Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmoji naktis

As taip pat apie tai galvoju rolleyes.gif Manau prisegamas kojines tikrai desiuosi ir dar ka sexy wub.gif Nesvesim iki ryto, tai liks laiko romantikai manau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saule19841984 @ 2010 04 10, 16:30)
As taip pat apie tai galvoju  rolleyes.gif  Manau prisegamas kojines tikrai desiuosi ir dar ka sexy  wub.gif  Nesvesim iki ryto, tai liks laiko romantikai manau  wub.gif

vat mes apie prisigamas kojines irgi galvojom,vienas jau nusiziurejom... smile.gif tik galvojom ar korsetas ar naktinukai... smile.gif mano drauge truputi is kukliuju.. cia jai vis sakau,nestabdyk ir nustebink savaji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žmona @ 2004 05 19, 09:18)
Oi ir aš noriu prisiminta savo pirmąją naktį po vestuvių (nes šiaiap tai tikrai nebuvo pirmas kartas blush-anim-cl.gif  blush-anim-cl.gif  blush-anim-cl.gif  rolleyes.gif ).
Kadangi aš buvau pas tėvus tai mano Vyras nuo ryto buvo mūsų miegamajame ant grindų pribarstęs rožių žiedlapių, ant lovos irgi ir dar didžiulė rožė buvo ant lovos, jis tikrai labai stengėsi.....buvau labai laiminga..
Truputį staigmeną sugadino tai kad man apie tai pasakė sesuo doh.gif ir kodėl ji negalėjo [patylėti, nes prieš vyrą tada turėjau vaidinti kad nieko apie tai nežinojau ir kokia didžiulė staigmena. Bučiau buvusi dar labiau nustebinta

Ach kaip buvo faina mes jau vedę 3 metai bus po 48 dienų, meilė liko tokia pati didelė kaip ir per vestuves aš laimingai nutekėjusi

Ir būtinai :
1)atsigulę į lovą ko nors vyro paprašykita pvz. atnešti atsigerti - jei atneš be atsikalbinėjima reiškia bus paslaugus visą gyvenimą
2) prie altoriaus užmeskite suknelės padalką ant jo kelių - turėsite viršų
3) na ir nepamirškit savo vestuvių rytą už liemenuko užsikišti pinigėlių - reiškiasi visą santuokinį gyvenimą netruks pinigų.
Gal tai buvo mano santuokos sėkmės formulė nes aš tai visą tai padariau, juokingiausia buvo kai 10 Lt iškrito kai vyras atsegė liemenėle buvau apie juos visai pamiršusi visas vestuves biggrin.gif  biggrin.gif

Linkiu visoms būti santuokoje laimingoms ir niekada nepamiršti savo pirmosios vestuvinės nakties rolleyes.gif

Cia geras biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kokia faina tema smile.gif

O mes prieš vestuves likus pusantro mėnesio nustojome mylėtis. Visiškai - net jokių intymių glamonių, tik bučiniai. Ir kad pirmoji naktelė bus gera - žinau, oi kaip žinau, be jokių rožių žiedlapių, žvakių ir pan. Manau, ir viešbutuko nesimuomosim (būtų gal smagu, bet pinigėlių gali pritrūkti). Bet iš tiesų jau dabar tiek laukiame tos pimosios nakties (po beveik mėnesio susilaikymo), kad tai turės būti iš tiesų kažkas toookio. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2011 08 04, 23:51)
O mes prieš vestuves likus pusantro mėnesio nustojome mylėtis. Visiškai - net jokių intymių glamonių, tik bučiniai. Ir kad pirmoji naktelė bus gera - žinau, oi kaip žinau, be jokių rožių žiedlapių, žvakių ir pan. Manau, ir viešbutuko nesimuomosim (būtų gal smagu, bet pinigėlių gali pritrūkti). Bet iš tiesų jau dabar tiek laukiame tos pimosios nakties (po beveik mėnesio susilaikymo), kad tai turės būti iš tiesų kažkas toookio. wub.gif

šaunuoliai wub.gif
MB nesutiktų tokiem "drastiškiem" sprendimam hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Midnattssola @ 2008 11 20, 11:56)
aš tai nesuprantu jusu merginos smile.gif tik nesupykit smile.gif

jeigu manajam užtenka jėgu augringai nakčiai grįžus po audringo vakarėlio, tai kodėl neturėtų jų užtekti po vestuvių?

juk vestuvės yra gražiausia gyvenimo šventė, kodėl gi jos gražiai ir neužbaigus?

oi, kaip pritariu, visu 100% drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(indrita88 @ 2011 08 06, 11:15)
oi, kaip pritariu, visu 100% drinks_cheers.gif

O nuoširdus bučinys prieš miegą, grįžus į jau teisėtus abiejų namus - ne gražus užbaigimas? Kodėl toks intymus dalykas turėtų būti kažkoks standartizuotas (žiedlapiai, žvakės), ir dargi viešinamas forume? Ar ne kiekvienos poros reikalas, kaip jie leidžia romantiškus vakarus ir kaip įsivaizduoja vestuvių šventės finalą?

Man šiaip ganėtinai koktu, kai kažkas kiti puošia tą lovą, kai visi žino, kad va būtent šitam kambary būtent šią naktį du žmonės mylisi. Merginos, negi nieko asmeniško nėra toje pirmojoje naktyje? Žmonės skirtingi, skirtingai mylisi, skirtingus dalykus mėgsta. Man ant svetimom rankom pribertų žiedlapių tiesiog nesinorėtų nieko, ir tiek, ir šiaip tas visų aplinkinių žinojimas, ką tu veiki užsirakinus su mylimuoju, man neprideda seksui jokio papildomo žavesio. Iš viso, čia kiekvienos poros asmeninis reikalas, kokie dar gali būti nurodinėjimai?

O dar kai mamos, planuotojos, liudininkės ar dar kas nors lovą puošia - man atrodo tiesiog storžieviškas įsibrovimas į labai intymią erdvę...
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2011 08 06, 13:15)
O nuoširdus bučinys prieš miegą, grįžus į jau teisėtus abiejų namus - ne gražus užbaigimas?

Zaviuosi tokiomis mintimis... labai pritariu viskam iki paskutinio zodelio... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2011 08 05, 08:10)
šaunuoliai  wub.gif
MB nesutiktų tokiem "drastiškiem" sprendimam  hihihi.gif

biggrin.gif aš pati nesutikčiau tokiem drąstiškiems poelgiams hihihi.gif o jei iš to didelio stengimosi gautųsi šnipštas? lotuliukas.gif

Jei tik vyras barstytų dėl moters nuostabos tuos lapus, tai pats vargšas liktų be staigmenos biggrin.gif o ką mes dėl vyrų padarom? tik suknią ant žemės numetam? biggrin.gif
Ir ar su žiedlapiais ar be žiedlapių visi žino kuriam kambary ir ką jūs ten darysit lotuliukas.gif ir ne vieni jūs tas lovas brazdinsit lotuliukas.gif
PVZ vieni draugai tikrai žinojo, kad tą naktį nieko nebus, nes buvo mm lotuliukas.gif

Atsakyti
Xixi.. visos cia raso, kaip noretu pirma nakti praleist ir pan.. smile.gif
As ir pradzioje sukau galva, ka ir kaip cia tokio unreal padarius.. Musu kambarys buvo papuostas roziu ziedlapiais, po 24 valandos tostu ir "fejerverku" mes pradingom, nuejom i savo kambari, neva miegoti. Isijungem lempa prie lovos, gavosi siokia tokia prieblanda, uzvalgem vaisiu, Mb atriso man sukneles korseto raistelius, kad nebuvo net laiko kazka begalvot, kai istirpau jo glebyje. Drabuziai greit krito anr grindu. biggrin.gif Is tikruju ta pirma naktis, pati jau yra kazkuo isskirtine, nes kaip dabar pamenu visas smulkmenas ir tai nebuvo taip pat kaip visuomet. smile.gif Na, o po visu selioniu, nubegom i dusa, persirengem kitais drabuziais ir vel atgal i savo baliu ir taip prauliavojom iki 05.30 ryto biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoduke`: 10 rugpjūčio 2011 - 13:03
QUOTE(Juoduke` @ 2011 08 10, 14:00)
Xixi.. visos cia raso, kaip noretu pirma nakti praleist ir pan.. smile.gif
As ir pradzioje sukau galva, ka ir kaip cia tokio unreal padarius.. Musu kambarys buvo papuostas roziu ziedlapiais, po 24 valandos tostu ir "fejerverku" mes pradingom, nuejom i savo kambari, neva miegoti. Isijungem lempa prie lovos, gavosi siokia tokia prieblanda, uzvalgem vaisiu, Mb atriso man sukneles korseto raistelius, kad nebuvo net laiko kazka begalvot, kai istirpau jo glebyje. Drabuziai greit krito anr grindu. biggrin.gif Is tikruju ta pirma naktis, pati jau yra kazkuo isskirtine, nes kaip dabar pamenu visas smulkmenas ir tai nebuvo taip pat kaip visuomet. smile.gif Na, o po visu selioniu, nubegom i dusa,  persirengem kitais drabuziais ir vel atgal i savo baliu ir taip prauliavojom iki 05.30 ryto biggrin.gif

Žodžiu, padarėt greituką ir visiems pranešėt - labai romantiška. Dar papasakokit tas "visas smulkmenas", ir gausite prizą už geriausią pirmąją naktį.
Papildyta:
QUOTE(Angeliocikas @ 2011 08 10, 09:55)
biggrin.gif  aš pati nesutikčiau tokiem drąstiškiems poelgiams hihihi.gif o jei iš to didelio stengimosi gautųsi šnipštas? lotuliukas.gif

Kokio stengimosi? Angeliocikas, žmonės susilaiko iki vestuvių ne tam, kad pirma naktelė auringesnė būtų, tai yra tiesiog savotiškas pasninkas, apsivalymas prieš Sakramento priėmimą.
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2011 08 06, 12:15)
Žmonės skirtingi, skirtingai mylisi, skirtingus dalykus mėgsta. Man ant svetimom rankom pribertų žiedlapių tiesiog nesinorėtų nieko, ir tiek, ir šiaip tas visų aplinkinių žinojimas, ką tu veiki užsirakinus su mylimuoju, man neprideda seksui jokio papildomo žavesio.

Kartais jūsų mintys ir pasisakymai tikrai dėmesio verti, bet šįkart pati sau prieštaraujat smile.gif Sakot, kad žmonės skirtingai mylisi, skirtingus dalykus mėgsta, bet toliau stengiatės įkišti savo nuomonę ir sumenkinti kitų žmonių pomėgius, kurie jum nepriimtini ax.gif
Papildyta:
QUOTE(vylabusle @ 2011 08 10, 13:36)
1. Žodžiu, padarėt greituką ir visiems pranešėt - labai romantiška. Dar papasakokit tas "visas smulkmenas", ir gausite prizą už geriausią pirmąją naktį.
Papildyta:
2. Kokio stengimosi? Angeliocikas, žmonės susilaiko iki vestuvių ne tam, kad pirma naktelė auringesnė būtų, tai yra tiesiog savotiškas pasninkas, apsivalymas prieš Sakramento priėmimą.

1. Jums gal tai greitukas, o jiem tai buvo viena romantiškiausių naktų. Jei būtų buvęs greitukas, tai būtų taip ir parašiusi. O jūs kažkokios pagiežos vedama vertinate viską iškreiptai ... g.gif

2. jei jau kalbant apie sakramentą, tai gal reikėjo pradėti nuo nekaltybės išsaugojimo iki vestuvių? doh.gif

Atsakyti