kambariuka pasieme. tai mano pamerges ispuose ji visa(as to net nesitikejau) ant lovos is roziu ziedlapiu padare didele sirdi, pridejo zvakiu, ranksluoscius su sirdelem, mineralinio vandens( kadangi mes nevartojam alkoholio), ir kas kieciausia radom laiska kur parasyta buvo kazkas panasaus:
cia yra spalvinimo piestukai ir knygutes (man su lelytem, o vyrui su masinom) jei nesugalvosit ka veikt sia nakti tai galit spalvoti:)
bet mes buvom labai pavarge tai... nespalvinom.....smile.gif

labai isradingos pamerges thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nuotaka @ 2006 02 22, 14:19)
ir kas kieciausia radom laiska kur parasyta buvo kazkas panasaus:

lotuliukas.gif Isradingos pamergytes pasitaike thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai noriu prabangaus viešbučio kambario su plačia lova, džiakūzi ar dar kuo nors panašiu .... wub.gif čia kažkur forume skaičiau kad toks kambariukas yra reval hotel lietuva. Gal kuri žinot kiek maždaug kainuoja? g.gif
Atsakyti
kaip man gaila tų, kurios neturėjo vestuvinės nakties unsure.gif tikiuosi musų nepakirs nuovargis...nenene...tikrai gal gera ideja, džakuziuke atsigaut...o jau tada...... blush2.gif ...aš tikrai labai nuliūsčiau jei pirmoji naktis kaip vyro ir žmonos būtų nustumta,....į kažkada, kad ir kita diena

na gal nors ryte kažkaip g.gif ....kikiki
Atsakyti