Įkraunama...
Įkraunama...

Ozo mokyklos nuotolinis mokslas

QUOTE(selme @ 2010 11 15, 22:43)
Klausykit, o kaip jūs dizainą/fotografiją/dailę ir pan. dalykus darot?? Aš vat atsiskaičiau vakar už vieną dizaino pamoką, tai gavau tokį komentarą pamokoje, kad tipo vertino tik piešinį, o ateityje turiu įrodyti, kad pati piešiau. Atseit nufilmuoti darbo eigą arba nufotkinti. Nu galvoju, ***** kas per bairiai dabar čia  blink.gif  Tipo dar dėl įrodymo turėsiu kamerą ar fotiką pirkti?  wacko.gif

labas smile.gif
as irgi esu pasirinkus dizaina ir jau gal 100kartu prasikeikiau, ir koks velnias mane tempe uz rankos ji rinktis... nesuprantu... pamokos atrodo nesunkios bet ivertinimai tai nekokie.as piesiniu nepiesiu -tam laiko nera, prirenku foto is neto ir ikeliu dar jei reikia parasau koki nors ivertinima ir se tau 10 negaunu i didziausias ivertinimas yra 6 . dariau llietuviu liaudies daiktu projekta gavau 7, reikejo is tikruju visa darba fotkint, tai as dariau puse draugas ir fotkino mane o paskui vargau kol ikeliau tuos failu- o nervu kiek buvo..bet dabar jau normaliai.tik zinau kad jei nesuges fotikas butinai kita pusmeti pasimsiu kita dalyka. smile.gif
Atsakyti
Labas, *ELA*, na gal ir pasinaudos, bet kol kas matyt visi puikiai supranta chemiją smile.gif. *ELA* kai turėsit laiko parašykit kaip jums sekasi, o dėl prisijungimo prie tos mokyklos serverio, tai gal parašykit ar paskambinkit į mokyklą ir jie jums viską pasakys ar galima prisijungti prie jų serverio ar ne. Labai lauksiu jūsų žinutės. O dėl užduočių dalijimosi, tai gal kiekvienam skirtingos buna, tai tada nelabai išeitų ką ir dalintis, na aš kai kuriuos dalykus irgi nuo klasiokų nusirašydavau, pvz užsienio kalbos pratimus arba rašinius man klasiokai parašydavo , aišku paskui nieko nemoki, bet jei žinai kad tau dalyko nereiks gyvenime, tai kam save apsunkinti smile.gif.
Atsakyti
Sveiki smile.gif Labai norėtųsi pabendrauti su mokiniais, besimokančiais ozo mokykloje nuotoliniu būdu, kadangi kitur nėra jokio susisiekimo su savais klasiokais biggrin.gif
Mokausi 11 klasėje, pirmus metus čia. Kątik pamačiau, kad už mėnesio laukia tiesioginiai atsiskaitymai ir, kad semestrai bus vedami padalinus per pus pažymį, gautą atsiskaitant gyvai ir bendrą pažymį už visas pamokas doh.gif Tai, o kas jeigu tarkim nepasiseks gyvame atsiskaityme? Šiaip mano pažymiai geri tai baisu, kad vienu kartu visko nesusigadinčiau. Gal kas iš čia esančių yra buvusios tiesioginiame atsiskaityme ir žino kaip ten kas yra? Ar reikia kartoti visas pamokas? Ar sunkūs tie tiesioginiai atsiskaitymai? unsure.gif

O dabar noriu truputį išsilieti apie mokyklą... Šito galit ir neskaityti biggrin.gif Man ten yra labai didelė betvarkė, mokytojai išvien daro klaidas, o poto negalima su jais susisiekti, o jei ir susisieki, tai po 3 kartus turi kartoti, kad ištaisytų doh.gif Dar labai nepatinka, kad kai kurie mokytojai parašo tik namų darbų pažymį ir neištaiso, tai kaip žinoti, kas blogai, jei man ten atrodo viskas gerai? blink.gif Kiek prašiau, kad ar galėtų bent trumpai parašyti klaidas, tai visai neatsižvelgia į tai... Tada yra viena mokytoja, kuri man labai nepatinka. Gal neminėsiu, kuri, nes o dar ji perskaitys biggrin.gif Ta mokytoja atrodo, kad visai nenusimano savo srityje... O mano ir jos pokalbiai per skype tai išvis komedija... biggrin.gif Visada lieku nieko neišsiaiškinus.
Nepaisant visos betvarkės ir krūvio, mokytis man patinka. Sutaupau labai daug laiko, galiu užsiimti kita įvairia veikla. smile.gif Kartais reikia pavėluotas pamokas atlikti ir savaitgaliais, bet stengiuosi savaitgalius palikti laisvus. Pirmą kartą gyvenime su noru atlikinėju pamokas, nors kai kurios yra pateiktos labai sausai biggrin.gif
Tai tiek biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveika Rūta 4u.gif ,

Problemų tikrai yra, tikiuosi, kad viskas kuo greičiau bus išspręsta bigsmile.gif .

Šiandien padariau daug užduočių tongue.gif , bet dar daugiau liko padaryti biggrin.gif .

Kaip kitoms sekasi? smile.gif
Atsakyti
Man tai sunkiai. Labai pervargau, pradėjau nemažai atsilikinėti, nes nebeturiu jėgų kažką daryti. O su mokytojais kontaktuoti jau net nesivarginu, nes atsakymai (jeigu išvis jų sulaukiu) yra labai trumpi ir neaiškūs.... Ech....
Atsakyti
Aš irgi pagaliau baigiu skolas likviduoti thumbup.gif

Ei, o kas per tiesioginiai atsiskaitymai??? Pirmą kartą girdžiu, prašau plačiau papasakot unsure.gif

Man dar įdomu kaip bus Kalėdų atostogom. Jei rudeninių nebuvo, tai ir anų spėju nepadarys. Bus tik užduočių pridėta, kad ir per šventes reiks kalt, kitaip vėl skolų prisikaups doh.gif
Dar aš dabar važinėt pradėjau visur, tai dažnai neturiu galimybės prisijungti ten ir mokytis, tai ***** problematiška su kontroliniais.. o jei dar tie kažkokie tiesioginiai atsiskaitymai bus, tai vapšė schmoll.gif

O jūs su mokytojais bendraujat skype? Turiu omenį ne chatus, o pokalbius web cam? Aš asmeniškai nė karto dar neatsiskaičiau anglų kalbėjimo pamokos. Nes neturiu nei mikrofono nei kameros, tai būtų gražu išvis jei dar tam pinigus leisti reiktų doh.gif
Atsakyti
O man dar pilna užduočių yra biggrin.gif .

Bet kaip nors, neturiu daug laiko šiuo metu unsure.gif . Bet rytojui reiks padirbėti, bent planuoju taip lotuliukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nox: 21 lapkričio 2010 - 22:40
QUOTE(selme @ 2010 11 21, 22:23)
Aš irgi pagaliau baigiu skolas likviduoti  thumbup.gif 

Ei, o kas per tiesioginiai atsiskaitymai??? Pirmą kartą girdžiu, prašau plačiau papasakot  unsure.gif 

Man dar įdomu kaip bus Kalėdų atostogom. Jei rudeninių nebuvo, tai ir anų spėju nepadarys. Bus tik užduočių pridėta, kad ir per šventes reiks kalt, kitaip vėl skolų prisikaups  doh.gif
Dar aš dabar važinėt pradėjau visur, tai dažnai neturiu galimybės prisijungti ten ir mokytis, tai ***** problematiška su kontroliniais.. o jei dar tie kažkokie tiesioginiai atsiskaitymai bus, tai vapšė  schmoll.gif

O jūs su mokytojais bendraujat skype? Turiu omenį ne chatus, o pokalbius web cam? Aš asmeniškai nė karto dar neatsiskaičiau anglų kalbėjimo pamokos. Nes neturiu nei mikrofono nei kameros, tai būtų gražu išvis jei dar tam pinigus leisti reiktų  doh.gif

Bandziau pora kartu atsiskaityneti anglu monologus per skype, ir abu kartus skypoe uzluzo- mokytoja negirdejo, trukciojo... tada savo monologus 5 min. trukmes irasydavau i telefona ( pasinaudojusi kaip diktafona) tada ikeliau i kompiuteri ir mokytojabe trukdziu isklause ir puikiai ivertino... Nzn apie ozo mokytojus as taip pat jau susidariau siokia tokia nuomone...
Galiu pagirti anglu ir istorijos mokytojus... bet didzioji dalis tai tokie pavarge biggrin.gif ir klaidas daro per daznai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(selme @ 2010 11 21, 22:23)

Ei, o kas per tiesioginiai atsiskaitymai??? Pirmą kartą girdžiu, prašau plačiau papasakot  unsure.gif 

Nueik į "kurso auklėtoja" arba pasiskaityk skelbimuose wink.gif Beto juk minėjo tai mokslo metų pradžioje.
Aišku, kad nebus atostogų, nes vienas atsiskaitymas iškart po Kalėdų, o kitas - iškart po Naujųjų metų... Tai jei ir nebūtų nd kokiai savaitei, vistiek reikės mokytis atsiskaitymams... doh.gif Ką jau padarysi...

Beje, anglų ir aš neatsiskaičiau, išskyrus paskutinę pamoką, kur parašė, kad galima įrašyti. Tai taip ir padariau, o anksčiau tai nebuvo įmanoma su mokytoja susitarti blink.gif Susitardavom laiką, ateidavau, o ji nei atsiliepia, nei atrašo... Ir taip buvo ne vieną ir ne du kartus doh.gif Tai ką man daryti, taip ir neatsiskaičiau...

Aš vakar dariau į priekį nd, o šiandien jau antradienio nd darau biggrin.gif Gal pavyks pasidaryti laisvų dienų, kai į priekį išsišoksiu ax.gif
Atsakyti
Jau pasiskaičiau, pirmai nedašuto taip padaryti biggrin.gif 4u.gif Bet žiūriu yra galimybė atsiskaityti tiesiogiai per skype. Tai aš gal taip ir padarysiu rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Rutyte990 @ 2010 11 22, 10:24)

Aišku, kad nebus atostogų, nes vienas atsiskaitymas iškart po Kalėdų, o kitas - iškart po Naujųjų metų... Tai jei ir nebūtų nd kokiai savaitei, vistiek reikės mokytis atsiskaitymams...  doh.gif Ką jau padarysi...

Kaip tai nebus atostogu? blink.gif Man rudenines tai buvo. O kad tas tiesioginis atsiskaitymas bus sausio 4 tai nesamone, reiks mokytis per atostogas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikutuke @ 2010 11 23, 16:25)
Kaip tai nebus atostogu? blink.gif  Man rudenines tai buvo. O kad tas tiesioginis atsiskaitymas bus sausio 4 tai nesamone, reiks mokytis per atostogas  verysad.gif

Tai va, kad vienas atsiskaitymas po Kalėdų, o kitas po Naujųjų metų, tai per tas "atostogas" mokytis reikės verysad.gif
Man irgi turėjo priklausyti rudeninės atostogos, bet namų darbų tai buvo, o dar reikėjo rašyti matematikos ir geografijos kontrolinius per tą savaitę... Tai kokios čia atostogos...
Atsakyti