Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmoji naktis

QUOTE(lijo @ 2006 05 21, 11:57)
na... taip  thumbup.gif pamatys tikrąjį mano veidą  lotuliukas.gif

cia matai tu neteisi... blink.gif jei IMA, vadinasi jau mate ir visai patiko lotuliukas.gif
Atsakyti
as pirmai nakciai rezervavau Sfinkse liukso kambary, paprasiau kad drauge kuri i vestuves neis papuostu ir thumbup.gif
labai norejau Danielos viezbucio bet uzimtas ta savaitgali
ten labai fainus savaitgalio pasiulymus duoda tik reikia is anksciau uzsakyti, as skambinau pries savaite tai jau viskas uzimta, gaila kad ansciau neprisiminiau verysad.gif bet ir sfinkse grazu
Atsakyti
Nu kad zinokit,merginos,asmeniskai man ta vestuvine naktis jokios romantikos ir jokiu romantisku minciu nesukele,buvo didziulis nuovargis,norejosi kuo greiciau istiesti kojas,o apie sexiuka su vyru ne minties nebuvo.Nu ryte jau biski norejosi mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Giciule @ 2006 05 23, 23:35)
Nu kad zinokit,merginos,asmeniskai man ta vestuvine naktis jokios romantikos ir jokiu romantisku minciu nesukele,buvo didziulis nuovargis,norejosi kuo greiciau istiesti kojas,o apie sexiuka su vyru ne minties nebuvo.Nu ryte jau biski norejosi  mirksiukas.gif  blush2.gif

man drauge pasakojo, kad vistiek padare seksiuka, nors jau visai negyva buwo lotuliukas.gif vistiek gi, vestuvine naktis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2006 05 21, 14:03)
cia matai tu neteisi... blink.gif jei IMA, vadinasi jau mate ir visai patiko lotuliukas.gif

juokauju aš lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif matė matė tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 05 26, 10:46)
juokauju aš  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif matė matė  tongue.gif

zinau, kad juokauji, nemates dar nei vienas napaeme lotuliukas.gif lipas tawe vel nera liniuotes..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo helena: 26 gegužės 2006 - 09:49
QUOTE(helena @ 2006 05 26, 10:48)
zinau, kad juokauji, nemates dar nei vienas napaeme lotuliukas.gif lipas tawe vel nera liniuotes..

pas mane blink.gif ? kokia aš tau LIPAS tongue.gif ?
Atsakyti
QUOTE(jurqutee @ 2006 05 08, 17:36)
sweikos  smile.gif  tai mano pirmoji zinute supermamoje. as isteku rugpjūčio 12 d. su savo išrinktuoju gyvenam kartu todel tai nebus mūsų pirmoji naktis bet bus pirmoji kaip vyro ir žmonos naktis todėl tikrai nenorėčiau parejus griuti i lova is nuovargio- kokia cia romantika?. tad ir galvoju kad gal pabėgti siek tiek anksciau is sventes kartu apziureti dovanas išsimaudyti ir jau tada mėgautis vienas kitu... tik norėciau kazkokios netradicines nakties... na kad visą gyvenima prisimintum savo vedybinę naktį... būtų nuostabu žvakės, rožės, šilkinė patalynė ir tik mes abu...  wub.gif
Papildyta:
na cia tradicine naktis (turėjau galvoje kad ne tokia kaip visada) bet seniai svajojau apie tokia vedybinę naktį... tik va kada speti visa tai suruosti?

pries kelis metus turejau draugu vestuves.tai graziai per vestuves is visu surinkom pinigeliu,kas kiek galejo ir pasiplovem su keliais zmonem nuo vestuviu ir nuvaziavom nupirkom daug daug roziu,sampano ir taip toliau.nuvarem i jaunavedziu buta,pakeitem patalyne apibarstem roziu ziedlapiai,pastatem taurias ir sampano.o jie kai gryzo namo,sake visas rozes ant zemes ir krito negyvi i lova,taip kad jokios romantikos,tik kiek zinau ta sampana isgere metiniu proga. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2006 05 28, 18:34)
pries kelis metus turejau draugu vestuves.tai graziai per vestuves is visu surinkom pinigeliu,kas kiek galejo ir pasiplovem su keliais zmonem nuo vestuviu ir nuvaziavom nupirkom daug daug roziu,sampano ir taip toliau.nuvarem i jaunavedziu buta,pakeitem patalyne apibarstem roziu ziedlapiai,pastatem taurias ir sampano.o jie kai gryzo namo,sake visas rozes ant zemes ir krito negyvi i lova,taip kad jokios romantikos,tik kiek zinau ta sampana isgere metiniu proga. verysad.gif

kaip fainiai suorganizavote wub.gif
o zmones tai keistuoliai, as tai nuo tokio siurprizo antra kvepavima igauciau ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2006 05 28, 18:34)

čiotka, jūs TIKRI draugai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ledukelt @ 2005 07 05, 16:46)
Kadangi mes sventem rumsiskiu viesbutyje savo vestuves tai ir pirmoji naktis ten vyko. Taciau mes buvom perdaug pavarge kad gilintumemes i aplinka ir  panasiai tai tiesiog nugriuvom miegoti, uz tai kita diena atsigriebem savo naujajam bute wub.gif

Mes irgi planuojame tame paciame viesbutyje pirmaja nakti praleisti, gal gali pasakyti kas ten negerai su aplinka g.gif , nes labai issigandau. fear.gif help.gif
Atsakyti
Mes ta pirma nakti leisim sodyboje,kurioje ir svesime,taciau ten turesime savo kambareli su dusu,toletu atskiru.Kambarys erdvus,su terasa.Na,manau joks viezbutukas geriau nera uz ta sodyba.atsikelsime,saule svies,pauksciai ciulbes-naturali gamta wub.gif
Pirmaja nakti,manau,tikrai ilsesimes,o nemiegosim lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti