Man šiaip ganėtinai koktu, kai kažkas kiti puošia tą lovą, kai visi žino, kad va būtent šitam kambary būtent šią naktį du žmonės mylisi. Merginos, negi nieko asmeniško nėra toje pirmojoje naktyje? Žmonės skirtingi, skirtingai mylisi, skirtingus dalykus mėgsta. Man ant svetimom rankom pribertų žiedlapių tiesiog nesinorėtų nieko, ir tiek, ir šiaip tas visų aplinkinių žinojimas, ką tu veiki užsirakinus su mylimuoju, man neprideda seksui jokio papildomo žavesio. Iš viso, čia kiekvienos poros asmeninis reikalas, kokie dar gali būti nurodinėjimai?
O dar kai mamos, planuotojos, liudininkės ar dar kas nors lovą puošia - man atrodo tiesiog storžieviškas įsibrovimas į labai intymią erdve
pritariu 100 % kiekvienam zodziui!!
Xixi.. visos cia raso, kaip noretu pirma nakti praleist ir pan.. smile.gif
As ir pradzioje sukau galva, ka ir kaip cia tokio unreal padarius.. Musu kambarys buvo papuostas roziu ziedlapiais, po 24 valandos tostu ir "fejerverku" mes pradingom, nuejom i savo kambari, neva miegoti. Isijungem lempa prie lovos, gavosi siokia tokia prieblanda, uzvalgem vaisiu, Mb atriso man sukneles korseto raistelius, kad nebuvo net laiko kazka begalvot, kai istirpau jo glebyje. Drabuziai greit krito anr grindu. biggrin.gif Is tikruju ta pirma naktis, pati jau yra kazkuo isskirtine, nes kaip dabar pamenu visas smulkmenas ir tai nebuvo taip pat kaip visuomet. smile.gif Na, o po visu selioniu, nubegom i dusa, persirengem kitais drabuziais ir vel atgal i savo baliu ir taip prauliavojom iki 05.30 ryto biggrin.gif
zinokit buvo nemalonu net skaityti.tokius asmeniskus dalykus neverta rasineti i viesus forumus.
Papildyta:
QUOTE(KATE4 @ 2011 08 12, 21:30)
Nezinau merginos gal tai buvo suplanuota ir su jaunaja suderinta,bet man ziauriai nepatiko,tuolabiau kad visa tai visiskai neestetiskai atrode,kalbejausi su keliom moterim kurios netgi nepatogiai jautesi,nes tokius dalykus kaip kraujas ant paklodes net nuo vyru slepia,o cia...bet ka man cia spresti,gal but jaunoji taip issivaizdavo savo vestuves,galbut jai tai patiko ir tiko...cia tik mano asmenine nuomone kuria su jum pasidalinau...o kiekviena spreskit pagal save ir igivendinkit visas savo svajones kad ir kaip keistai atrodytu is sono ir nepaisykit tokiu kaip as
siaubas kokia buvo nuotakos reakcija? is to galima nuspresti ar buvo suplanuota su ja visa sita geda