Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujo tyrimas

QUOTE(Banoli @ 2009 12 07, 12:28)
gal kas gali truputi pakomentuoti kraujotyrima? Gaila neturiu pacio lapelio galiu parasyti tik tai ka pasake man telefonu.
mergytei 2.11 metu
eritrocitu +1
leukocitu +1
pro +1
baltymai 1
kazkoks nit irgi 1

ar labai jau cia blogai? Mes pergyvename del inkstu uzdegimo

labai atsiprasau, as susipainiojau. Vaikas vel pradeda sirgti tai man jau drebulys apima ir smegenys atsijungia.
As padiktavau slapimo tyrimus doh.gif
sori blush2.gif
Atsakyti
nit - nitritai, kurie susidaro, kai slapime yra bakteriju.
apskritai visas slapimo tyrimas rodo, kad yra slapimo taku infekcija.
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2009 12 07, 18:33)
nit - nitritai, kurie susidaro, kai slapime yra bakteriju.
apskritai visas slapimo tyrimas rodo, kad yra slapimo taku infekcija.

Oi labai aciu jums uz informacija, mes jau nubegome pas nifrologa ir sekmingai gydomes ax.gif
Atsakyti
Šiuo metu 'kankina" kosulys, gerklės skauskmas, neaukšta temperatūra. Švietė plaučius, tyrė kraują nustatyti ar nėra plaučių uždegimo. Plaučiuose pakitimų nerasta, tačiau gyd. pamačius kraujo tyrimus paklausė ar nebuvo menstruacijų, tačiau jos dar tik artėja, tai vėl liepia pasidaryti kraujo tyrimą, tik jau bendrą, ar verta nerimauti, kad kažkas ne taip verysad.gif

Be to geriu vaistus, antibiotikus, juk tai gali irgi įtakoti tyrimus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spinksulė: 11 gruodžio 2009 - 13:42
QUOTE(Spinksulė @ 2009 12 11, 14:41)
Šiuo metu 'kankina" kosulys, gerklės skauskmas, neaukšta temperatūra. Švietė plaučius, tyrė kraują nustatyti ar nėra plaučių uždegimo. Plaučiuose pakitimų nerasta, tačiau gyd. pamačius kraujo tyrimus paklausė ar nebuvo menstruacijų, tačiau jos dar tik artėja, tai vėl liepia pasidaryti kraujo tyrimą, tik jau bendrą, ar verta nerimauti, kad kažkas ne taip  verysad.gif

Be to geriu vaistus, antibiotikus, juk tai gali irgi įtakoti tyrimus?

Na įtariu, kad tau šiek tiek mažesnis hemoglobinas, nes per mėnesines jis šiek tiek pamažėja, todėl ji taip ir paklausė, pasiskaitinėk temą, berods buvo kaip pastiprinti kraujuką.
Atsakyti
QUOTE(sausė @ 2009 12 11, 16:04)
Na įtariu, kad tau šiek tiek mažesnis hemoglobinas, nes per mėnesines jis šiek tiek pamažėja, todėl ji taip ir paklausė, pasiskaitinėk temą, berods buvo kaip pastiprinti kraujuką.

bet man mėnesių nebuvo, kai darė tyrimą schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Spinksulė @ 2009 12 11, 16:14)
bet man mėnesių nebuvo, kai darė tyrimą  schmoll.gif

Aišku gali įtakoti, žinai kodėl aš iš karto pagalvojau apie HB, nes jos tas klausimas, ar nebuvo mėnesinių, manau viską pasako, juk leukocitų tikrai nesumažėja ar nepadaugėja per mėnesines. O tas bendras tyrimukas parodys, ar tau nesikabina mažakraujystė, bet čia tikrai gali būti ir dėl pasilpusio imuniteto.
Atsakyti
QUOTE(sausė @ 2009 12 11, 16:25)
Aišku gali įtakoti, žinai kodėl aš iš karto pagalvojau apie HB, nes jos tas klausimas, ar nebuvo mėnesinių, manau viską pasako, juk leukocitų tikrai nesumažėja ar nepadaugėja per mėnesines. O tas bendras tyrimukas parodys, ar tau nesikabina mažakraujystė, bet čia tikrai gali būti ir dėl pasilpusio imuniteto.

ačiū už atsakymą 4u.gif o rezultatus atiduoda ar įsega į kortelę?
Atsakyti
QUOTE(Spinksulė @ 2009 12 11, 20:40)
ačiū už atsakymą  4u.gif o rezultatus atiduoda ar įsega į kortelę?

Įsega į kortelę. Bet nebijok gydytojos klausti, turi ji tau viską paaiškinti.
Atsakyti
Gal kas galite pasakyti kokios raidelės kraujo tyrime rodo uždegimą. Jau antra savaitė kaip karštis laikosi 37,2-37,5. Mano manymu yra kažkur uždegimas, tik bėda ta, kad gydytoja pamačiusi kraujo tyrimą pasakė, kad jis labai geras, nieko nėra. Bet temperatūra be priežasties nesilaikys schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Werkona @ 2009 12 14, 13:53)
Gal kas galite pasakyti kokios raidelės kraujo tyrime rodo uždegimą. Jau antra savaitė kaip karštis laikosi 37,2-37,5. Mano manymu yra kažkur uždegimas, tik bėda ta, kad gydytoja pamačiusi kraujo tyrimą pasakė, kad jis labai geras, nieko nėra. Bet temperatūra be priežasties nesilaikys schmoll.gif

LEU-leukocitai.
Dar gali būti padidėjęs ENG-eritrocitų nusėdimo greitis.
Atsakyti
QUOTE(Werkona @ 2009 12 14, 14:53)

Dabar, kai daro su naujais aparatais tai WBC, tai tie patys leukocitai. ENG- nusėdimo greitis.

Nors ir anksčiau rašydavo leukocitai (WBC). Jokių ten LEU nebūdavo
Atsakyti